OFFLINE

Már az Adidas is táncban nyomul

2007. január 8., hétfő 16:13

Az utóbbi időben a tánclobbi valamiért annyira megerősödött világszerte, hogy már nemcsak a tévék ontják magukból, hanem a világmárkák is elkezdtek táncban vagy ahhoz hasonló sportokban utazni. Itt van például az Adidas tavasz/nyári kollekciója a James Bond-évre. Stella McCartney immár az ötödik szezonban működik együtt a sportóriással, és megint a nőies vonalakat hozza gyöngy, pink és tengerkék színben. Az új kollekció neve Gym Yoga, és a tánc mellett a balett inspirálta.
 
A kollekcióban a hagyományos sportok - mint tenisz, futás, úszás - is helyet kaptak, és az egyik nagy dobás az aszimmetrikus fűzésű Lalima tánccipő. Budapesten februártól a MOM Parkban és a Mamut II.-ben lesz kapható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta