OFFLINE

Szusifutár teszt: Wasabi

2007. február 7., szerda 15:14

(Megjegyzés: Szusit házhoz rendelni az egyre csak szaporodó budapesti szusifutároktól csak azoknak ajánlott,  akik ettek már jó helyen szusit,  tehát nem ez alapján az élmény alapján fogják eldönteni,  hogy jó dolog-e édeskés rizsre fektetett ill. algába tekert nyers haldarabokat enni.)

Mi eddig kétszer próbáltuk ki a Wasabit, egyszer a Culinarisban, ahol többféle boxot (merthogy ezeket dobozban adják) is lehet kapni, ha az ember ebédidőben megy, másodszorra viszont már direkt a Wasabiból rendeltünk.


Annak ellenére, hogy több helyről is azt hallottuk, hogy nagyon sokáig tart a kiszállítás, mi megúsztuk fél órával, amitől nagyon boldogak voltunk. A rendelt Anzu boxban 5 nigiri és 4 maki érkezett, amik egyáltalán nem voltak rosszak, de azért el sem ájultunk tőlük. A makik egy kicsit meg voltak nyomódva, a tonhalnak pedig már szaga volt, ami a halnál nem feltétlenül bűn, csak éppen arról árulkodik, hogy nem egészen friss. Viszont hálásak voltunk, hogy ez alkalommal nem kaptunk betekert konzerv tonhaldarabkákat, amiért minimum fejlövés járna a szusiszakácsnak.

Összességében négyes alá, mert hát jól sem laktunk tőle, így csak fenntartásokkal tudjuk ajánlani. A konkurenciákkal összehasonlítva viszont még mindig a Wasabi a legjobb. Az I love sushi például elképesztően lassú, a szusijuk pedig "rossz hal, magyar gyorsrizsen", ahogy egy ismerősünk foglamazott.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.08 11:52:00Csigusz

  Szerintem az I love sushival semmi baj nincs, az ár és az időtartam felvan tüntetve!És nekem igenis ízlik és a társaságnak is, akikkel rendelni szoktunk!

 • 2007.02.08 17:21:22ZsoltK

  Aham, csak az a baj, hogy ettem már az I Love Sushi prezentációjában füstölt lazacot, másnapos széteső rizsen.

  Ahogy a cikk irója fogalmazott: "betekert konzerv tonhaldarabkákat, amiért minimum fejlövés járna a szusiszakácsnak."

 • 2007.02.08 18:07:42Csigusz

  De én is ezt mondom, hogy ettem, sőt ettünk a barátainkkal és nekünk sosem volt semmi probléma az I love sushis kajákkal!

 • 2007.02.08 19:44:49sv650

  Csatlakozom Csiguszhoz, eddig semmi bajom nem volt az I love sushis sushival. Sőt... Ízben a sok sushis közül talán az ő sushijuk ízlett a legjobban.

  A kiszállítás pedig - ahogy eddig tapasztaltam - nagyon attól függ, hogy mikor, és hova rendelek. Legyen az pizza, saláta, rántott hús, Wasabi vagy I love sushi... • 2007.02.08 23:59:31NyuszMusz

  Nem értem, hogy miért kell az I love sushit állandóan "bántani"???!!! Ők csináltak ebből az egészből divatot! A többiek meg szépen lekoppintották...

 • 2007.02.10 08:32:46Kopaszka

  Én szakács voltam náluk fél évig és tudom, hogy eredeti japán rizst használnak! Tehát biztos vagyok benne, hogy sokkal drágább rizst használnak, mint a többi konkurens cég...

 • 2007.03.10 23:13:07Lepkecske

  Ohhhh, most este rendeltem az i love sushi-tól a kajám! Ami egy hakone maki box volt(ami tartalmaz: 3 philadelphiai roll-t, 3 majonézes rákhús makit, 2 lazac makit,3 omlett makit)! És nem bírtam megenni egyszerre, annyira jól laktam és nagyon finom! :P Mindenkinek ajánlom szeretettel!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta