OFFLINE

A nők a szexnél jobban szeretik a ruhákat

2007. február 7., szerda 10:49

A legtöbb nő tud választani szex és ruhatár közt, derült ki egy amerikai felmérésből. A tíz amerikai városban, ezer nőn végzett kutatás szerint a nők 61%-át rosszabbul érintené, ha eltűnnének kedvenc ruhái, mint egy hónap szex megvonás. A kutatásból az is kiderült, hogy a nők sokkal hűségesebbek egyes ruhadarabjaikhoz, mint a férfiakhoz. A 18 és 54 év közötti nők átlagban tizenkét és fél évig őrzik meg kedvenc ruhájukat, míg az átlag kapcsolat időtartama ennél jóval rövidebb. A megkérdezettek háromnegyede hitt abban, hogy létezik szerelme első látásra, ha szoknyáról vagy nadrágról, viszont kevésbé ha férfiakról van szó. Emellett a nők 48%-a azt nyilatkozta, kedvenc ruhája sokkal nagyobb magabiztosságot ad, mint a férfi, akivel együtt él. (Forrás: Reuters Life!)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.07 13:01:04leg

    A magyar nőkről nincs ilyen felmérés? VAgy még a felvetése is arcpirító? Mert most, hogy magamba nézek, azért van pár ruha, amibe első látásra beleszerettem, és muszáj volt megvennem, a pasikkal viszont sokkal nehezebb, nem? Lehet, hogy tényleg jobb, mint a szex?

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta