OFFLINE

Karácsony utáni diéta - nagyon elszántaknak

2006. december 27., szerda 19:52

(Elnézést kérünk, tévedtünk. A lent állított számadatok hamisak. Ez a diéta legalább napi 800-900 kalória bevitelt jelent. Ennek ellenére úgy gondoljuk, mindenkinek szíve joga annyit és úgy fogyókúrázni, amennyi jólesik.) A grépfrútdiéta a korábban ismertetett banándiétához képest halál. Ezt egyszerűen nem lehet szebben megfogalmazni. Egyrészt, a naponta bevitt 500 kalória egy pillanatra sem fogja velünk feledtetni, hogy nagyon meg kell szenvednünk a szépségért, másrészt itt még előírás a napi karidóedzés is. Előre szólunk, hogy orvossal nem konzultáltunk a diéta kapcsán, nincs az a szakember, aki ezt jószívvel ajánlaná bárkinek. Viszont ismerünk olyat, aki 25 kilót fogyott vele.

A diéta lényege a grépfrútban van, amit minden étkezés előtt enni kell, mert a közhiedelem szerint az egyik legjobb zsírbontó.

Reggeli: 1/2 grépfrút. Hiába keserű, semmiképp se cukrozzuk meg. Maximum két csepp mézzel ízesítsük. 1 kefir, bármilyen lehet, ezért válasszuk a selymesebb fajtákból, hogy legalább valami jó is történjen velünk. 1 szelet tönkölybúzakenyér pirítva, 1/2 paradicsom.

Ebéd: 1/2 grépfrút. Üres zöldségleves. Párolt hal, vagy csirke zöldséggel vagy salátával.(A lényeg, hogy semmiféle szénhidrátot ne fogyasszunk)

Vacsora: 1 alma vagy 1 kefir.

Emellett bármennyi vizet, teát és zöldséglevest fogyaszthatunk.

Napi edzésterv: Legalább fél óra kardióedzés. Futás, vagy lépcsőzés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.12.28 10:47:37Zuzu

    Ettől meg is lehet halni. Ezt a diétát még kórházban sem végzik, mert nagyon kiegyensúlyozatlan. Amúgy pedig 1000 kcal alatt nem szabad otthon diétázni. Én a szerkesztők helyében levenném ezt a cikket.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta