OFFLINE

A 2007-es tél alapszínei: Fekete feketével

2007. január 6., szombat 11:27


Akkor teszünk jól ezen a télen, ha azonosulunk a fényhiányból fakadó egyhangúsággal és feketét öltünk magunkra. Elnézve a budapesti utcaképet, ahol a tél gyakorlatilag egyet jelent a színek eltűnésével, valamint a rendkívül merész szürke, barna és fekete előretörésével, senki nem kelt nagy feltűnést azzal, ha trendkövető lesz. A képeken a USE 06/07-es őszi-téli kollekciója látható, ami nemcsak azért jó, mert megjárta a párizsi Fashion Weeket, és ettől itthon mindenki automatikusan elájul, hanem – mert bár minden darabja fekete – ügyesen vegyíti az elsőre elütő anyagokat, stílusokat, vonalvezetéseket és mindent. Szóval nem olyan, mint a budapesti utcakép télen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta