OFFLINE

Elkészült a világ első tevetarhonyája

2007. január 24., szerda 10:31

A Lucullus Baráti Társaság Budapest-Bamako rallycsapata, a TarhonyaRally Racing Team (Jézus, de rossz név!) megfőzte a világ első tevetarhonyáját, tevehúsból, teveszalonnából és itthonról vitt tarhonyából. A mauritániai Nouakchottban összebográcsolt első magyar-mauritán fúziós ételt Barna Ádám és  Barna Tibor a helyiekkel fogyasztotta el. A Lucullus Baráti Társaság célja, hogy felhívják a figyelmet a magyarországi gasztronómia mellőzött ételére, a tarhonyára, amely sokak szerint csak egy köret, pedig nagyon tartalmas, finom egytál étel is készíthető belőle. Mindezen túl szeretnék folytatni az Északi-sark meghódításakor megkezdett hagyományt is, ahol azt bizonyították, hogy a vendégszeretet extrém körülmények között is fenntartható.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta