2019 lakberendezési trendje: a minimalizmus. Galéria!

Átlátható terek, praktikus és egyben esztétikus tárgyak, természetes és minőségi anyagok, pasztellszínek és a kiegészítők egyensúlya jellemzi az egyre népszerűbb lakberendezési trendet, a minimalizmust.

A 21. századi ember napjai rohanással telnek. Reggel a munkába igyekszünk, délután haza, gyorsan bevásárolunk, aztán vacsorát főzünk, végül fáradtan zuhanunk az ágyba. Lassan kezdünk rájönni, hogy ez az életmód hosszú távon nem fenntartható. Vágyunk a minőségi énidőre, a családunkkal és a barátainkkal együtt töltött időre, a természet közelségére. De hogy jön mindehhez a minimalizmus?

A minimalizmus, vagyis az önkéntes egyszerűség olyan életmód, amelyben kiszűrjük a mindennapjainkból azokat az elfoglaltságokat, embereket, sőt tárgyakat, amik nem minket és a testi-lelki szükségleteinket szolgálják. A filozófiája az otthonokba is bejutott, a térbe, aminek mindannyiunk számára fontos szerepe van, hiszen ez az a hely, ahol feltöltődünk, és egy zsúfolt, harsány színekkel teli lakásban ez nem olyan egyszerű. A minimalista lakberendezés azokat az értékeket képviseli, amik segítenek, hogy a lehető legértékesebben töltsük el a szabadidőnket a négy fal között is. 

A galéria megnyitásához  kattints a képre!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek