OFFLINE

Marco Bicego ékszerek

2006. november 22., szerda 13:56

Marco Bicego ékszereit egy nagyszabású divatbemutató keretében mutatták be a New York Palotában. Az olasz tervező ékszerei a sok színes drágaköveknek köszönhetően még véletlenül sem néztek úgy ki, mintha kizárólag csak az ötven feletti korosztálynak készültek volna. Még a letisztultabb, aranyból készített nyakékek sem tudtak annyira hivalkodóra sikerülni, hogy zavarba jöjjünk. Az est legnagyobb pillanata Epres Panni volt talpig fehérben és a fogadáson felszolgált penne all'arrabiata, amiért még Marco Bicego is többször sorba állt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta