OFFLINE

Divatbemutató szeptember 11. helyszínén

2007. február 3., szombat 12:07

A New York-i divathét keretében tartott Miss Sixty bemutató helyszínéül a Ground Zero melletti épületet választották a szervezők. A World Trade Center 2001. szeptember 11-én ledőlt ikertornyainak helyén ez az egyetlen újépítésű ház, ami közvetlenül a terrortámadás egykori helyszínére néz, és összeér az azóta lakatlan területtel. A divatbemutató szervezői nyilatkozatukban elmondták, a szokatlan helyválasztással azt szeretnék elérni, hogy a városrész újra benépesedjen, és ezzel végre új fejezet nyíljon a helyiek életében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta