OFFLINE

Scarlett Johansson lesz a Louis Vuitton új arca

2006. december 21., csütörtök 10:43

 

Scarlett Johansson lesz a Louis Vuitton új reklámarca a cég tavaszi és nyári kampányában. A 22 éves színésznőt a francia divatház kreatív igazgatója, Marc Jacobs azért választotta, mert "Üde és fiatal, gyönyörű a bőre, az alakja pedig olyan, mintha eleve arra született volna, hogy magas sarkú aranycipőkben és mélyen dekoltált estélyikben pózoljon. Emellett pedig látszik rajta, hogy szeret játszani a férfiakkal.” A kampány februárban indul.

Forrás: EBeautyDaily

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.12.23 19:43:40jaczkobela

    Mint már korábban mondtam, nekem marhára bejönnek ezek a Vuitton-tatyók. Azt is mondtam, hogy marhára nincs rá pénzem. Utolsó lehetőségként tehát most már ráhajtok erre a tyúkra.

  • 2006.12.24 12:01:09str

    http://napiadag.blog.hu/2006/12/20/eladjak_scarlett_johanssont

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta