OFFLINE

Tavasztól giccses Barbie babának sminkelheti magát

2007. január 12., péntek 14:51

A Mac Cosmetics összeállt a Barbie babát gyártó Mattel-lel, hogy Barbie babától inspirált koz-metikumot dobjon piacra. A meglehetősen giccses, színpompás Barbie koz-metikai család márciustól lesz kapható a Mac tavaszi kollekciójában.
 
Többféle színű rúzs, szemceruza, szemhéjpúder, pirosító, körömlakk és szempillaspirál lesz a Barbie-kollekcióban.
Ez az első olyan alkalom, amikor Barbie-t a felnőtt vásárlói közönségnek célozzák és annyira komolyan veszik, hogy egyes Mac üzletek a kooperáció idejére átmenetileg Barbie hálószobává változnak, a személyzet pedig Barbie témájú pólókat fog viselni, írja a Mediapostra hivatkozva a Femailfirst.   
 
A Mattel és a Mac egy limitált szériás Mac Barbie piacra dobását is tervezi. A Mac egyik képviselője így indokolta a cég döntését: a két vállalat "több dologban egyezik, mint ahogy azt gondolnák, például mindketten kreatívok”.
Mac kozmetikumok Budapesten a Váci utca 8-ban kaphatók. Az egyelőre bizonytalan, hogy itthon is lehet-e majd kapni Barbie-rúzst.
 
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta