OFFLINE

Hová lett Zoób Katti tehene?

2006. november 7., kedd 15:30

Sokan azt hiszik szerkesztőségünkről, hogy nem szeretjük Zoób Katti munkásságát, pedig ez nem igaz. Elismerjük a művész szakmai tudását, hangosan üdvözöljük autodidakta szorgalmát, és évek óta következetes motívumrendszerében sem kellett még soha csalódnunk. Most is kizárólag az ő tehenével foglalkozunk az összes közül.

„Ami kívülről tehénnek látszik az nem is biztos, hogy tehén. És ez mindenre vonatkozik” – így kommentálta Zoób Katti saját ArtDeCow névre keresztelt munkáját, amit az esztétizáló tehenek kategóriájába sorol.

November 2-án végül Zoób Kattiéval együtt elárverezték az összes, korábban az utcákon ácsorgó tehenet. Az ArtDeCow–t ötszázezer forintért egy ingatlan beruházó és fejlesztő cég vette meg, de hogy hol lesz, azt Csikós Gergely főszervező egyelőre nem tudta megmondani. „Több hely felajánlkozott befogadónak, de olyan is van, aki a nappalijába vásárolt tehenet. Más országok tapasztalata szerint valószínűleg szem előtt lesz” – véli a főszervező. Az árverésből befolyt összeget egyébként különféle alapítványoknak ajánlották föl nemes célokra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta