OFFLINE

Sienna Miller ruhát tervez

2006. december 7., csütörtök 15:40

Testvérével, Savannah-val egy nyolcvan darabos kollekción dolgozik Sienna Miller színésznő. A nagyon hosszú, 'Twenty8Twelve by s.miller' névre hallgató kollekció (a színésznő december 28-án született) a  Vogue szerint biztos siker lesz: Sienna Miller stílusát a világon mindenhol utánozzák, testvére Savannah pedig eleve divattervező, Alexander McQueen jobbkeze.  A 2007-ben a boltokba kerülő kollekció elsősorban a punkrock világából merít, hangsúlyos lesz a farmer, a bőr és a szegecs. Az elegánsabb darabokat a hatvanas évek, azon belül is elsősorban a swing korszak ihlette.

Forrás: Vogue

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta