OFFLINE

Egy hivatásos groupie Budapesten

2007. február 5., hétfő 13:15

A Nagy Britmánia 2! Supernow estjén Nicola de Main-nel találkoztunk. A 29 éves angol tervező körül jelenleg elég nagy a felhajtás, ami egyrészt annak köszönhető, hogy viszonylagos ismeretlenségéhez képest nagyon jó kritikákat kap és hogy ruháinak állítólag nagy rajongója Madonna és Kylie Minogue.

A londoni Fashion Week előtt egy héttel a Millenárison megtartott bemutató de Main szerint igazán jól sikerült, bemelegítésnek pedig kifejezetten ideális volt. „Nagyon jó hely ez a Budapest, bár sokat még nem láttam belőle. Az azért érződött, hogy nagyon nagy a mozgás, itt tényleg történik valami. A péntek estét Lakatos Márkkal a Kuplungban és a Chachachában töltöttük, ami elképesztő élmény volt, mert Londonban elképzelhetetlen lenne, hogy egy metróállomáson egy üvegkalitkában táncoljunk hajnalig”. Végül hozzátette, hogy Lakatos Márk iszonyú tehetséges, ritkán találkozik hozzá foghatóval.


(Jobbra: Nicola de Main, Fotó: Katona Bogi)

De Main, aki saját ruháját viselte az estén, High Street ruhákat tervez és ez meg is látszik a kollekcióin. Viselhető, saját tervezésű anyagokból készített ruhák, garbók szoknyák és leggingsek, amik még akkor is megtették a hatásukat, ha néhol nem éreztük feltétlenül jó párosításnak az aerobik óráról ismert lábszárvédőt és a fekete lakkcipőt, de ez valószínűleg inkább a mi konzervativizmusunknak, mint de Main hibájának tudható be. Amikor arról faggattuk, hogy hova tűntek a honlapján feltűntetett elképesztően jó nadrágok és táskák azt mondta, ez végeredményben ugyanaz az ötlet, mint korábban, de most egy babásabb, virágos elképzelést vitt végig. Ezzel eltalálta mind a minimális számban jelenlevő britbuzi szcéna ízlését és talán még a tömegekben hömpölygő marketing és PR-asszisztensekét is, bár kicsi a valószínűsége, hogy a jól bevált fekete nejlonnadrág helyett ez lenne 2007 iroda-lookja Budapesten.

A nyilvánvalóan baromi tehetséges Nicola de Maint csak szimpatikusabbá tette, hogy nem volt hajlandó sem Madonnáról, sem Kylie Minogue-ról beszélni, mert hogy az úgyis fent van a honlapján. Viszont büszkén ecsetelte, hogy ő egy hivatásos groupie, a pasija ugyanis a Dogs nevű rockzenekarban játszik. Róluk még sosem hallottunk, de Paul Weller is fícsöről a lemezükön, úgyhogy nagyon rossz nem lehet. Ami pedig az idolokat illeti, sehol egy Sienna Miller vagy Kate Moss, Nicola de Main múzsája Juliette Lewis.

A bemutató képeit a baloldali galériában láthatják, a Britmánia 2 zenei felhozataláról pedig itt olvashatnak!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.09 14:17:36múvemáccsó

    ez a buli jó nagy szar volt.
    vip.ben alig lehetett elférni, ruhatár betelt, kaját az első fél órában felzabálták, piáért fizetni kellett, cigizni meg csak kinn a cidriben, azon a szervízjáraton vagy hol (legálisan).a koncertek meg fél órásak voltak.
    ez a nicolát pedig ki inspirálta a kollekciójában?a dadusok meg a menzások?
    én életemben nem láttam kylien vagy madonnán ilyen ócska ruhákat

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta