OFFLINE

A nők a szexnél jobban szeretik a ruhákat

2007. február 7., szerda 10:49

A legtöbb nő tud választani szex és ruhatár közt, derült ki egy amerikai felmérésből. A tíz amerikai városban, ezer nőn végzett kutatás szerint a nők 61%-át rosszabbul érintené, ha eltűnnének kedvenc ruhái, mint egy hónap szex megvonás. A kutatásból az is kiderült, hogy a nők sokkal hűségesebbek egyes ruhadarabjaikhoz, mint a férfiakhoz. A 18 és 54 év közötti nők átlagban tizenkét és fél évig őrzik meg kedvenc ruhájukat, míg az átlag kapcsolat időtartama ennél jóval rövidebb. A megkérdezettek háromnegyede hitt abban, hogy létezik szerelme első látásra, ha szoknyáról vagy nadrágról, viszont kevésbé ha férfiakról van szó. Emellett a nők 48%-a azt nyilatkozta, kedvenc ruhája sokkal nagyobb magabiztosságot ad, mint a férfi, akivel együtt él. (Forrás: Reuters Life!)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.07 13:01:04leg

    A magyar nőkről nincs ilyen felmérés? VAgy még a felvetése is arcpirító? Mert most, hogy magamba nézek, azért van pár ruha, amibe első látásra beleszerettem, és muszáj volt megvennem, a pasikkal viszont sokkal nehezebb, nem? Lehet, hogy tényleg jobb, mint a szex?

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta