OFFLINE

Londonban büntetik a lógós vacsoravendéget

2007. január 11., csütörtök 11:49

A londoni éttermek mostantól büntetik az olyan vendégeket, akik asztalt foglaltak, de mégsem jelentek meg vacsorázni. Az Evening Standard információja szerint a londoni étteremtulajdonosok nagy többsége hatalmas bevételtől esik el olyanok miatt, akikért akár félórákat is tartanak egy asztalt, a végén viszont mégsem jelennek meg. Az átlag bírság a jobb éttermekben fejenként 30 font, de több asztalt is igénybevevő foglalásoknál akár 100 font/fő is lehet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta