OFFLINE

Vasárnap ismét WAMP

2007. február 5., hétfő 11:53

Szokás szerint vasárnap, ezúttal február 11-én lesz a következő WAMP. A több mint 70 kiállítót felvonultató vásár mellett egésznapos retró fotókiállítást, délutánra pedig Dj Konrad & Tomee nevű DJ-ket ígérnek. Elkészült egy WAMP-ról szóló kisfilm is, amit többször levetítenek.
A helyszín a Jővő Háza (Millenáris) Fogadó épülete. Az egész nap nyitva tartó vásár 10 órakor kezdődik.

 

A WAMP egyébként hamarosan tematikussá válik, a szervezők célja ugyanis, hogy megmutassák a design kapcsolódási pontjait más területekkel, és ezzel felhívják a figyelmet a mindennapi tárgyakban rejlő szépségre. Így akarják elmozdítani a jelenlegi holtpontjáról a hazai designművészetet. Márciusi témájuk a gasztronómia (március 25. Jövő Háza), de márciusban a Mücsarnok Lakástrend és Design kiállításán is ott lesznek. 

(A képen a Cangira márkanevű színes, strapabíró biciklistáskáka látható, ami vasárnap ott lesz a vásáron.)

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta