OFFLINE

Egye magát szépre! #1.

2007. január 15., hétfő 14:56

Új sorozatunkban szeretnénk olyan természetes alapanyagokat és recepteket bemutatni, amitől szebbek lehetünk, mint valaha. Elsőként lássuk a béta karotint. A répában, mangóban, sárgabarackban és narancsban megtalálható  vitamin kifejezetten jót tesz a kötőszövetnek, amellett, hogy antioxidáns is, azaz segíti lekötni a szabadgyököket. Nagy segítségünkre lehet a ránctalanításban, a bőrre kifejezetten csodaszerként hat. Frissen fogyasztva a legjobb, de főzve, sütve is szépülhetünk tőlük. Remek sárgarépás receptet olvashatnak Chili&Vaniliától lent!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta