OFFLINE

Elkészült a világ első tevetarhonyája

2007. január 24., szerda 10:31

A Lucullus Baráti Társaság Budapest-Bamako rallycsapata, a TarhonyaRally Racing Team (Jézus, de rossz név!) megfőzte a világ első tevetarhonyáját, tevehúsból, teveszalonnából és itthonról vitt tarhonyából. A mauritániai Nouakchottban összebográcsolt első magyar-mauritán fúziós ételt Barna Ádám és  Barna Tibor a helyiekkel fogyasztotta el. A Lucullus Baráti Társaság célja, hogy felhívják a figyelmet a magyarországi gasztronómia mellőzött ételére, a tarhonyára, amely sokak szerint csak egy köret, pedig nagyon tartalmas, finom egytál étel is készíthető belőle. Mindezen túl szeretnék folytatni az Északi-sark meghódításakor megkezdett hagyományt is, ahol azt bizonyították, hogy a vendégszeretet extrém körülmények között is fenntartható.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta