OFFLINE

Már az Adidas is táncban nyomul

2007. január 8., hétfő 16:13

Az utóbbi időben a tánclobbi valamiért annyira megerősödött világszerte, hogy már nemcsak a tévék ontják magukból, hanem a világmárkák is elkezdtek táncban vagy ahhoz hasonló sportokban utazni. Itt van például az Adidas tavasz/nyári kollekciója a James Bond-évre. Stella McCartney immár az ötödik szezonban működik együtt a sportóriással, és megint a nőies vonalakat hozza gyöngy, pink és tengerkék színben. Az új kollekció neve Gym Yoga, és a tánc mellett a balett inspirálta.
 
A kollekcióban a hagyományos sportok - mint tenisz, futás, úszás - is helyet kaptak, és az egyik nagy dobás az aszimmetrikus fűzésű Lalima tánccipő. Budapesten februártól a MOM Parkban és a Mamut II.-ben lesz kapható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta