OFFLINE

Vasárnap ismét WAMP

2007. február 5., hétfő 11:53

Szokás szerint vasárnap, ezúttal február 11-én lesz a következő WAMP. A több mint 70 kiállítót felvonultató vásár mellett egésznapos retró fotókiállítást, délutánra pedig Dj Konrad & Tomee nevű DJ-ket ígérnek. Elkészült egy WAMP-ról szóló kisfilm is, amit többször levetítenek.
A helyszín a Jővő Háza (Millenáris) Fogadó épülete. Az egész nap nyitva tartó vásár 10 órakor kezdődik.

 

A WAMP egyébként hamarosan tematikussá válik, a szervezők célja ugyanis, hogy megmutassák a design kapcsolódási pontjait más területekkel, és ezzel felhívják a figyelmet a mindennapi tárgyakban rejlő szépségre. Így akarják elmozdítani a jelenlegi holtpontjáról a hazai designművészetet. Márciusi témájuk a gasztronómia (március 25. Jövő Háza), de márciusban a Mücsarnok Lakástrend és Design kiállításán is ott lesznek. 

(A képen a Cangira márkanevű színes, strapabíró biciklistáskáka látható, ami vasárnap ott lesz a vásáron.)

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta