OFFLINE

Elindult az első magyar gasztroblog játék

2007. január 11., csütörtök 13:09

Kedvencünk és rendszeres kontribútorunk Chili & Vanilia szervezésében elindult az első Magyar Gasztroblogok Virtuális Tematikus Rendezvénye, azaz egy virtuális kulináris játék, amely összekapcsolja azokat a blogokat, honlapokat  amelyekben alapvetően a gasztronómia iránti szenvedély a közös.  A játék első témája a kalóriaszegény gourmet desszertek.  Tessék jelentkezni, írni és résztvenni, nem csak bloggereknek. Részletek és minden más: itt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta