OFFLINE

Hová lett Zoób Katti tehene?

2006. november 7., kedd 15:30

Sokan azt hiszik szerkesztőségünkről, hogy nem szeretjük Zoób Katti munkásságát, pedig ez nem igaz. Elismerjük a művész szakmai tudását, hangosan üdvözöljük autodidakta szorgalmát, és évek óta következetes motívumrendszerében sem kellett még soha csalódnunk. Most is kizárólag az ő tehenével foglalkozunk az összes közül.

„Ami kívülről tehénnek látszik az nem is biztos, hogy tehén. És ez mindenre vonatkozik” – így kommentálta Zoób Katti saját ArtDeCow névre keresztelt munkáját, amit az esztétizáló tehenek kategóriájába sorol.

November 2-án végül Zoób Kattiéval együtt elárverezték az összes, korábban az utcákon ácsorgó tehenet. Az ArtDeCow–t ötszázezer forintért egy ingatlan beruházó és fejlesztő cég vette meg, de hogy hol lesz, azt Csikós Gergely főszervező egyelőre nem tudta megmondani. „Több hely felajánlkozott befogadónak, de olyan is van, aki a nappalijába vásárolt tehenet. Más országok tapasztalata szerint valószínűleg szem előtt lesz” – véli a főszervező. Az árverésből befolyt összeget egyébként különféle alapítványoknak ajánlották föl nemes célokra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta