OFFLINE

A nők a szexnél jobban szeretik a ruhákat

2007. február 7., szerda 10:49

A legtöbb nő tud választani szex és ruhatár közt, derült ki egy amerikai felmérésből. A tíz amerikai városban, ezer nőn végzett kutatás szerint a nők 61%-át rosszabbul érintené, ha eltűnnének kedvenc ruhái, mint egy hónap szex megvonás. A kutatásból az is kiderült, hogy a nők sokkal hűségesebbek egyes ruhadarabjaikhoz, mint a férfiakhoz. A 18 és 54 év közötti nők átlagban tizenkét és fél évig őrzik meg kedvenc ruhájukat, míg az átlag kapcsolat időtartama ennél jóval rövidebb. A megkérdezettek háromnegyede hitt abban, hogy létezik szerelme első látásra, ha szoknyáról vagy nadrágról, viszont kevésbé ha férfiakról van szó. Emellett a nők 48%-a azt nyilatkozta, kedvenc ruhája sokkal nagyobb magabiztosságot ad, mint a férfi, akivel együtt él. (Forrás: Reuters Life!)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.07 13:01:04leg

    A magyar nőkről nincs ilyen felmérés? VAgy még a felvetése is arcpirító? Mert most, hogy magamba nézek, azért van pár ruha, amibe első látásra beleszerettem, és muszáj volt megvennem, a pasikkal viszont sokkal nehezebb, nem? Lehet, hogy tényleg jobb, mint a szex?

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta