OFFLINE

Sienna Miller ruhát tervez

2006. december 7., csütörtök 15:40

Testvérével, Savannah-val egy nyolcvan darabos kollekción dolgozik Sienna Miller színésznő. A nagyon hosszú, 'Twenty8Twelve by s.miller' névre hallgató kollekció (a színésznő december 28-án született) a  Vogue szerint biztos siker lesz: Sienna Miller stílusát a világon mindenhol utánozzák, testvére Savannah pedig eleve divattervező, Alexander McQueen jobbkeze.  A 2007-ben a boltokba kerülő kollekció elsősorban a punkrock világából merít, hangsúlyos lesz a farmer, a bőr és a szegecs. Az elegánsabb darabokat a hatvanas évek, azon belül is elsősorban a swing korszak ihlette.

Forrás: Vogue

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta