OFFLINE

A 2007-es tél alapszínei: Fekete feketével

2007. január 6., szombat 11:27


Akkor teszünk jól ezen a télen, ha azonosulunk a fényhiányból fakadó egyhangúsággal és feketét öltünk magunkra. Elnézve a budapesti utcaképet, ahol a tél gyakorlatilag egyet jelent a színek eltűnésével, valamint a rendkívül merész szürke, barna és fekete előretörésével, senki nem kelt nagy feltűnést azzal, ha trendkövető lesz. A képeken a USE 06/07-es őszi-téli kollekciója látható, ami nemcsak azért jó, mert megjárta a párizsi Fashion Weeket, és ettől itthon mindenki automatikusan elájul, hanem – mert bár minden darabja fekete – ügyesen vegyíti az elsőre elütő anyagokat, stílusokat, vonalvezetéseket és mindent. Szóval nem olyan, mint a budapesti utcakép télen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta