OFFLINE

Egy hivatásos groupie Budapesten

2007. február 5., hétfő 13:15

A Nagy Britmánia 2! Supernow estjén Nicola de Main-nel találkoztunk. A 29 éves angol tervező körül jelenleg elég nagy a felhajtás, ami egyrészt annak köszönhető, hogy viszonylagos ismeretlenségéhez képest nagyon jó kritikákat kap és hogy ruháinak állítólag nagy rajongója Madonna és Kylie Minogue.

A londoni Fashion Week előtt egy héttel a Millenárison megtartott bemutató de Main szerint igazán jól sikerült, bemelegítésnek pedig kifejezetten ideális volt. „Nagyon jó hely ez a Budapest, bár sokat még nem láttam belőle. Az azért érződött, hogy nagyon nagy a mozgás, itt tényleg történik valami. A péntek estét Lakatos Márkkal a Kuplungban és a Chachachában töltöttük, ami elképesztő élmény volt, mert Londonban elképzelhetetlen lenne, hogy egy metróállomáson egy üvegkalitkában táncoljunk hajnalig”. Végül hozzátette, hogy Lakatos Márk iszonyú tehetséges, ritkán találkozik hozzá foghatóval.


(Jobbra: Nicola de Main, Fotó: Katona Bogi)

De Main, aki saját ruháját viselte az estén, High Street ruhákat tervez és ez meg is látszik a kollekcióin. Viselhető, saját tervezésű anyagokból készített ruhák, garbók szoknyák és leggingsek, amik még akkor is megtették a hatásukat, ha néhol nem éreztük feltétlenül jó párosításnak az aerobik óráról ismert lábszárvédőt és a fekete lakkcipőt, de ez valószínűleg inkább a mi konzervativizmusunknak, mint de Main hibájának tudható be. Amikor arról faggattuk, hogy hova tűntek a honlapján feltűntetett elképesztően jó nadrágok és táskák azt mondta, ez végeredményben ugyanaz az ötlet, mint korábban, de most egy babásabb, virágos elképzelést vitt végig. Ezzel eltalálta mind a minimális számban jelenlevő britbuzi szcéna ízlését és talán még a tömegekben hömpölygő marketing és PR-asszisztensekét is, bár kicsi a valószínűsége, hogy a jól bevált fekete nejlonnadrág helyett ez lenne 2007 iroda-lookja Budapesten.

A nyilvánvalóan baromi tehetséges Nicola de Maint csak szimpatikusabbá tette, hogy nem volt hajlandó sem Madonnáról, sem Kylie Minogue-ról beszélni, mert hogy az úgyis fent van a honlapján. Viszont büszkén ecsetelte, hogy ő egy hivatásos groupie, a pasija ugyanis a Dogs nevű rockzenekarban játszik. Róluk még sosem hallottunk, de Paul Weller is fícsöről a lemezükön, úgyhogy nagyon rossz nem lehet. Ami pedig az idolokat illeti, sehol egy Sienna Miller vagy Kate Moss, Nicola de Main múzsája Juliette Lewis.

A bemutató képeit a baloldali galériában láthatják, a Britmánia 2 zenei felhozataláról pedig itt olvashatnak!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.09 14:17:36múvemáccsó

    ez a buli jó nagy szar volt.
    vip.ben alig lehetett elférni, ruhatár betelt, kaját az első fél órában felzabálták, piáért fizetni kellett, cigizni meg csak kinn a cidriben, azon a szervízjáraton vagy hol (legálisan).a koncertek meg fél órásak voltak.
    ez a nicolát pedig ki inspirálta a kollekciójában?a dadusok meg a menzások?
    én életemben nem láttam kylien vagy madonnán ilyen ócska ruhákat

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta