LÁJFHEKK

A rejtett világítás nemcsak hangulatfénynek jó

ST 2014. október 26., vasárnap 16:47

A lakás megvilágítása egyike a legfontosabb lehetőségeknek, amikkel hangulatot teremthet otthonában. Így nem is csoda, hogy lámpák, színek, formák sokasága közül válogathat. Sőt, akár azzal is lehet játszani, hogy látható legyen-e a maga fényforrás, vagy nem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi az, ami kiváltja a tapétát és még karácsonyi ajándékhoz is jó?

Nagy Szilvia , Pálúr Krisztina 2014. október 25., szombat 13:17

Ha ön nem Steiner Kristóf, akkor valószínűleg igyekszik jól kitolni a karácsonyi ajándékok beszerzését – de mi van, ha azt mondjuk, pár nap alatt letudhatja az egészet, ráadásul DIY technikával? Ugye, hogy így már nem is olyan szörnyű?

Stencil workshopot szervezett a Pagina Galéria Design&DIY Online Shop, hogy így népszerűsítsék az általuk tervezett sablonokat, és megismertessék a felhasználókkal a technikát. Ennek lényege, hogy a festéket egy – leggyakrabban – műanyag sablon használatával visszük fel a festendő felületre, ami lehet akár doboz, gyertyatartó, falak, de lépcső vagy párnahuzat is, sőt, a lelkes gasztrofanok is kipróbálhatják nyugodtan, mondjuk porcukorral, tortára. A paginások szeptemberben kezdték a workshopokat, és akkora az érdeklődés a két és fél óráig tartó, 9000 forintos tanfolyam iránt, hogy azóta sem győzik szervezni őket. Pedig a XX. kerületbe, a Vintage Bazaar műhelyébe és Budakeszire, a Betűtészta Mesekönyvboltba kell menni értük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze, hogy nőtt ekkorára Manhattan!

bb 2014. október 25., szombat 11:31

Nehéz elhinni, hogy a mára több, mint másfél millió lakost számláló Manhattan nagy része 200 évvel ezelőtt még mezőgazdasági terület volt. Nem csoda, hogy a világ egyik legsűrűbben lakott területe megihlette a Morphocode kreatív csapatát is, akik egy idővonallal ellátott interaktív térképet alkottak meg, melynek segítségével könnyen szemügyre vehetjük a városrész gyors fejlődését és annak látványos változásait – írja a Google Maps alkalmazásra emlékeztető fejlesztésről a fastcoddesign.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne most vegyen pónis vagy dinós pudingot a gyereknek

Divany.hu 2014. október 24., péntek 20:50

Magas hidrogén-peroxid tartalom miatt a Kid's World Dessert elnevezésű csokoládé-vanília ízű pudingot vontak ki a kereskedelmi forgalomból 9 európai tagállamban, köztük Magyarországon is. A játékkal együtt (pl. ló figura) tojás alakúra összecsomagolt termékek visszahívására az Európai Unió élelmiszerekre és takarmányokra vonatkozó gyors veszélyjelző rendszerén (RASFF) érkezett riasztás alapján került sor – jelezte közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a mai napon.

A meglepetés játékot is tartalmazó terméket DAIRY 4 FUN márkajelzéssel, Kid's World Dessert elnevezéssel 9 európai tagállamban, köztük Magyarországon is forgalomba hozták. Az érintett üzletláncok haladéktalanul levették a polcokról a kifogásolt élelmiszereket és intézkedtek a fogyasztókhoz eljutott termékek visszahívásáról. Az intézkedések végrehajtását a hatóság ellenőrzi.

A termékvisszahívásban érintett KID´s WORLD ZOO 70.0 g (tételazonosító: 14.12.2014/143951) és KID´s WORLD HORSE 70.0 g (tételazonosító: 6.12.2014/143811) elnevezésű élelmiszereket a fogyasztók a vásárlás helyére visszavihetik. A Foodnet Kft. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében egyebek mellett azt írja: sajnálják, hogy hibás termék került forgalomba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy asztal, amin semmilyen információ nem vész el

ST 2014. október 24., péntek 12:03

Önnek is folyamatosan meggyűlik a baja a post-itekkel, a kis fecnikkel és papírkákkal, amire az aktuális és borzasztóan fontos infókat firkálja? Igen, sajnos az előbb említett darabkák hajlamosak arra, hogy szőrén-szálán eltűnjenek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Virágföld, fagy elleni védelem és sünbunker is lehet az avarból

ST 2014. október 23., csütörtök 17:59

Az őszi kerti munkák egyik legnagyobb kihívást jelentő feladata az avar összeszedése. Ennek egyszerűen az az oka, hogy minduntalan újabb adagokkal kell megküzdeni, ami sokszor tényleg idegőrlő, sziszifuszi munka.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne higgye el, hogy árucsere esetén nem indul újra a garancia

Becca 2014. október 23., csütörtök 17:01

Kolléganőnk vásárolt egy Triumph márkájú, testszínű, lecsatolható vállpántos melltartót még májusban, aminek ősz elejére leszakadt a pántot rögzítő kis hurka. Visszavitte, kapott helyette másikat, ami teljesen korrekt eljárásnak is tűnik, de természetesen még nincs vége a sztorinak. Amikor ugyanis átvette az új melltartót, az eladó közölte vele, hogy mivel csere történt, ennek a darabnak a garanciája természetesen az előző, tönkrement darab vásárlásának időpontjától értendő. Ez azt jelentené, hogy mivel az első melltartó vásárlása óta eltelt négy hónap a hat hónapos garanciális időszakból, így ezzel már csak két hónapja marad minőségi reklamációra. Kolléganőnk elsőre elhitte ezt az érvelést – ön azonban ne tegye, ha ilyesmivel próbálkoznak önnél.

Először is azért, mert minden termék esetén két év garanciát kell vállalnia az üzletnek, ebből a két évből hat hónap az az időszak (szavatossági idő), amikor az árut anélkül is kötelesek kicserélni, hogy a vevőnek bizonyonyítania kelljen, hogy nem az ő hibájából sérült a termék (persze, ha egyértelműen látszódik, hogy nem rejtett hibáról van szó, a bolt nem köteles kicserélni, sem az árát visszafizetni). Miután letelt a hat hónap, a garancia megmarad, a szavatosság viszont elévül, ilyenkor csak abban az esetben köteles a bolt kicserélni a terméket, ha a vevő bizonyítani tudja, hogy a meghibásodás oka nem a rendeltetésellenes használat, hanem olyan körülmény, amely már vásárláskor is benne volt az áruban (rejtett hiba). Minderről bővebb információt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) honlapján talál.

Jó tudni azt is, hogy az NFH szerint nem elfogadható, ha egy árut azért nem cserélnek vissza, mert akciós volt. A Polgári Törvénykönyv (Ptk). ugyanis egyértelműen kimondja: fogyasztói szerződés esetében a fogyasztói szerződés esetében a fogyasztó a teljesítés időpontjától számított kétéves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét. Az ennél rövidebb elévülési határidőt megállapító kikötés semmis. Erről bővebben az NFH honlapján olvashat. Ez azért elég jó hír, nem?!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Naptárgyertya a karácsonyi visszaszámláláshoz

Menő/Ciki

ST 2014. október 23., csütörtök 10:45

Nem kell mindig az adventi naptárakat nyitogatni, vagy a napokat ikszelgetni karácsonyig, és az adventi koszorú négy gyertyájánál napra pontosabb visszaszámlálási lehetőség is van már. Csak el ne felejtse minden este időben elfújni! 

Kép: normann-copenhagen.com
Kép: normann-copenhagen.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
568 szavazat 567 szavazat

Egy palacsintán trükközni se nem punk, se nem hipszter

Edicsek 2014. október 22., szerda 18:24

A becsületkassza kettős dolog: egyrészről milyen szerencsés, hogy mindenki maga döntheti el, éppen mennyit tud szánni egy adott termékre, hisz ha az átlagnál többet, akkor többet ad, de ha kicsit kevesebbet, akkor sincs gond. Másrészről vannak szabályok, amiket be kell tartani. Teljesen mindegy, hogy azokkal egyetért valaki vagy éppen utálja őket (és természetesen mindenki hágott már át szabályokat), de egy egész vállalkozást erre építeni nem Robin Hood-szerű szabadságharc, hanem pusztán a szabályok semmibe vétele. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 tipp a hangulatosabb irodához

ST 2014. október 22., szerda 09:03

Unalmas, és lehangoló a munkakörnyezete? Ha nem tud vagy akar az otthonából dolgozni, akkor legalább dobja fel a munkahelyét, hátha otthonosabban érezné magát! Íme néhány hasznos tipp a Buzzfeed.com-ról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar Termék Nagydíjas sajt is érintett a botrányban

Edicsek 2014. október 21., kedd 18:14

Ahogy ma arról hírt adtunk, a Nébih legutóbbi akciójában összesen 93-féle sajtot hívtak vissza a forgalomból azonnali hatállyal. A vizsgálatok során kiderült, hogy a tömlős, kocka és lapkasajtokat romlott, penészes termékekből készítették. Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy az ügyben a Camping sajt is érintett, amit 2012-ben Magyar Termék Nagydíjjal tüntettek ki, és ugyanabban az évben még Magyar Brands díjat is nyert. A termékeket gyártó (és némelyiket forgalmazó) ERU Hungária Sajtágyártó Kft. kedden közleményt adott ki: ebben azt írják, hogy a Nébih határozatának felülvizsgálatát kérték, és a publikált felvételeken nem a felhasznált alapanyagok, hanem megsemmisítésre váró, már korábban zárolt tételek láthatóak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bréking: vasárnap sokan voltak a Bálnában!

LS 2014. október 21., kedd 11:17

Vasárnap első ízben rendeztek Antik Placcot a Bálnában, így próbálva életet lehelni a kihalt épületbe, amely eddig csak választások idején bonyolított nagyobb forgalmat. A Fővám téri épület aljába antikosok és kreatívkodók költöztek be, és ez így lesz mostantól minden vasárnap.

A szervezők valamit nagyon tudhatnak, mert vasárnap ebéd után egész sokan keringtek az alagsorban, míg a többi szinten csak néhány eltévedt turista tartózkodott. Először azt hittük, rossz helyre jöttünk, mert valami kínai piac hangulatát idéző táskáson át vezetett az út az árusokhoz, miközben az itt boltot bérlőkbe is belefutottunk. Az Antik Placchoz kapcsolódva az Innoshop üzletét mértük fel, itt mindenféle desginbútort, kiegészítőt és apró tárgyakat lehet kapni.

A másik szegmens a nem antikvitás profilú, de egyre jobban terjedő, házi kreatív hobbistákat kiszolgáló boltok, nekünk a stencilekre szakosodott Decor Labor mutatta meg, mi mindenre lehet használni a sablonokat. Mellettük pedig Annie Sloan chalk painteket  (természetes alapú festék, amivel ún. shabby vagy country stílusú  tárgyakat lehet készíteni) lehetett kipróbálni, és vásárolni is. A festék nem olcsó, de szerencsére létezik kis kiszerelés is belőle, teljesen megfizethető áron.

A desgin- és antik vonalat egyaránt képviselő Endrédi Antikvitás is bemutatkozott, az ő "specialitásuk", hogy régi bútorokat alakítanak át. Már csak azért is érdemes őket megnézni, mert jó ötleteket lehet szerezni tőlük.

A lényeg azonban az antikvitáson volt: akadt az árusok közt, aki órákat hozott ki, más régi újságokat, plakátokat, és nagyanyáink tárgyai is sok helyről visszaköszöntek. Annak ellenére, hogy sokan megfizethetetlennek gondolják ezeket, simán lehetett alkudni, de az árak anélkül sem voltak horrorisztikusak, egy pár vázát már 5000 forintért elvihettünk volna.

Extraként lehetett aranyozóval találkozni, mivel a szervezők szeretnének több szakmát bemutatni a kárpitostól a restaurátorokig. Ami szintén jó ötlet, hogy értékbecsüs is lesz a helyszínen, így kiderülhet, tényleg Rippl-Rónai lóg-e a falon, vagy csak egy jól sikerült hamisítvány.

A Camping, a Mackó és az auchanos sajt is lejárt alapanyagokból készült

Edicsek 2014. október 21., kedd 09:00

A Camping sajtok, auchanos sajtok és még a Mackó is érintett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményében. Eszerint ugyanis egy fővárosi sajtgyártó üzemben  gyakorlatnak számított, hogy lejárt alapanyagokat és selejt késztermékeket hőkezeltek és használtak fel újra a gyártás során. A „friss” termékekbe így akár több éve lejártak is bedolgozásra kerülhettek. A lejárt termékek jelentős része gusztustalan, szennyezett, penészes, rovarokkal belepett volt a Nébih razziája során.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Horror ár nélkül is megúszhatja a gázkészülékek karbantartását

Edicsek 2014. október 20., hétfő 12:15

Október közepén már igencsak időszerű leellenőriztetni a fűtőberendezéseket. Elsősorban azért, hogy nehogy valami baj történjen, de az is tény, hogy egy rendszeresen karbantartott gép, legyen szó gázkészülékről vagy autóról, sokkal megbízhatóbban működik, mint egy elhanyagolt. Jelen esetben pénzt is spórolhat, ha jól van beállítva a készüléke, ráadásul ha valamilyen alkatrészt cserélni kell, jobb, ha most teszi meg, mintha a legnagyobb téli fagyban kellene napokig várni a szerelőre. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vannak fölös tízmilliói? Vegyen lakást az Átrium mozi felett!

Qrator 2014. október 19., vasárnap 15:12

Úgy mentünk be, hogy na, itt most úgy öntik majd a nyakunkba a Bauhaust, mint Dagobert bácsira az aranytallérokat, de úgy jöttünk ki, hogy meg kellett tudnunk: ez csak talán art deco, talán az sem. Egy biztos, az Átriumba kaptunk meghívót magától a „film-színháztól", hogy nézzük meg kívülről-belülről a Kozma Lajos tervezte épületet, ismerjük meg a titkait és történetét, mert annyira unikumnak számít itt a kies Margit körúton. Nemet erre mondani képtelenség, így bejártuk a házat a fejbeverősen alacsony pincétől a szédületesen magas 7. emeletig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Zombis gyertya Halloweenre: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

bb 2014. október 19., vasárnap 12:22

Nemcsak a felgyújtható kiscicákban utazó PyroPet látott nagy üzleti lehetőséget a globálisan is egyre népszerűbb Halloween megünneplésében, hanem az Etsy.com oldalán 2009 óta áruló Stexe is, aki sokkoló és ronda látványt nyújtó gyertyakülönlegességekkel és egyéb kiegészítőkkel készült a szezonra. – mutatja be a látványos termékeket a boingboing.net.

Távolról sincs vége, olvasson még »
753 szavazat 719 szavazat

Trükkök a túl nagy belmagasság megoldására

ST 2014. október 18., szombat 16:47

A régi bárházak lakásaira jellemző a sokszor akár 6 méteres belmagasság is. Ez ugyan kifejezetten elegáns belső tereket eredményez – megfelelő kihasználtság esetén –, ám sokszor inkább teher, mint előny. Főleg akkor, amikor a hatalmas légtömeget ki is kell fűteni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olcsó nedves háztartási törlőkendők közt találtuk meg a legjobbat

Becca 2014. október 18., szombat 12:46

Sokáig ódzkodtam a nedves háztartási törlőkendők használatától, és nem azért, mert rossz ötletnek tartom, hanem mert próbálok környezettudatosan élni – pontosan emiatt hagytam el a konyhai papírtörlő használatát is. Így hősiesen kitartottam a sima mosogatószivacs és fertőtlenítőszer kombó mellett – míg nem kaptam egy csomag nedves törlőkendőt. (És tisztázzuk azonnal, a nedves háztartási törlőkendő nem összekeverendő a higiéniai vagy kozmetikai, illetve babapopsi törlőkendőkkel, ezek takarításhoz használatosak).

És kénytelen voltam elismerni, környezettudatosság ide vagy oda, ezek bizony rendkívül meggyorsítják (és sokkal kényelmesebbé is teszik) a takarítást, szóval bár egyáltalán nem gazdaságosabb, mindenképpen könnyebb és nagyon hatékony elvégezni ezt a házimunkát. (Persze azon is elgondolkodhatunk, hogy mi a gazdaságos, hiszen a törlőkendő segítségével egy csomó vizet, energiát, valamint időt megspórolhatunk, ami aztán egyéb tevékenységekre fordítható.)

Így elkezdtem felmérni a kendők kínálatát. Szerencsére rengeteg van már belőlük a piacon, annyiféle, hogy most kizárólag a kereskedelmi láncok saját márkásait vettem górcső alá. Ez ugyanis az az árkategória, amit tényleg bárki meg tud fizetni, míg a nagyobb cégek márkás termékeiért akár 300 százalékkal is többet elkérnek az üzletekben. Külön öröm volt számomra, hogy az Auchanban lehet kapni olyan saját márkás törlőkendőt, ami környezetkímélő, ami már a lelkiismeret megnyugtatására is alkalmas, de erről részletesebben a hajtás után olvashat.

A termékteszten figyelembe vettem a kendők minőségét, méretét, anyagát, nedvességtartalmát, árát és hatékonyságát, az pedig már csak bónusz volt, ha esetleg klórmentesen fehérítették, illetve, ha környezetkímélő csomagolásban van.Tesztfeladatként pedig a fürdőszobai szanitereket kezdtem el velük takarítani, ami egyébként nagy kihívás, mert rendszeresen öntök dióolajat a fürdő vízébe. Ez rendre megtapad a kádban mindenhol és nagyon nehéz onnan eltávolítani, tehát kíváncsian vártam, hogyan birkóznak meg ezzel a feladattal a versenyzők.

Összesen hatféle saját márkás felülettisztító törlőkendőt teszteltem. Íme az eredmény:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pszichedelikus prizma asztal az új menőség

bb 2014. október 18., szombat 10:57

Ez az asztal nem egy pszichedelikus Pink Floyd showról visszamaradt díszletelem, ugyanis 2014-ben ezzel a figyelemfelkeltő Prizma asztallal nyerte el a nívós A'Design Awardot az ausztrál székhelyű MN Design stúdió feltörekvő tervezője, Maurie Novak. Tőle egyébként sem áll távol az épületekkel és bútorokkal való térbeli kísérletezés és szemkápráztatás – írja a 120 cm x 120 cm x 46 cm méretben elkészített különlegességről a design-milk.com.

Maurie Novak prizma asztala
Maurie Novak prizma asztala
Fotó: prismtable.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

5 ok, amiért utálatosak az üvegbetétes ajtók

Gyulai Bence 2014. október 17., péntek 19:23

Ön lakott már üvegajtós lakásban? Nem olyan ajtóra kell most gondolni, ami kizárólag üvegből készült, hanem aminek a közepén van egy nagy (vagy több kicsi) üvegbetét. Amikor én először szembesültem az üvegbetétes ajtók valóságával, már jóval húszon felül voltam, ketten költöztünk össze egy kétszobás kis lakásba, ahol a két szoba között egy üvegbetétes ajtó volt. Eleinte rengeteg helyzetben nagyon zavart (lásd alább), de azt gondoltam, majd megszokom. Nem szoktam meg, továbbköltöztünk (nyilván nem emiatt), de sajna az üvegbetétes ajtók azóta is üldöznek. Az elmúlt egy évtizedben további két ilyen lakáshoz volt szerencsém.

ajto

Az alábbi öt pontból kiderül, hogy miért kellemetlen üvegbetétes ajtókkal ellátott lakásban lakni, de természetesen egy hivatásos lakberendezőt is megkérdeztünk arról, hogy a sok hátrány ellenére mik az előnyei az ilyen nyílászáróknak. Nikoletti Petra válaszait és ötleteit az öt pont alatt találja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nagy kiszerelés nem egyenlő az alacsonyabb árral

Edicsek 2014. október 17., péntek 12:45

Mikor bevásárol, hajlamos azt hinni, hogy minél nagyobb a kiszerelés, annál kedvezőbb lesz az ár, főleg ha összecsomagolt termékeket talál a boltban. Hisz mi másért fóliáznának össze két kukoricát, ha nem azért, mert úgy kevesebb csomagolóanyag jut egyre, tehát már csak ezért is olcsóbb, nem? És a gazdaságos csomagolás is nyilván azt jelenti, hogy önnek, a fogyasztónak is gazdaságos, azaz több pénze marad tőle, ugye? Hát, nem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az Ikea tükrét Hófehérke mostohája is imádná

Edicsek 2014. október 17., péntek 09:02

Az Ikea megvalósította azt, amiről Hófehérke mostohája egész életében álmodott: a tükröt, ami dícsér. Csak dícsér. Mindig dícsér. A legtöbb embernek a lakás egyik legfrusztrálóbb eleme a tükör, az az egyszerű berendezési tárgy, ami a legtöbb stresszt okozza. A felmérések szerint Magyarországon a nőknek mindössze egyetlen százaléka elégedett azzal, amit a tükörben lát. Nemrég egy együttes próbálta mindezt megreformálni, most pedig az Ikea állt elő — egyelőre tesztüzemben – olyan tükörrel, amivel jól indul a napja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar döntős egy nemzetközi dizájnversenyen

etelka 2014. október 16., csütörtök 16:33

Kovács Apor is bekerült a hatfős döntőbe, akik közül november 12-én választják ki az Electrolux Design Lab nyertesét. Kovács 1700 nevező közül került be a legjobbak közé, használt PET palackokból ruhát nyomtató eszközt tervezett. A tét nem kicsi: 5000 euró (kb másfél millió forint) összegű jutalmat és a hat hónapos fizetett gyakornoki állást kínálnak fel az első helyezettnek az Electrolux globális tervezőközpontjában.

A döntőbe jutott még a mexikói Leobardo Armenta, aki egy villámgyors törülközőszárítót tervezett, a török Fulden Dehneli lótuszvirágra emlékeztető légtisztítójával, a lengyel Michał Pośpiech toboz formájú, repülő légtisztítójával, a román Sorina Răsteanu íz-alkotó konyhai készülékével, a kínai-brit Pang Wang pedig egy természet inspirálta, virtuális vadászeszköz tervével. 

Érdemes megnézni Kovács Apor többi munkáját is, tervezett már házat Erdélyben, vagy épp boroscímkét a móri Csetvei pincészetnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Repülőjegy, ajándékkosár és ügyintézés is jár a dolgozóknak a legjobb munkahelyeken

Edicsek 2014. október 16., csütörtök 15:23

A béren kívüli juttatás az, amikor a munkáltató próbálja kitalálni, mivel teheti élvezetesebbé a munkavállalók mindennapjait, amitől majd persze hatékonyabb lesz a munka, vagy lojálisabbak a dolgozók. Néhány helyen mindezt egy szimpla hidegvizes automata jelenti, esetleg napi egy kávé. Vannak helyek, ahol viszont tényleg olyan juttatásokat kaphat a fizetése mellé, amik miatt megéri dolgozni és az esetleges túlórát is elviselni. Például ajándékkosár, ingyen repülőjegy, nyaralás, vagy egy hónap fizetett szabadság.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szék, vagy valami olyasmi

Menő/Ciki

ST 2014. október 16., csütörtök 11:46

A művészek sokszor olyan határokat feszegetnek, amikről sokan nem is tudják, hogy jelen vannak, hiszen már annyira megszoktuk a bennünket körülvevő formákat és használati tárgyakat, hogy nem is igazán gondolunk bele, milyen más alakban is jelenhetnek meg. Miért is gondoltuk volna, hogy egy szék nem nézhet ki úgy, mint egy... mint egy izé, hát nem is tudjuk, mi, amit a Designrulz.com-on találtunk. Ami biztos: ez a fiatal izraeli dizájner, Eyal Hirsh diplomamunkája, és Pet Stoolnak nevezte el, ami kb Házikedvenc Sámlinak fordítható.

eyalhirsh.daportfolio

Távolról sincs vége, olvasson még »
522 szavazat 506 szavazat
1 ... 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés