LÁJFHEKK

Visszahívott vizet vett? Nyugi, nem lesz baja.

zezse , .syl. 2014. augusztus 26., kedd 17:28

Hat különböző ásványvíz forgalmazását tiltotta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, valamint kötelezte a gyártókat az eladott termékek visszahívására, miután az elmúlt hónapok ellenőrzései során a nitrition koncentráció, valamint a Pseudomonas aeruginosa baktérium jelenléte ezekben meghaladta az engedélyezett határértéket. A Nébih közleménye szerint eddig több tízezer liter vizet vontak ki a forgalomból, az ügyben egy One Euro Store üzlet mellett az Aldi és a Lidl érintett. De mi ez a baktérium, okoz-e gondot a nitrit, mit mond a szakértő és mit szólnak az érintettetek? Megkérdeztük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elkészült a többfunkciós evőeszköz

bb 2014. augusztus 26., kedd 16:07

Az indiai származású dizájner, Rahul Agarwal sokszögű mérőkanalának tervei meglehetősen emlékeztetnek minket Joseph Joseph összecsukható vágódeszkájára, de nincs is abban semmi rossz,ha egy ilyen innovatív fejlesztésből merít valaki inspirációt. A National Institute of Design hallgatója a Simple Product Design nevű tanórára készítette el a négy különböző mennyiséget is kimérő origami-szerű kanalat, aminek a dizájnmániások azóta is csodájára járnak az interneten.

Evő- és teáskanállá egyaránt hajtogatható evőeszköz
Evő- és teáskanállá egyaránt hajtogatható evőeszköz
Fotó: coroflot.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Luxus barlanglakás szeméttelepből

Becca 2014. augusztus 26., kedd 14:24

Egy fiatal pár a franciaországi Loire-völgyben találta meg álmai otthonát, egy barlanglakot. Egy baj volt csak: 25 éve senki nem nyúlt a lakáshoz, nem volt benne sem áram, sem víz, rengeteg szemét viszont igen. Három év és egy rakás pénz kellett hozzá, hogy ebből az elhagyatott lukból kellemes luxusapartmant varázsoljanak a fiatalok. Nézze meg a fotókat, és ha tetszik, akár meg is szállhat náluk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ön is ész nélkül vásárol?

Sáfár Zsófia 2014. augusztus 26., kedd 09:35

Előfordul, hogy órákig járkál fel-alá egy ruha- vagy élelmiszerboltban, észérveket felsorakoztatva, hogy miért is éri meg annyira az az “egyet fizet, kettőt vihet” ajánlat, majd miután rászánta magát a vásárlásra, gondolatban megveregeti a vállát és eldicsekszik a barátoknak, hogy bizony ez volt az évtized vétele? Aztán az a huszadik farmernadrág is hónapokig használatlanul lapul a szekrény mélyén, a soha ki nem próbált tonhalkonzervet pedig romlásig tárolja az éléskamrában... Megérte? Ha járt már így, jobb, ha tudja: nem csak az ízlése és a rendelkezésre álló pénzösszeg dönt arról, hogy mi kerül a bevásárlókosarába.

A Psychology Today összegyűjtött hét pszichológiai tényezőt, amik miatt sokszor képtelenek vagyunk tudatosan vásárolni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mire volt szüksége a világnak? Dizájnseprűre!

ST 2014. augusztus 25., hétfő 12:38

A hagyományos, eleinte akár hajból készült kefék, vagy szimpla sörtés seprűk ideje lejárt, ha szeretné, ma már a takarításnak is megadhatja a módját. Hiszen miért sepregetne egy egyszerű cirokseprűvel, ha már létezik a legkülönfélébb színekben és formákban gyártott, egyetlen darabból álló designer seprű is?

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 csábítóan penetráns szuvenír a balatoni bazársorról

Steiner Kristóf 2014. augusztus 24., vasárnap 13:32

Lassan vége a balatoni nyaralásnak, és közeledik a hazaindulás előtti legkomolyabb kihívás: beszerezni az ajándékokat a családnak, barátoknak, kollégáknak, esetleg magunknak. Milyen a jó szuvenír? Ízléses, egyedi, és utánozhatatlanul visszaadja az adott hely hangulatát. Ugye ön is ezt érzi, amikor a balatoni út mellett kocsikázva megpillantja a Barbie-s labdák, pucérnős törülközők és ultraviola színben pompázó jégkásák kavalkádját? Ha a pénztárcájában már nagyon ficeregnek a forintok, hogy mindent, igen, mindent megvásároljon, ne hamarkodja el: előbb tekintse át körképünkben a delux kínálatot, hogy bölcs, felelősségteljes döntéseket hozhasson.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Utazzon dizájner bőrönddel!

Becca 2014. augusztus 24., vasárnap 09:09

Karim Rashid , kanadai dizájner alkotta meg a „Supernova Spinners” elnevezésű, limitált kiadású bőröndcsaládot.

Fotó: Heys
Fotó: Heys
Fotó: Heys

Rashid 300 formatervezési díjat zsebelt be eddig, és ezzel ő az egyik legtermékenyebb kortárs tervező. A Supernova Spinnersnek játékos stílusa van, geometriai formákat és árnyalatokat menő vibráló színekkel fest meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vehet bútort ezeréves garanciával

bb 2014. augusztus 23., szombat 15:01

Pár hónappal ezelőtt még a világ legkényelmesebb cipőjére ígért 1000 év garanciát a több, mint 25 éves múlttal rendelkező márka, a House of Borgezie tervezője, Chris Shellis, aki ezúttal a lábbelikhez hasonló fogással kívánja megnyerni a székek és asztalok iránt érdeklő vásárlóit is –írja a birminghammail.co.uk a 26 millió forintos platinából és fehéraranyból készült tűsarkúkat gyártó dizájnerről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Floyd Leg: négy lábból akármennyi asztal

ST 2014. augusztus 23., szombat 10:12

Szeretne egy olyan asztalt, ami könnyen szállítható, és az éppen aktuális hangulatának megfelelően változtatható a kinézete? Már erre is van lehetőség, és bár nem ez a legolcsóbb megoldás, cserébe viszont tényleg széles skálán variálható!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csináljon fesztivált a kertjéből!

Edicsek 2014. augusztus 22., péntek 13:20

Bár az idei nyár eddig nem a kerti bulikról szólt, azért mi még nem adjuk fel és ajánlunk néhány egyszerűen elkészíthető kerti dekorációt. Az érdekességük, hogy az összes ötletet a Szigetről lestük el, de mind olyan, ami otthon is könnyedén megvalósítható, csak egy kis kézügyesség kell hozzájuk. A fesztiválon nagyon jól mutattak, ezért ha a környék legbulisabb kertjét szeretné magáénak tudni, akkor érdemes közülük válogatni. Sőt, akár kert se kell hozzá: az erkélyt vagy az otthoni hangulatvilágítást is feldobhatja velük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyakornoknak lenni nem rabszolgaság

Edicsek 2014. augusztus 21., csütörtök 17:39

Lassan vége a nyári szünetnek, fesztiváloknak és újra indul a diákoknak a tanítás. Arról már írtunk, hogy mire kell odafigyelni a diákmunkák esetében, aki viszont tanulni is szeretne közben és már az egyetemi vagy főiskolai évek alatt olyan területen szeretne dolgozni, amit a későbbiek során is tud hasznosítani, annak jól jöhetnek a gyakornoki programok. Ezektől sokakat visszatart, hogy a közhidelemmel ellentétben egyenlőek a rabszolgamunkával és/vagy a kávéfőzéssel – utánajártunk, mi ebből az igazság.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csernus borteraszára izgul a nemzetközi építészeti szaklap

aa 2014. augusztus 21., csütörtök 16:15

Csernus Imre egy ideje borászkodással is foglalkozik, aki úgy véli, az öregség akkor kezdődik, amikor az ember rutinszerű életet él, és nincs bátorsága megújulni. Hát, neki volt, ezért ismerőseivel szőlőbirtokot alapított.

A pszichiáter 2009-ben költözött el Budapestről, majd nem sokkal később két barátjával, Csutorás Ferenc borásszal és Mészáros Péter grafikussal elhatározták, hogy megmentik a régi, kivágásra ítélt szőlőt az Érseki-dűlőn. Kétszer is szüreteltek belőle annak ellenére, hogy fogalmuk sem volt róla, milyen fajtájú (és ezt máig sem tudják, még az önológusok sem). A tőkéket végül kivágták, ám a vesszők elkerültek Nagykanizsára, ahol 980 oltvány készült belőlük. Ezek később a földbe kerültek, de még így is évek kérdése, mire kiderül, használható-e a szőlő.

Létre is hozták az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokot, ahol neutrális borok készülnek, hordós érleléssel, ami Csutorás szerint az egyetlen út Magyarország számára a kitörésre. „Nem engedtem a kereskedőknek, adalékanyag mentesen dolgozom. Nálunk fából készült erjesztőkádat, kácit használunk, egyedi stílust igyekszünk kialakítani, ha már a tufapincénk mikroklímája is egyedi" – mondta el a borász egy idén februárban tartott borkóstolón.

Az Eger melletti Nagy Eged-hegy lábánál elterülő Almagyar-domb Érseki dűlőjében fekvő birtok épületeit a budapesti Gereben / Marián építész stúdió tervezte. Erről a látványos panorámával rendelkező hazai birtokközpontról és a hozzá épült borteraszról számol be a Dezeen.com nemzetközi építészeti témájú portál oldala.

„A borkóstolókhoz készülő teraszt négy kisebb kunyhó és a terület sarkában egy kilátó építmény egészíti ki. A kunyhók a szőlővidék archaikus építményeinek viselkedését, arányait és anyaghasználatát követik, a terasz hajtogatott lemezei pihenésre és kóstolásra biztosítanak teret a festői környezetben.” – olvasható az építésziroda oldalán a projektről, melyben a borospince és terasz mellet pihenésre és alvásra alkalmas kabinok, egy kilátó, medence és kemping is helyet kapott.

A kunyhókban 15000 ft egy éjszaka két főnek, háromnak már 18000. Sátrazni jóval olcsóbb, kétezerért lehet nézni, ahogy Csernus kávét főz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem csak a kertben lehet saját tava

ST 2014. augusztus 20., szerda 13:48

Amikor kialakítja a kertben a tavat, akkor ne csak azt tartsa szem előtt, hogy megfelelően sík, és jól látható helyre kerüljön. Hiszen a vízben is lesznek növények is, amiknél nem mindegy, hogy mennyire lát rájuk, hiszen kisebbek és nagyobbak is vannak közöttük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tolltartó szörnyecske saját kezűleg

ST 2014. augusztus 20., szerda 12:05

A legkisebbek iskolakezdése nem mindig örömteli. Hiába várják már nagyon a sulit, amikor elkezdődik, szembesülnek azzal, hogy itt mégiscsak figyelni kell, és még házi feladat is van. Hogy egy kicsit javítani tudjon a hangulatukon, íme, egy ceruzatartó szörnyecske, ami nemcsak vidám, de segít rendben tartani a lurkók tollait, ráadásul néhány perc alatt elkészül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ökoházat építeni nők is tudnak ám!

aa 2014. augusztus 19., kedd 18:19

Egyre többen gondolják úgy szerte a világon, hogy drasztikus lépésekre és szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy megakadályozzuk vagy legalábbis lelassítsuk a globális klímaváltozást. A több százezer követővel rendelkező Natural Homes weboldal évek óta számol be a klímaváltozás károsabbnál károsabb változásairól és arról, hogy milyen környezetbarát és fenntartható ökoházak épülnek az Egyesült Államokban,  Finnországonban vagy éppen Romániában.

Az oldal szerkesztői ezúttal kilenc lelkes nőt gyűjtöttek össze, akik saját maguk húzták fel ökoházaikat. Ilyen például a lengyel származású Paulina Wojciechowska, aki praktizáló építészként valószínűleg tisztában volt az építkezés során azzal, hogy melyek lesznek az előnyei és a buktatói egy faváz-szerkezetes, szalmabálákkal megépített családi háznak.

Kattintson a képre, ha érdekli, milyen ökoházakban gondolkodnak a nők a 21.században!
Kattintson a képre, ha érdekli, milyen ökoházakban gondolkodnak a nők a 21.században!
Fotó: facebook.com/naturalhomes
Távolról sincs vége, olvasson még »

DIY: szakadt komódból menő komód, házilag

Koncz Andrea 2014. augusztus 18., hétfő 14:34

Volt nekünk egy jó kis fenyő komódunk, gondolom Ikea, de már azelőtt a férjemé volt, hogy megismertem volna, szóval biztosat nem tudok. Még a klasszikus, masszív fajta, aminek a fiókjai is tömörfából készültek, nem bútorlapból. Jól is szolgált, egy jó darabig minket, aztán átvándorolt a gyerekekhez. A sok-sok év alatt a teteje lassan kezdte megadni magát: először a lakkozás kopott meg, aztán a fa is kezdett igen csúnyán kinézni, amin biztosan nem segített, hogy nem csak az esti pohár víz ácsorgott rajta állandóan, hanem az ilyen-olyan festékes löttyök is.

A komód végül vállalhatatlan állapotba került, én meg dilemma elé: kidobni nem akartam, mert a tetejét leszámítva egyben volt, még mindig masszív, stabil, jól működik. Úgyhogy kihasználtam, amikor a gyerekeim táborba mentek, és az estéimet egy héten keresztül csiszolással, alapozással, festéssel, díszítéssel és lakkozással töltöttem, amíg meg nem született a komód új, megszépült verziója.

Mivel balek vagyok, nem csináltam előtte képeket, ezért az előtte állapotot egy OLX-es fotóval mutatom meg, kb így nézett ki az is, ami nálunk volt, csak szakadtabb állapotban.

Elfelejtettem lefotózni, miből indultunk, de elég hasonlóan nézett ki, csak a mienk jóval megviseltebb volt.
Elfelejtettem lefotózni, miből indultunk, de elég hasonlóan nézett ki, csak a mienk jóval megviseltebb volt.
Fotó: OLX

Azt, hogy mit kell vele csinálni, különböző blogokról vadásztam össze. Annyit tudtam, hogy fehérre fogom festeni, de szerettem volna valami extrát is, végül az ötletadó fotóra itt találtam rá. Abban, hogy mit és hogyan csináljak, segítettek Nikoletti Petra lakberendező barátnőm jótanácsai, a talán leghíresebb magyar DIY blogger, Szentgyörgyi Kata bútorfestős tutorialja, emellett évek óta böngészek két amerikai diy blogot is, az egyik a Centsational Girl, a másik pedig az All Things Thrifty, mindkét blogon számos tutorial van.

Egy hétig dolgoztam rajta, minden délután/este néhány órát
Egy hétig dolgoztam rajta, minden délután/este néhány órát
Fotó: Koncz Andrea
Távolról sincs vége, olvasson még »

Az Ikeától kellett megtudnunk, hogy hajnalban kel, és reggel ritkán szexel a magyar

etelka 2014. augusztus 16., szombat 19:59

Magyarországra is megérkezett az új Ikea katalógus. Mostantól lehet nézegetni, cikizni, vagy épp álmodozni az új bútorokról és kiegészítőkről. A svéd vállalat szokás szerint mindenféle statisztikákkal felturbózva mutatta be, mik lesznek a 2014-2015-ös trendek, a sajtótájékoztató pedig a megszokott székeken ülünk helyett egy ágyban zajlott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szelfizzen és fotózzon telefonnal

Edicsek 2014. augusztus 15., péntek 12:29

Mióta egyre jobb kamerákkal látják el a telefongyártók az okostelefonokat, sokakban felmerül a kérdés, hogy nyaraláshoz, fesztiválokhoz, bulikba érdemes-e kis fényképezőgépet vinnie magával, vagy bőven elég a telefon. Mi most kipróbáltunk annyi telefont amennyit csak tudtunk, hogy kiderítsük milyet érdemes vennie annak, aki nem akar plusz egy fényképezőgépet magával cipelni, hanem kimondottan a telefonjára szeretne hagyatkozni. Szerencsére nem csalódtunk, az Asus például simán több kütyüt is kivált nem is akárhogy, az LG pedig életünk fotóját csinálta meg. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vigye magával dolgozni a kutyáját!

LS 2014. augusztus 14., csütörtök 22:33

Az Index jelenlegi szerkesztőségébe nem lehet behozni kutyát, így a kollégák csak nosztalgiázva emlegethetik Szily kolléga Kiflijét (akinek még blogja is volt), de számos egyéb kutya is megfordult az évek alatt a szerkesztőség korábbi irodáiban. Itt, a Flórián tériben már csak hörcsögök vannak, illetve Winkler kolléga madárpókja sokkolja időnként a látogatókat, ami azért nem tud felérni azzal az élménnyel, amikor egy édesen alvó kutya fingja tele a szerkesztőséget, vagy éber állapotában elkunyerálja mindenkitől az ebédet.

A Zöld Zebra állatvédő egyesület mindenesetre augusztus 15-ére meghirdette  a Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Napot (VMKD Nap). Azért ekkorra, mert 16-án van a Hontalan Állatok Világnapja (International Homless Animals Day), ez a nap viszont szombatra esik. 

A napnak nagy hagyománya van, az Egyesült Államokban 1999 óta minden évben tartanak VMKD - napot, és nem is a Virginia Commonwealth University tanulmánya az egyetlen, ami ennek a létjogosultságát bizonyítja. 2007-ben például a British Journal of Health Psychologyban tettek közzé egy cikket arról, hogy a kutyatulajdonosoknak bizony alacsonyabb a vérnyomásuk, alacsonyabb a koleszterinszintjük, és – mily meglepő – kisebb a valószínűsége annak, hogy enyhe vagy komolyabb egészségügyi problémák jelentkeznek náluk. Oké, ez azért lehet amiatt is, mert lelkiismeretes kutyatartó rendszeresen és kiadósan sétáltatja azt a kutyát, ami azért mégiscsak testmozgás.

shutterstock 99177881

A szerkesztőségi listán végtelen nosztalgiázós levélfolyam kerekedett abból, jó-e, ha a kutyák bejárnak dolgozni a gazdákkal: egyesek persze annak örülnének, ha az eb egész nap a lábuk mellett heverne, mások viszont nem olyan lelkesek. 

 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ültesse növényeit nap felé forduló cserépbe!

aa 2014. augusztus 14., csütörtök 21:00

Idén is izgalmas látványoságokkal dobták fel az 59. gironai virágkiállítást a szervezők, akik a barcelonai Studio Bag Disseny legújabb találmányában, a nap felé forduló virágcserépben láttak fantáziát. A 2002-ben alakult márka a We Are Livingthings megbízásából készítette el a La Bisbal d'Emporda-i vízálló terrakottából készült termékét – írja a designboom.com a kézzel készített, kúpos aljú edényről.

bag-disseny-livingthings-rolling-flower-pots-designboom-06
Fotó: wearelivingthings.com

Így téved a fogyasztó kárára a Tesco

etelka 2014. augusztus 14., csütörtök 11:30

Érezte már azt, hogy valami valahol nagyon nem stimmel? Én pont ezt éreztem, háromnegyed nyolc felé az egyik budapesti Tescoban álldogálva, az akciós pult mellett.

Mivel szeretek leárazva vásárolni, és vannak élelmiszerek, melyeknél baromira nem érdekel a márka, ezért néha áttúrom az akciós részleget, hátha akad valami nagyszerű fogás. Az ír bélszínt fájó szívvel otthagytam (12 helyett talán hatezerre volt leárazva), de azt gondoltam, egy kis tokajis sajt beugorhat a kosárba, bár abban nem reménykedtem, hogy mondjuk Szepsy furmint került volna bele.

Mindenesetre a Tesconak sikerült azt az egyenletet kihoznia, hogy ha egy kiló sajt 1617 forintba kerül, akkor 16 dekagramm 863-ba, ami azért még az én matektudásommal is megkongatta a vészharangokat.

2014-08-13 19.53.20
Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar versenyző PET-palack pólója a dizájnverseny elődöntőjében

Edicsek 2014. augusztus 13., szerda 21:01

Már írtunk az Electrolux Design Lab versenyéről és arról, hogy milyen jól állnak a magyar formatervezők a nemzetközi megmérettetésen. Ma pedig kihirdették, hogy a 74 ország 1700 nevezésből ki az a 35 versenyző, akik bekerültek az elődöntőbe. Magyar versenyző, Kovács Apor ötlete is továbbjutott, amire augusztus 12-től újra lehet szavazni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Látott már vicces multi irodát? Mutatjuk!

etelka 2014. augusztus 13., szerda 20:29

A multik irodái legtöbbször unalmasak, bár a célnak pontosan megfelelnek: van bennük asztal, szék, világítás. Mostanság pár cég felismerte, hogy ha az alkalmazottak jól érzik magukat a munkahelyükön, akkor jobban dolgoznak, ezért megpróbálják minél kényelmesebbé tenni az irodai létet. Főleg a technológiai cégek járnak ebben az élen, mi a Prezi irodáját szeretjük nagyon, de a Ustream alkalmazottainak sincs rossz dolguk.

A Mars és a Wrigley azért nem volt ilyen bátor, és bár 2008-ban egyesült a két cég, 2012-ben döntöttek a felújítás mellett. A a Dorottya udvar egyik emeletén kapott helyett a közös cég, melynek a Geppetto Belsőépítész iroda tervezte meg az új tereket.

A tervezés során, a cég elvárásai között az emberközpontú, emberléptékű, környezettudatos, energiatakarékos, ergonómikus hívószavak is szerepeltek, ilyen irodát szerettek volna maguknak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő Pinterest oldalak a lakberendezés világából

etelka 2014. augusztus 12., kedd 20:07

Ciki nem ciki, a Pinterest még mindig számos jó ötlet lelőhelye, bár a legtöbbször csak végigfut rajta az ember, kicsit sírdogál, hogy sosem lesz olyan csillivilli lakása mint amiket néha ott lát, aztán befekszik az IKEA-ágyába és egy nagy amerikai házról ábrándozik.

Persze a helyzet korántsem ilyen rossz, ha szereti a Pinterestet, megmutatjuk azokat a belsőépítészeket és bloggereket, akiket érdemes követnie, mert a vágyálmok helyett hasznos ötleteket is találhat náluk.

 
 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Gördeszkás gésákkal újít a kétszáz éves japán porcelánmanufaktúra

bb 2014. augusztus 12., kedd 10:43

Vagány és újszerű megoldásokkal próbálja feldobni kínálatát a történelmi múltú japán Kutani Choemon néven futó manufaktúra. A Zsolnayhoz és a Herendihez hasonlóan porcelán étkészletekben nyomuló márka vezetősége szeretné a fiatalabb generációt is a célközönségében között tudni, ezért ügyesen bolondította meg a hagyománkövető mintáit pár modern és fiatalos elemmel. Így kerültek a klasszikus formájú edényeikre a szintén klasszikus, kék-fehér színösszeállításban gördeszkások, szörfösök, zenészek és ghettoblastert hallgató szerzetesek.

tea-3
Fotó: choemon.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés