OFFLINE

Karácsony utáni diéta - nagyon elszántaknak

2006. december 27., szerda 19:52

(Elnézést kérünk, tévedtünk. A lent állított számadatok hamisak. Ez a diéta legalább napi 800-900 kalória bevitelt jelent. Ennek ellenére úgy gondoljuk, mindenkinek szíve joga annyit és úgy fogyókúrázni, amennyi jólesik.) A grépfrútdiéta a korábban ismertetett banándiétához képest halál. Ezt egyszerűen nem lehet szebben megfogalmazni. Egyrészt, a naponta bevitt 500 kalória egy pillanatra sem fogja velünk feledtetni, hogy nagyon meg kell szenvednünk a szépségért, másrészt itt még előírás a napi karidóedzés is. Előre szólunk, hogy orvossal nem konzultáltunk a diéta kapcsán, nincs az a szakember, aki ezt jószívvel ajánlaná bárkinek. Viszont ismerünk olyat, aki 25 kilót fogyott vele.

A diéta lényege a grépfrútban van, amit minden étkezés előtt enni kell, mert a közhiedelem szerint az egyik legjobb zsírbontó.

Reggeli: 1/2 grépfrút. Hiába keserű, semmiképp se cukrozzuk meg. Maximum két csepp mézzel ízesítsük. 1 kefir, bármilyen lehet, ezért válasszuk a selymesebb fajtákból, hogy legalább valami jó is történjen velünk. 1 szelet tönkölybúzakenyér pirítva, 1/2 paradicsom.

Ebéd: 1/2 grépfrút. Üres zöldségleves. Párolt hal, vagy csirke zöldséggel vagy salátával.(A lényeg, hogy semmiféle szénhidrátot ne fogyasszunk)

Vacsora: 1 alma vagy 1 kefir.

Emellett bármennyi vizet, teát és zöldséglevest fogyaszthatunk.

Napi edzésterv: Legalább fél óra kardióedzés. Futás, vagy lépcsőzés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.12.28 10:47:37Zuzu

    Ettől meg is lehet halni. Ezt a diétát még kórházban sem végzik, mert nagyon kiegyensúlyozatlan. Amúgy pedig 1000 kcal alatt nem szabad otthon diétázni. Én a szerkesztők helyében levenném ezt a cikket.

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta