OFFLINE

"Amit mások esznek" - Blogszemle

2007. január 5., péntek 15:01

Alábbi összeállításunkban az internet legjobb, és számunkra legkedvesebb gasztroblogjaiból mazsolázgattunk. A Chubby Hubby-n oszakai éttermekről, sushiról, ramenről és tempuráról olvashatunk, a Kispad Bilagit rovata pedig Ghána már közel sem annyira étvágygerjesztő gasztronómiáját mutatja be részletesen, a színes szószok és a félig nyers húsok birodalmát. A Chew újra felfedezi Budapest kaukázusi kínálatát, ahol meglepetésszerűen olyan éttermek is szerepelnek, amit mi echte orosznak gondoltunk volna. A Wisegeek pedig végre tisztázza, hogy pontosan mennyi is kétszáz kalória kólából, sajtból, zellerszárból, mogyoróvajból, M&Msből vagy cheddar sajtból.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta