OFFLINE

Divatbemutató szeptember 11. helyszínén

2007. február 3., szombat 12:07

A New York-i divathét keretében tartott Miss Sixty bemutató helyszínéül a Ground Zero melletti épületet választották a szervezők. A World Trade Center 2001. szeptember 11-én ledőlt ikertornyainak helyén ez az egyetlen újépítésű ház, ami közvetlenül a terrortámadás egykori helyszínére néz, és összeér az azóta lakatlan területtel. A divatbemutató szervezői nyilatkozatukban elmondták, a szokatlan helyválasztással azt szeretnék elérni, hogy a városrész újra benépesedjen, és ezzel végre új fejezet nyíljon a helyiek életében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta