OFFLINE

A 2007-es tél alapszínei: Fekete feketével

2007. január 6., szombat 11:27


Akkor teszünk jól ezen a télen, ha azonosulunk a fényhiányból fakadó egyhangúsággal és feketét öltünk magunkra. Elnézve a budapesti utcaképet, ahol a tél gyakorlatilag egyet jelent a színek eltűnésével, valamint a rendkívül merész szürke, barna és fekete előretörésével, senki nem kelt nagy feltűnést azzal, ha trendkövető lesz. A képeken a USE 06/07-es őszi-téli kollekciója látható, ami nemcsak azért jó, mert megjárta a párizsi Fashion Weeket, és ettől itthon mindenki automatikusan elájul, hanem – mert bár minden darabja fekete – ügyesen vegyíti az elsőre elütő anyagokat, stílusokat, vonalvezetéseket és mindent. Szóval nem olyan, mint a budapesti utcakép télen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta