OFFLINE

Divatbemutató szeptember 11. helyszínén

2007. február 3., szombat 12:07

A New York-i divathét keretében tartott Miss Sixty bemutató helyszínéül a Ground Zero melletti épületet választották a szervezők. A World Trade Center 2001. szeptember 11-én ledőlt ikertornyainak helyén ez az egyetlen újépítésű ház, ami közvetlenül a terrortámadás egykori helyszínére néz, és összeér az azóta lakatlan területtel. A divatbemutató szervezői nyilatkozatukban elmondták, a szokatlan helyválasztással azt szeretnék elérni, hogy a városrész újra benépesedjen, és ezzel végre új fejezet nyíljon a helyiek életében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta