OFFLINE

Last minute ajándékok - Culinaris

2006. december 22., péntek 12:46

A Culinaris minden bizonnyal Budapest legjobb élemiszerbeszerő boltja. Illetve mióta kettő is van belőle, Budapest legeslegjobb élelmiszer-beszerző boltjai. Azok-nak, akik szeretnek enni és főzni, egyszerűen kötelező ide ellátogatni, de sokkal inkább el-zarándokolni. Annál jobb karácsonyi ajándékot, mint itt összepakolni mindenféle különleges finomságokból egy egyáltalán nem hétköznapi ajándékkosarat, el sem lehet képzelni. A fenti, chorizoból, gyömbérsörből, sajtból nachosból, és a világ legfinomabb csokoládéiból álló kosár úgy 14 ezer forint körül összerakható, és szuper ajándék mindenkinek, aki szereti a hasát, meg úgy általában, szeret élni.  

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.12.23 02:15:34pafff

  Továbbra is kérdeznénk, hogy az ezen blogon szóa hozott boltok adnak-e nektek kedvezményt, tehát a reklámozás valamiféle cserekereskedelem eredménye-e?

 • 2006.12.23 14:29:20ecneB

  en meg azt hittem a Last Minutbol, hogy megint valami majdnemlejartszavatossagu termeket adnak szinte ingyen :) de nem. nagyondragan.- gondolom, mert csak a sörösüveg betéti dija az egyetlen ár a honlapon - atlag magyar sosem eszik ilyen dolgokat, vagy ha kinalják inkább rántotthust kér. vagy marhapörit. a drága olajokat meg cukrokat sem átlag magyar veszi majd. ..
  persze a reklamert valaki biztos kap :)

 • 2006.12.27 17:09:22katjana

  jó, h van ilyen, de azért nem a one and only miracle!
  a mammut match-ban az újságospult előtt van egy kis sor, ahol nem biztos hogy ugyanezeket, de ugyanennyire kuriózum cuccokat be lehet szerezni a világ minden tájáról. A francia mustároktól a kínai tészta- és szószspecialitásokon át a szárított ésességekig, olasz száraz péksütik, mexikói öntetek, ilyen-olyan olajos halak, drága csokik satöbbi.
  essen már pár szó erről is, mert annyira kézenfekvő helyen van, hogy senki se tudja, hanem jól elmegy mellette!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta