OFFLINE

Karácsony utáni diéta - nagyon elszántaknak

2006. december 27., szerda 19:52

(Elnézést kérünk, tévedtünk. A lent állított számadatok hamisak. Ez a diéta legalább napi 800-900 kalória bevitelt jelent. Ennek ellenére úgy gondoljuk, mindenkinek szíve joga annyit és úgy fogyókúrázni, amennyi jólesik.) A grépfrútdiéta a korábban ismertetett banándiétához képest halál. Ezt egyszerűen nem lehet szebben megfogalmazni. Egyrészt, a naponta bevitt 500 kalória egy pillanatra sem fogja velünk feledtetni, hogy nagyon meg kell szenvednünk a szépségért, másrészt itt még előírás a napi karidóedzés is. Előre szólunk, hogy orvossal nem konzultáltunk a diéta kapcsán, nincs az a szakember, aki ezt jószívvel ajánlaná bárkinek. Viszont ismerünk olyat, aki 25 kilót fogyott vele.

A diéta lényege a grépfrútban van, amit minden étkezés előtt enni kell, mert a közhiedelem szerint az egyik legjobb zsírbontó.

Reggeli: 1/2 grépfrút. Hiába keserű, semmiképp se cukrozzuk meg. Maximum két csepp mézzel ízesítsük. 1 kefir, bármilyen lehet, ezért válasszuk a selymesebb fajtákból, hogy legalább valami jó is történjen velünk. 1 szelet tönkölybúzakenyér pirítva, 1/2 paradicsom.

Ebéd: 1/2 grépfrút. Üres zöldségleves. Párolt hal, vagy csirke zöldséggel vagy salátával.(A lényeg, hogy semmiféle szénhidrátot ne fogyasszunk)

Vacsora: 1 alma vagy 1 kefir.

Emellett bármennyi vizet, teát és zöldséglevest fogyaszthatunk.

Napi edzésterv: Legalább fél óra kardióedzés. Futás, vagy lépcsőzés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.12.28 10:47:37Zuzu

    Ettől meg is lehet halni. Ezt a diétát még kórházban sem végzik, mert nagyon kiegyensúlyozatlan. Amúgy pedig 1000 kcal alatt nem szabad otthon diétázni. Én a szerkesztők helyében levenném ezt a cikket.

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta