OFFLINE

Már az Adidas is táncban nyomul

2007. január 8., hétfő 16:13

Az utóbbi időben a tánclobbi valamiért annyira megerősödött világszerte, hogy már nemcsak a tévék ontják magukból, hanem a világmárkák is elkezdtek táncban vagy ahhoz hasonló sportokban utazni. Itt van például az Adidas tavasz/nyári kollekciója a James Bond-évre. Stella McCartney immár az ötödik szezonban működik együtt a sportóriással, és megint a nőies vonalakat hozza gyöngy, pink és tengerkék színben. Az új kollekció neve Gym Yoga, és a tánc mellett a balett inspirálta.
 
A kollekcióban a hagyományos sportok - mint tenisz, futás, úszás - is helyet kaptak, és az egyik nagy dobás az aszimmetrikus fűzésű Lalima tánccipő. Budapesten februártól a MOM Parkban és a Mamut II.-ben lesz kapható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta