LÁJFHEKK

Mennyiért kap menő elektromos fogkefét?

Edicsek 2014. december 8., hétfő 13:36

A múltkor elmondtuk, hogy milyen szempontok alapján érdemes fogkefét választani, és mire kell odafigyelni mikor a boltban nézelődik. Tudja, nem mindegy, hogy elemes vagy akkumulátoros, ahogy az is számít, hogy hány fej van hozzá, vagy hogyan mozog, és hogy például jelez-e, ha a fogmosással már ártana a fogainak, mert mondjuk túl erősen nyomja rá. Most azt térképeztük fel, hogy ha az előbbieken felbuzdulva vásárolni is szeretne, a különböző árkategóriákban milyeneket talál.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kézmelegítős bögre a hideg napokra

ST 2014. december 7., vasárnap 15:47

A tél egyik velejárója a hideg is, amit azonban a legtöbben nem igazán kedvelnek. Persze ennek is megvan a maga szépsége, csak nehéz észrevenni. De kétségtelenül az egyik, amikor a forró bögrét markolva melengeti a kezét és nézi, ahogyan esik a hó.

bögre markolászásával csupán annyi a baj, hogy az csak a tenyerét melegíti, a kézfeje többi részét nem.  Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie: Sabrina Fossi tervező szintén fázós fajta lehet, hiszen az általa alkotott ToastyMUG bögre tökéletesen megfelel a hideg napok teázásaihoz, vagy éppen forralt borozásaihoz. 

Kép: sabrinafossi.com
Kép: sabrinafossi.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

10 híres nappali a legismertebb tévésorozatokból

aa 2014. december 7., vasárnap 13:12

Nemrég megmutattuk, hogy melyek azok az ikonikus bútordarabok, amiket számtalan alkalommal láthattunk már mozifilmekben az elmúlt évtizedekben. Ezúttal a Harper's Bazaar szerkesztői állítottak össze egy listát arról, hogy az ötvenes évek óta miként és mennyiben változtak a tévésorozatokban látható szobabelsők. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen nappalija volt a Jóbarátok vagy a Szex és New York főszereplőinek!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jövőre se maradunk Jacobsen székek nélkül

aa 2014. december 6., szombat 20:14

Az év elején mutattuk be, hogy milyen Arne Jacobsen replikákat árul a dán bútorgyártó cég, a Republic of Fritz Hansen. A márka akkor a tervező 1958-as Drop formáját dobta újra piacra, egy másik ismert dán bútor cég, a Howe pedig a skandináv építész és tervező Munkagaard és Tongue néven futó székeiben látott fantáziát. Jacobsen 1955-ben, az Ant Chair után alkotta meg második székszériáját, a Tongue-ot, a Munkegaardot (más néven Mosquito szék) pedig egy iskola berendezési tárgyaként tervezte, de a klasszikus forma olyan sikeres lett, hogy rövid időn belül számos ikonikussá vált dán épületben is felbukkant - számol be a közkedvelt bútordarabokról a dezeen.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szabadítson fel helyet a gyerekszobában!

ST 2014. december 6., szombat 14:15

A helytakarékosság nagyon nem egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha olyan térről van szó, ahol bizonyos bútorokat nem tud mellőzni. Ilyen a gyerekszoba is, hiszen ha a poronty már nem rácsos ágyban alszik, akkor bizony a szekrény, az ágy és az íróasztal nélkülözhetetlen kellékek lesznek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az iszonyú hülye szóvicces reklám menő vagy ciki?

Menő/Ciki

Edicsek 2014. december 6., szombat 13:51

A Fressnapff állatfelszereléseket és állateledelt árul, amit igen, tényleg nehéz izgalmasan vagy viccesen reklámozni. De állatokról van szó: elég lenne a plakátra rakni két cuki cicát, egy kölyökkutyát, vagy akár csak jól lakott nyulakat vagy tengerimalacokat és mindenki elolvadna. De nem, ők más megoldást választottak: a borzalmas szóviccét. A macskavécék kedvező árát ugyanis a francia eredetű budoár szóból kiindulva azzal reklámozzák, hogy  "príma budiár". Döntse el inkább ön, hogy ez a reklám menő vagy nagyon ciki! 

Fressnapf december honlapi banner
Fotó: Fressnapf
1128 szavazat 1558 szavazat

A tökéletes előszoba kellékei

ST 2014. december 4., csütörtök 11:35

Az előszobában rendszerint vagy a hazaérkezés első pillanatait, vagy az indulás előtti utolsókat szokta eltölteni az ember. Igen ritka, hogy ezen kívül más funkciót is kapjon, és ez is rendszerint csak akkor fordul elő, ha az előszoba egy másik tér – rendszerint a nappali, vagy a konyha – része, vagyis a helyhiány miatt. Ráadásul ez az a tér, ahol érkezéskor minden látogatónk az első benyomást kapja otthonunkról. Így aztán hiába nem tartózkodunk mi magunk itt sokat, mégsem elhanyagolható azzal a felkiáltással, hogy ez csak egy előszoba!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tökéletes asztal netfüggőknek

Menő/Ciki

bb 2014. december 4., csütörtök 09:11

Alig egy hónapja ért véget a Holland Design Hét, a kiemelkedőbb tervezőjelöltek munkáit máris elkezdték publikálni a szaklapok. Így bukkantunk rá a dezeen.com oldalán az eindhoveni Design Akadémia végzős diákjának, Maxime Mellotnak a tölgyfa asztalára, melynek érdekessége, hogy egy kalitkát, egy akváriumot és egy cserepes növényt is integrált az átértelmezett használati tárgyra, amivel az volt a célja, hogy az asztal használói "közvetlenül találkozhassanak bizonyos természeti elemekkel és élővilággal". Ha már nem mozdulnak el az asztal mellől.

A nyugalom szigete egy asztalon
A nyugalom szigete egy asztalon
Fotó: ddw.nl
Távolról sincs vége, olvasson még »
561 szavazat 627 szavazat

Így kerülheti el a balesetveszélyes égősorokat

Edicsek 2014. december 3., szerda 11:44

 Kedden a Nemzeti Fogyasztóvédelei Hatóság sajtótájékoztatóján jártunk, ahol szó volt arról, hogy idén is kiemelt ellenőrzéseket tartanak a karácsony közeledtével, és hogy milyen fontos, hogy a fogyasztók is tudatosan kerüljék a silány minőségű termékeket és ismerjék a jogaikat. Ennél azonban sokkal izgalmasabb volt, ahogy a laboratóriumban megnézhettük, hogy kigyullad egy karácsonyi égősor - mármint szó szerint lángra kap. Ez ott jó buli volt, de otthon kevésbé volna az, és hogy önnek se kelljen átélnie, elmondjuk, mit tanultunk, mire kell figyeljen, amikor új égősort vásárol. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan lettem 3 nap alatt barkácslédi?

Koncz Andrea 2014. december 2., kedd 20:27

Aki valaha is érdeklődött a házilagos bútorfelújítás iránt, biztosan találkozott már Szentgyörgyi "Kicsiház" Kata nevével, aki talán a legismertebb, és legrégebben alkotó magyar csináld-magad blogger. Kata - látva sikerült és kevésbé sikerült próbálkozásaimat - meghívott egy háromnapos bútorfelújító workshopra. Bár nem tudtam, mire számítsak, és kicsit ijesztőnek is tűnt a két nap elmélet – egy nap gyakorlat tematika, belevágtam, leginkább azért, hogy kipróbálhassam Kata gépparkját.

Így keveredtem három egymást nap követő délutánján egy csapat lelkes nő közé – meglepő módon ugyanis a workshopon csak és kizárólag csajok voltak.

Nem bántam meg a részvételt, egyrészt, mert eddig csak sejtettem, hogy nem élet az élet excentercsiszoló nélkül, mostanra viszont biztosan tudom. Ami ennél meglepőbb volt, hogy mennyire hasznos volt a két nap elmélet, pedig ezzel kapcsolatban voltak kétségeim. Mégpedig azért, mert attól féltem, hogy két napig ugyanazt fogom hallgatni, amit már úgyis olvastam nyolcszázszor az elmúlt években a blogokon.

Ezzel szemben az a kellemes meglepetés ért, hogy nagyjából az volt a beugrószint, és innen haladtunk tovább. Ha valaki esetleg egyáltalán nem lenne képben, annak sem kell megijednie, a  bőséges írásos anyagban ugyanis az alapok átláthatóan és jól befogadhatóan össze vannak szedve.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Telefonos applikációt indít a Nébih

Edicsek 2014. december 2., kedd 11:47

December 1-től elérhető a Nébih Navigátor nevű alkalmazás, amellyel a fogyasztók hatékonyan tudják segíteni az élelmiszerbiztonsági problémák felderítését. A Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal közleményéből kiderül, hogy az új, egyelőre csak androidos felületen elérhető alkalmazásssal a fogyasztók bejelentéseket tehetnek a hivatal felé, illetve a risztásokról is azonnal értesülnek, azaz lefotózhatja a zöld árnyalatú párizsit a hűtőpultban és azonnal szólnak, ha valamilyen terméket visszahívnak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A bőrönd, amibe korlátlan mennyiségű szuvenír fér

ST 2014. december 2., kedd 09:11

Utazni szinte mindenki szeret, azonban van egy kényes, és nem utolsó sorban igen drága vetülete az utazásnak – ez pedig nem más, mint a csomag. Az addig rendben is van, hogy ha az ember csak egy hosszú hétvégére utazik egy városnézésre, akkor csak egy egészen kicsi táskára lesz szüksége, ám ha hosszabb időre megy, akkor már egy nagyobbat kell vinnie. De mi van akkor, ha helyszűke miatt nem akarunk egy rakás bőröndöt tárolni otthon? És leginkább: ha kevés cuccal megyünk, de sokkal jövünk?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Függőlegesen akár a lakásban is lehet kertje

ST 2014. december 1., hétfő 19:05

Függőleges kerteket építeni olyan kihívás, amihez azt gondolná, mindenképp kertészre (vagy még inkább építészre) lesz szüksége. Pedig mindössze némi kreativitással akár ön is elkészítheti egyik-másikat otthon is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Forró leves elvitelre kilötyögtetés és égési sérülések nélkül? Így.

Edicsek 2014. december 1., hétfő 16:19

Forró levest haza (vagy a munkahelyre, ebédként) vinni bármelyik kifőzdéből nem egyszerű feladat. Ha szatyorba teszik a dobozt, jó eséllyel kiömlik, ha ezt elkerülve csak a dobozt fogná, úgy viszont égeti a kezét. Egészen eddig, mert a Pho24-nél belefutottunk egy nagyon egyszerű megoldásba, amivel a poharas leveseiket nem gond hazavinni. A megoldás egy fül (más nézőpontból egy pontosan a pohár méretével egyező nejlonzacskó), ami elég szűk ahhoz, hogy biztosan üljön benne a pohár, elég vastag ahhoz, hogy stabilan tartsa is, és elég rövid ahhoz, hogy ön pedig ne tudja annyira lóbálni, hogy kilötykölje a levest. Reméljük, minél hamarabb elterjed a városban, ha már a pho leves-láz a jelek szerint egyelőre úgyse akar lecsengeni. 

A nagy hajfestékteszt: találtunk jót, ami még olcsó is

etelka 2014. december 1., hétfő 10:32

Jómagam mindig szívesen kísérleteztem a különböző színekkel, frizurákkal, kisebb-nagyobb megszakításokkal 16 éves korom óta hajmodellkedem is. Kézenfekvő volt tehát, hogy egyszer kipróbáljam, milyen egyszer tényleg színes egyéniségnek lenni.

Általában vörös vagyok, így nem bírtam rászánni magam, hogy barnát, szőkét vagy feketét válasszak. Az eredeti koncepció egyféle vörös lett volna, de kiderült, hogy nincs minden festékből azonos szín. 12 féle festéket vettem le a polcról (a gyors felmérés alapján a L'Oreal gyártja a legtöbb féle lakossági hajfestéket).

A pakkot elvittem a Hairskulba, és megkértem Fehér Mátét, hogy professzionálisan kenje fel a hajamra a különböző árnyalatokat. Itt a teszt majdnem megbukott, mert kiderült, hogy az én eredetileg sötétbarna, némi lenövéssel turbózott közepes vörös árnyalatom nem lesz megfelelő a festékeknek, így leblansoltuk, azaz, az eredeti és rárakódott színeket eltüntetve narancssárgáról indultunk. Ezt azért érdemes tisztázni, mert attól függően, hogy milyen színű a haj, lesz más-más színű ugyanaz az árnyalat.

A professzionális hajfestékeknél mindig két vagy 3 számmal jelölik a festéket, az első a színmélységet határozza meg, míg a második az árnyalatot. Például a Syoss 529-es árnyalata a Wellánál zöldes-homoknak felelne meg. Hogy bonyolítsuk a helyzetet, ez a szabály nem egységes, minden cég úgy variál, ahogy akar. Azaz a Wellánál az első szám a kettes, és ez a fekete színt jelöli, de a L'Orealnál lehet, hogy pont fordítva van.

Fehér Wellával dolgozik, nem szokott hozzá a lakossági festékekhez, de némi iránymutatás után, mindegyikből kimérte a megfelelő mennyiséget. Tőle azt kértem, hasonlítsa össze, mennyire könnyű ezekkel a termékekkel dolgozni, mennyire folynak, mennyire könnyű kikeverni őket.

Ami fontos, az egyrészt az allergiateszt (az erre irányuló figyelmeztetés minden festéken fel van tüntetve), és valóban jobb előre kipróbálni, mint buci fejjel mászkálni napokig. Másrészt azt is tudni kell, hogy tartós hajegyenesítés vagy dauer (tehát a hajat komolyan igénybe vevő vegyi beavatkozások) után 10-14 napot ajánlott várni a festéssel. Sok festékkel erősebb, vagy nem olyan egységes eredményt érünk el, ha szőkítés után támadunk, és azt sem szabad elfelejteni, hogy az ősz haj fedése sem egyszerű történet. A fodrászok tapasztalata szerint a menstruációs ciklus is befolyásolja a festést, tehát ha megkérdezi a fodrásza, hogy mikor esedékes a ciklusa, ne vegye a magánéletében való vájkálásnak, valószínűleg hogy csak a legjobb eredményt szeretné elérni.

Azt sajnos semelyik gyártó nem jelzi, hogy a kiválasztott szín milyen színű hajra került fel, ami azért lenne fontos, mert a nők nagy része a fotó alapján választja ki az adott színt. Szerencsére nem én vagyok az egyetlen, aki megmutatta a világnak, milyen színű lesz a haja, a YouTube-on és a világháló blogjaiban emberek ezrei teszik közzé csalódásaikat vagy épp sikerélményüket hajfesték fronton.

Ami biztos, hogy a festékek (némelyike?) még a negyedik mosás során is eresztenek a színükből, ami nem éppen jó jel, ennek nem kéne így lennie.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így telepítsen madáretetőt

ST 2014. november 30., vasárnap 14:57

A madarak téli etetése nem csak azért fontos, hogy segíthesse a túlélésüket, hanem azért is, mert így megfigyelheti őket, sőt a gyerekekkel is megismertetheti, hogy milyen állatok élnek a kertjükben. Ehhez persze fontos, hogy olyan madáretetőt és olyan eleségeket válassszon, ami a legjobban szolgálja a madarak igényeita. Több dologra is érdemes odafigyelni, amikor az etetőt kiválasztja, vagy elkészíti.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen a tökéletes pezsgős pohár

aa 2014. november 30., vasárnap 09:13

Az ünnepek közeledtével még azokban a háztartásokban is előkerülnek a pezsgős poharak, ahol egyébként nem szokás ezt az italt fogyasztani. Így különösen profin időzítette be innovációját a svéd dizájn stúdió, a Claesson Koivisto Rune, akik az ismert pezsgő szakértővel, Richard Juhlinnal együttműködve dolgoztak a legoptimálisabb formájú és méretű pezsgős poháron – számolt be a Marten Claesson, Eero Koivisto és Ola Runa által vezetett stúdió legújabb munkájáról a dezeen.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyit változott az Ikea az elmúlt 50 évben

bb 2014. november 29., szombat 20:23

Az Ikea csak pár hónappal ezelőtt rukkolt elő Regissör névre keresztelt kollekciójával, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy a bútorcsalád a vállalat szakembereinek állítása szerint öt perc alatt összeszerelhető. Az 1943-ban alapított cég legújabb dobása pedig egy igazi retro kollekció, ami 26 darab olyan terméket kínál, melyeket az ötvenes és a hetvenes évek között egyszer már nagy sikerrel dobtak piacra – számol be a különböző stílusú székeket, kanapékat, szőnyegeket, lámpákat és étkészletet tartalmazó, Årgång néven futó gyűjteményről a fastcodesign.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő/ciki: Találmány mindenkinek, aki utál mások után inni

Menő/Ciki

ST 2014. november 29., szombat 09:20

Az ember elmegy a barátaival túrázni, kellemesen tölti az időt, el is fárad. A pihenőnél előkerül a kulacs, majd a kérdés: kaphatok egy kortyot? Ez sok embernek nem jelent gondot, míg mások már a gondolatától is irtóznak, hogy közös üvegből kell inniuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »
558 szavazat 653 szavazat

Körkép: szőrös lakáskiegészítők a hideg napokra

ST 2014. november 28., péntek 18:10

A téli időszakban az ember szereti olyan dolgokkal körülvenni magát, amik nemcsak melegek, de megjelenésükben is meleget sugallnak: a kellemes, otthonos, téli hangulathoz ezek is hozzátartoznak. Ezek pedig jellemzően a puha, szőrös holmik, amelyek a lakberendezési kiegészítők közt a jelek szerint szinte bármilyen formában megjelenhetnek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő/ciki: az irodai kellék, ami teljesen haszontalan, de legalább jól néz ki

Menő/Ciki

ST 2014. november 28., péntek 09:58

Az Oki Santo nevével fémjelzett, japán Nendo Design Stúdió piacra dobta a világ egyik legfeleslegesebb irodai termékét. És miért nem lesz ez tuti bukás? Mert annyira jól néz ki, hogy biztosan sokan lecsapnak rá.

Távolról sincs vége, olvasson még »
511 szavazat 910 szavazat

Széket vásárolni külön tudomány

ST 2014. november 27., csütörtök 20:29

A konyha egyre több esetben nem csak a főzés, hanem az étkezések helyszíne is. Ez főleg abban az esetben igaz, ha amerikai stílusban képzeli el a nappaliját.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt az útmutató, melyik kód mit takar a tojásokon

Becca 2014. november 27., csütörtök 09:56

Nyilván önt is befolyásolják tojásvásárlás során a csomagoláson gondosan elhelyezett „bio”, "házi", "friss" vagy a "farm" feliratok - pedig ezek önmagukban még nem garantálnak semmit. Csak ez alapján még ne higgye el, hogy valóban bio tojást vagy szabadon tartott, a mezőkön boldogan rohangáló tyúkok tojását eszi, mert ezek igazságtartalma nem a dobozfeliratokon múlik. Sokkal fontosabb a tojáson lévő kód, ez alapján ugyanis biztos lehet benne, hogy azt kapja, amire számít. Ha a karácsonyi süteményekbe már ilyet tenne, nyomtassa ki a táblázatot, amit összeállíttounk, hogy annak segítségével, ki tudjon igazodni a tojások között!

Tipp: hiába árulja kendős néni a piacon mélyalmosként a tojást, ha a kódja 3-as számmal kezdődik, az ugyanaz a ketreces tojás lesz, ami a hiperben is van. Ne hagyja magát átverni!  

IMG 4512

Ha megnéz egy tojást, egy több számból és betűből álló hosszú kódot talál héjára nyomva: ezek igazolják a tojások valódi származását. Ebből a kódból akár azt is ki lehet például olvasni, hogy melyik országból, sőt, melyik városból érkezett a tojás,  és azt is, hogy milyen körülmények között tartják a tojókat. Hogy egyszerűen meg tudja fejteni ezeket a kódokat, készítettünk egy táblázatot, amit könnyűszerrel kinyomtathat és magával hordhat, hogy mindig kéznél legyen. A táblázathoz az infókat a Baromfi Terméktanács oldaláról gyűjtöttük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: lehet élni sminklemosó kendő nélkül, de minek?

Tuna Judit 2014. november 26., szerda 12:27

A sminklemosó kendők (és közvetlen rokonaik, az előre nedvesített vattakorongok) az egyik legjobb dolog, amit kitalálhattak az elmúlt években. Komolyan, rendkívül meggyorsítják (és sokkal kényelmesebbé is teszik) a smink lemosását egy hosszú, fárasztó nap után hazaesve, vagy éppen a buli után, félig ittasan. Nem kell pepecselni a vattával meg a folyadékkal, csak ki kell húzni egy kendőt/korongot, és kész. És ahhoz képest, hogy időt és bonyodalmat lehet velük megtakaríani, még az áruk is teljesen rendben van – legalábbis azoké, amelyek még hatékonyak is. Most nyolc terméket szemléztünk: meglepő volt, hogy az Auchan saját márkás portékája nem csak drága, de silány is; a magas árairól ismert drogerie markt viszont nagyon odatette magát ezzel az árujával.

Amiért még nagyon kedvelem ezeket a termékeket, az az, hogy utazásnál nem kell vattát és sminklemosót is csomagolnom a neszesszerbe, elég berakni csak egy csomag kendőt vagy korongot. Utazásnál azért sokkal praktikusabb a kendő a korongnál, a következők miatt:

  • kevesebb helyet foglal, és simán be lehet passzírozni a bőrönd bármelyik kis, szabadon maradt szegletébe,
  • fel lehet vinni a repülő fedélzetére is, így használható frissítő- vagy törlőkendőként is (ugyanez a helyzet egyébként akkor is, ha kocsival utazom valahova),
  • tökéletes papír zsebkendő helyett is, és egészségügyi kendő helyett is teljesen oké a használata. 

Szóval szerintem nagyon praktikus ez a találmány, szomorú lennék, ha egyik pillanatról a másikra eltűnne a polcokról. 

teszt során mindegyik termék használatához azonos mennyiségű sminket tettem fel: a szempillámat kétszer festettem át egy jó erős fekete szempillaspirállal, az arcomon pedig kétféle színű pirosítót használtam. Nézze meg a galériában, melyik termék hogyan végzett a teszten!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lámpát buli workshopon készíteni!

maze 2014. november 26., szerda 12:27

Nincs is jobb annál, amikor saját kezűleg készített dolgot tudunk elhelyezni a lakásunkban úgy, hogy nem leszünk rosszul a látványától. Az esetek többségében ehhez mégiscsak az szükségeltetik, hogy legyen legalább minimális kézügyességünk. Vannak azonban workshopok, ahol úgy tudjuk elkészíteni, amit szeretnénk, hogy közben ki is segítenek azoknál a részeknél, ahol tuti elakadnánk. Mint a villanyszerelés. No, de ne rohanjunk ennyire előre. 

A textilkábeleiről nevezetes Tilka rendez ilyen workshopokat, most mi is elmentünk, hogy aztán hazavihessünk egy szinte bárhová passzoló, textilkábeles függőlámpát, és egy ilyen tapasztalattal a hátunk mögött bátran állíthatjuk, hogy otthon azért ne próbálják meg egyedül. Szóval ez nem egyfajta diy dolog, még abban sem vagyok biztos, hogy most újra meg tudnám egyedül csinálni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés