OFFLINE

Vasárnap ismét WAMP

2007. február 5., hétfő 11:53

Szokás szerint vasárnap, ezúttal február 11-én lesz a következő WAMP. A több mint 70 kiállítót felvonultató vásár mellett egésznapos retró fotókiállítást, délutánra pedig Dj Konrad & Tomee nevű DJ-ket ígérnek. Elkészült egy WAMP-ról szóló kisfilm is, amit többször levetítenek.
A helyszín a Jővő Háza (Millenáris) Fogadó épülete. Az egész nap nyitva tartó vásár 10 órakor kezdődik.

 

A WAMP egyébként hamarosan tematikussá válik, a szervezők célja ugyanis, hogy megmutassák a design kapcsolódási pontjait más területekkel, és ezzel felhívják a figyelmet a mindennapi tárgyakban rejlő szépségre. Így akarják elmozdítani a jelenlegi holtpontjáról a hazai designművészetet. Márciusi témájuk a gasztronómia (március 25. Jövő Háza), de márciusban a Mücsarnok Lakástrend és Design kiállításán is ott lesznek. 

(A képen a Cangira márkanevű színes, strapabíró biciklistáskáka látható, ami vasárnap ott lesz a vásáron.)

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta