OFFLINE

Mit, hol és mennyiért az árzuhanásban?

2007. január 5., péntek 14:56

 
Egy izlandi család a szentimentalizmust rideg racionalizmusra cserélve néhány évvel ezelőtt úgy döntött, egy héttel elcsúsztatják a karácsonyt, kivárva a karácsonyi árleszállítások idejét (Reykjavík Európa egyik legdrágább, ugyanakkor legtrendibb fővárosa). Így a bölcs család azóta féláron szerezi be a pazar termékeket, pedig nem tettek mást, minthogy figyelembe vették, hogy az árleszállítás minden fogyasztásra szakosodott országban holtbiztosan követi a karácsonyi vásárlási lázat. A fenti szép történet csak lazán kapcsolódik a cikkhez, melyre ezúton hívjuk fel kedves figyelmüket. Klikkeljenek, és lássák, mit mennyiért lehet beszerezni a nagy árzuhanásban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta