OFFLINE

Tavasztól giccses Barbie babának sminkelheti magát

2007. január 12., péntek 14:51

A Mac Cosmetics összeállt a Barbie babát gyártó Mattel-lel, hogy Barbie babától inspirált koz-metikumot dobjon piacra. A meglehetősen giccses, színpompás Barbie koz-metikai család márciustól lesz kapható a Mac tavaszi kollekciójában.
 
Többféle színű rúzs, szemceruza, szemhéjpúder, pirosító, körömlakk és szempillaspirál lesz a Barbie-kollekcióban.
Ez az első olyan alkalom, amikor Barbie-t a felnőtt vásárlói közönségnek célozzák és annyira komolyan veszik, hogy egyes Mac üzletek a kooperáció idejére átmenetileg Barbie hálószobává változnak, a személyzet pedig Barbie témájú pólókat fog viselni, írja a Mediapostra hivatkozva a Femailfirst.   
 
A Mattel és a Mac egy limitált szériás Mac Barbie piacra dobását is tervezi. A Mac egyik képviselője így indokolta a cég döntését: a két vállalat "több dologban egyezik, mint ahogy azt gondolnák, például mindketten kreatívok”.
Mac kozmetikumok Budapesten a Váci utca 8-ban kaphatók. Az egyelőre bizonytalan, hogy itthon is lehet-e majd kapni Barbie-rúzst.
 
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta