OFFLINE

Szolgálati közlemény: A Tuk-Tuk mégsem jó

2007. január 22., hétfő 21:38

Karácsony magasságában áradoztunk új felfedezettünkről a Tuk-Tukról, amiről a bejegyzés megírása óta kiderült, hogy mégsem olyan bombajó, sőt rossz.


1. Az ár-érték arány továbbra is felháborító, az adagok egyre kisebbek, a levesekhez pedig egyenes nagyító kell. Ha nem phót vagy tom yum levest rendelünk, csak egy kőhajításnyira vagyunk a körúti, budi-kínai leveseitől.

2. Az olyan biztosnak tűnő itemek, mint a hoisin kacsa, már nemcsak szárazra vannak sütve, hanem egyenesen ehetetlenre, és az első tesztelések óta többször sikerült olyasmit rendelni, mondjuk gyömbéres marhahúst zöldhagymával, amit egyszerűen nem lehetett megenni. Apropó, magát a hoisin szószt sem sikerül mindig eltalálni.  

3. A tésztáknak továbbra sem jött meg az íze, bár köret téren még mindig ez a legjobb választás.

4. A futárok tahóságához foghatót még budapesti mércével is nehéz lenne találni. Háromszáz forintos kiszállási díjra keveslik a plusz tíz százalék borravalót és ezt mindig szépen szóvá is teszik. Egyébként még akkor is két óra alatt hozzák ki az ebédet, ha történetesen pont a szomszédban vannak.  

5. Az egyetlen további jó dolog a csomagolás, de sajnos azoktól nem lakunk jól. Így akkor most hivatalosan is elbúcsúzunk a Tuk-Tuktól.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.01.30 13:56:07földi

  Közérdekű, nem szolgálati.

 • 2007.01.31 20:41:09Suzzzzy

  Igy van, nem szolgálati, hanem közérdekű!!! De lehet, hogy csak nem ismeritek a két szó közti különbséget?
  Én a barátnőimmel rendeltünk kaját és nagyon is finom volt! Bőven jól laktunk belőle! Jah és a futár srác nekem kifejezetten nagyon szimpatikus volt :))))

 • 2007.02.02 13:44:34jaczkobela

  Nincs jelentősége annak hogy szolgálati vagy közérdekű - költői szabadság! Ami a futárokat illeti, lehet hogy nem egy futár jár a szélrózsa minden irányába 0-24-ig!! Tehát előfordulhat, hogy az egyik ilyen, a másik meg olyan. Tapasztalataim szerint ritkább a nagyon rendes futár, legyen szó pizzáról vagy tuk-tuk-ról, vagy akár don-pepéről. A legtöbb, - eddig kb. loox rendeltem - a lo%-os borravalót meg sem köszönte, vagy enyhén szólva is alig hallhatóan. Jah! Egy kajafutár egyébként mitől lehet szimpatikus? Jóképű? Mosolyog? Nem fogad el borravalót?

 • 2007.02.04 21:11:46Suzzzzy

  Ebben persze igazad van! De nekem a véleményem, hogyha normális hangon beszélsz vele akkor semmi baj nincs. Ők is emberek, nekik is lehetnek rossz napjaik!
  Nekem mindig megköszönték a borravalót! És itt sem az volt a lényeg, hogy jóképű és mosolygos volt. Hanem adtam neki borravalót, megköszönte és jóétvágyat kívánt!

 • 2007.03.28 17:43:55ludacris23

  Suzzzzy-tól kérdezném, hogy nem emlékszik a futár kódjára, vagy hogy hogy nézett ki?

  előre is köszi a választ! :)

 • 2007.03.30 17:49:25Suzzzzy

  Sajnos a kódjára nem, de tuti megismerném :) Mostanában nem rendeltem... És múltkor nem ő hozta ki a kajánkat! :(

 • 2007.04.04 17:46:21ludacris23

  Azért köszi, Suzzzzy! :)

  esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy volt-e fülbevalója, vagy zselézve a haja, vagy szakálla? :)

  előre is köszi!

 • 2007.06.02 22:12:41Suzzzzy

  :) Rövid tüsi haj, zselézett :) Szakál és fülbevaló nem volt ...

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta