OFFLINE

Last minute ajándékok - Culinaris

2006. december 22., péntek 12:46

A Culinaris minden bizonnyal Budapest legjobb élemiszerbeszerő boltja. Illetve mióta kettő is van belőle, Budapest legeslegjobb élelmiszer-beszerző boltjai. Azok-nak, akik szeretnek enni és főzni, egyszerűen kötelező ide ellátogatni, de sokkal inkább el-zarándokolni. Annál jobb karácsonyi ajándékot, mint itt összepakolni mindenféle különleges finomságokból egy egyáltalán nem hétköznapi ajándékkosarat, el sem lehet képzelni. A fenti, chorizoból, gyömbérsörből, sajtból nachosból, és a világ legfinomabb csokoládéiból álló kosár úgy 14 ezer forint körül összerakható, és szuper ajándék mindenkinek, aki szereti a hasát, meg úgy általában, szeret élni.  

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.12.23 02:15:34pafff

  Továbbra is kérdeznénk, hogy az ezen blogon szóa hozott boltok adnak-e nektek kedvezményt, tehát a reklámozás valamiféle cserekereskedelem eredménye-e?

 • 2006.12.23 14:29:20ecneB

  en meg azt hittem a Last Minutbol, hogy megint valami majdnemlejartszavatossagu termeket adnak szinte ingyen :) de nem. nagyondragan.- gondolom, mert csak a sörösüveg betéti dija az egyetlen ár a honlapon - atlag magyar sosem eszik ilyen dolgokat, vagy ha kinalják inkább rántotthust kér. vagy marhapörit. a drága olajokat meg cukrokat sem átlag magyar veszi majd. ..
  persze a reklamert valaki biztos kap :)

 • 2006.12.27 17:09:22katjana

  jó, h van ilyen, de azért nem a one and only miracle!
  a mammut match-ban az újságospult előtt van egy kis sor, ahol nem biztos hogy ugyanezeket, de ugyanennyire kuriózum cuccokat be lehet szerezni a világ minden tájáról. A francia mustároktól a kínai tészta- és szószspecialitásokon át a szárított ésességekig, olasz száraz péksütik, mexikói öntetek, ilyen-olyan olajos halak, drága csokik satöbbi.
  essen már pár szó erről is, mert annyira kézenfekvő helyen van, hogy senki se tudja, hanem jól elmegy mellette!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta