OFFLINE

Taco Express

2006. november 14., kedd 17:44

A Taco Expresstől rendelni ebédet hétköznap elég merész vállalkozás. A babos, mindenféle tésztába tekert, tészta mellé tálalt, csípős vagy kevésbé csípős húsételek egyszerűen nem alkalmasak munkaebédre és kifejezetten nagy a valószínűsége annak, hogy ebéd után bealszunk az irodában, de legalábbis munkaképtelenek leszünk egész délután. Mexikói étteremből salátát rendelni viszont amatőrség. Így marad arra várni, hogy mikor nincs bent a főnökünk.

Ha néha vagyunk ilyen szerencsések, akkor bátran vállaljuk be egyszer a Taco Expresst, ami mérsékelt áron hoz ki egész jó mexikói ételeket. Azért csak egészen jókat, mert nyilván a fél városon átutaztatott burritonak meg jalapeňo poppersnak soha nem lesz olyan íze meg állaga, mint a háromszor olyen drága Iguanában például, de ez nem is elvárható. Házhozszállítós pizzák közt sincs jó.

A burrito kicsit szottyadt és kétségtelenül nagyon rosszul néz ki első blikkre, ízre viszont vállalható. A chili con carne a tesztelők szerint nem jobb semmivel, mint amit a szerb specialitásáról híres Castroban adnak, de jóval drágább. A hamburgerek rendben vannak, pont, mint a Burger Kingben. A kapros kaktuszos wrapper viszont egyenesen ehetetlen, főleg azért, mert agyon van fokhagymázva és a kaprot sem nagyon sikerül hova tenni ebben az ízvilágban.

Ha még sohasem ettünk mexikóit, ne a Taco Expresszel kezdjük, itt ugyanis nem fogjuk megtalálni azokat az ízeket, amiért a mexikói konyha világhírű. Kéthetente viszont belefér. Főleg ha nem félünk attól, hogy nem az agy-, hanem a gyomorműködésünk játssza majd a főszerepet, siestára viszont nincs esélyünk. Az utóbbi időben viszont, több mint két órát kellet várni rájuk, szeretik a light colát a simával összekeverni, a menüből pedig már előfordult, hogy pont a menü, azaz az üdítő és a sültkrumpli maradt le. Ezt nem árt belekalkulálni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta