OFFLINE

Tavasztól giccses Barbie babának sminkelheti magát

2007. január 12., péntek 14:51

A Mac Cosmetics összeállt a Barbie babát gyártó Mattel-lel, hogy Barbie babától inspirált koz-metikumot dobjon piacra. A meglehetősen giccses, színpompás Barbie koz-metikai család márciustól lesz kapható a Mac tavaszi kollekciójában.
 
Többféle színű rúzs, szemceruza, szemhéjpúder, pirosító, körömlakk és szempillaspirál lesz a Barbie-kollekcióban.
Ez az első olyan alkalom, amikor Barbie-t a felnőtt vásárlói közönségnek célozzák és annyira komolyan veszik, hogy egyes Mac üzletek a kooperáció idejére átmenetileg Barbie hálószobává változnak, a személyzet pedig Barbie témájú pólókat fog viselni, írja a Mediapostra hivatkozva a Femailfirst.   
 
A Mattel és a Mac egy limitált szériás Mac Barbie piacra dobását is tervezi. A Mac egyik képviselője így indokolta a cég döntését: a két vállalat "több dologban egyezik, mint ahogy azt gondolnák, például mindketten kreatívok”.
Mac kozmetikumok Budapesten a Váci utca 8-ban kaphatók. Az egyelőre bizonytalan, hogy itthon is lehet-e majd kapni Barbie-rúzst.
 
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta