LÁJFHEKK

Mosdó és fürdőszobaszekrény 5 gyűrűből

ST 2014. december 25., csütörtök 10:20

Szokás kifinomult eleganciát keresni a bútorokban, és egy kanapéban, asztalban vagy egy szekrényben nem is nehéz megtalálni. De elvárná ezt egy fürdőszobai kisszekrénytől?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a világ 9 legvitatottabb épülete

aa 2014. december 24., szerda 08:57

Nemrég igyekeztünk 11 brutalista épületen keresztül bemutatni az ötvenes évek elején kialakult mozgalom lényegét, ennek kapcsán már felmerült, hogy ennek a stílusnak nem volt egyértelműen pozitív a fogadtatása. Ezúttal az Archdaily.com szerkesztői összegyűjtötték a világ legvitatottabb épületeit. Nézze meg a hajtás után, hogy miért olyan megosztó a mai napig többek között az Eiffel torony, vagy a Sagrada Familia!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre a drága készülékekre költheti el a pénzét

LS , Edicsek , Becca 2014. december 24., szerda 08:32

Jön a karácsony, mivel is dobnánk fel szeretteink hangulatát, mint méregdrága telefonokkal? Teljes áron viszonylag kevesen fogják megvásárolni ezeket, ám külföldről vagy a szolgáltatók általi ár már viszonylag vállalható.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi köze van Albert Einsteinnek egy tányéralátéthez?

aa 2014. december 23., kedd 15:59

Amikor Albert Einstein a huszadik század első felében kidolgozta relativitáselméletét, bizonyára nem sejtette, hogy az általa meghatározott téridőt egy évszázaddal később egy egyszerű, 360mm x 455mm nagyságú, sima szövetanyagra alkalmazzák majd a világ másik végén. Azt pedig végképp nem gyaníthatta, hogy egy tányéralátét kollekcióhoz használják majd fel speciális általánosításait.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Japánba vagy Bécsbe menne inkább magyar süteményért?

Edicsek 2014. december 23., kedd 12:09

Sorra nyílnak külföldön a magyar cukrászdák, Japánban van már Gerbeaud, Bécsben pedig nemrég nyitott a Szamos. Mindkettő különlegessége, hogy ugyanazokkal az ízekkel lehet találkozni, mint itthon, és hogy a cél a külföldiek megismertetése a magyar süteményekkel. Ráadásul egyik sem próbálja átvenni a helyi divatot, a Gerbeud nem fog Tokióban Hello Kitty figurás bonbonokat árulni, és a Szamos sem tervez Mozart golyót gyártani a bécsieknek. Bécsbe ráadásul jóval egyszerűbb eljutni, mint Japánba, ezért megnéztük miben más ott egy magyar cukrászda, mint itthon. Igazából semmiben. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amikor az építész távvezérléssel épít fel egy egész falut

ST 2014. december 22., hétfő 15:14

A dizájnerek és különleges épületek tervezői többnyire nem azért dolgoznak, hogy valami extravagánsat hozzanak létre. A céljuk sokkal inkább az, hogy olyan eszközöket, lehetőségeket adjanak az emberek kezébe, amivel azután az életük jobb lehet, a külcsín csak plusz. Erre tökéletes példa Mora Alvarado építész, aki Ecuadorban, Santiago de Guayaquile városában él. Innen 7 órányira található egy nehéz sorsú falu, Convento, ahol az ott élőknek nagy kihívást jelent megfelelően építkezni az esős évszakban gyakori árvizek miatt. A szakember ezért kidolgozott egy olyan, speciálisan rájuk szabott építészeti tervet, amit könnyen meg tud tanítani a falubelieknek, amikor hetente-kéthetente találkozik velük – derül ki a dezeen.com oldalról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bio BB krémeket és színező hidratálókat teszteltünk

Tuna Judit 2014. december 22., hétfő 11:46

Évek óta használok színezett hidratálókrémet. Általában télen kerül a kezembe, ugyanis nyáron nincs szükségem arra, hogy a ténylegesnél barnábbnak tűnjek, és ugye, barnán a kisebb bőregyenetlenségek sem annyira feltűnőek. Szóval évekkel ezelőtt vettem egy Estée Lauder (EL) színezett hidratálókrémet (megnézheti a fotógalériában), amit borzasztóan szerettem, de sajnos nemrég elfogyott, így hát megpróbáltam újrarendelni. Természetesen, ahogyan azt már megszokhattuk – minden kedvenc termékünket kivonják a forgalomból* – így hát nem volt mit tenni, elkezdtem kutakodni egy hasonlóan jó után.

Mivel az EL már csak BB krémet forgalmaz, az én elvárásaim meg nagyban megváltoztak azóta, hogy az első színezett krémemet megvettem, úgy döntöttem körülnézek a natúr-, és bio vonalon, vajon ott milyen a felhozatal? Leginkább a bárki által bárhol megvehető termékeket szerettem volna kipróbálni, ugyanis az EL 12 ezer forint körül volt, ami nem éppen pénztárcabarát. Tehát a dm, a Rossmann és a Müller natúr saját márkásait céloztam meg, melyek árban nagyon hasonlóak, és hatás szempontjából sem nagyon térnek el egymástól.

BÓNUSZ: egészen meglepő módon olcsóbbak, mint a nem natúr társaik, hatásban meg egyáltalán nem rosszabbak. Ezután még gondolkozik, hogy melyiket is szerezze be?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sehogy se jön össze a Tescónak a helyesírás

Edicsek 2014. december 21., vasárnap 14:32

Kollégánk a Fogarasi Tesco Extrában bukkant néhány akciós játékra, amelyek kiírásából pár dolgot nem tudunk megfejteni. Kezdjük a legszembetűnőbbel: mi az a telepjáró? A lakótelepeket kell ilyen járművel megközelíteni, mert valami miatt egy sima Suzuki Swiftettel már be sem lehet hajtani? Aztán ott a transzformers, amiről persze sejthető, hogy Transformers szeretne lenni, de ha már kiejtés szerint írják, akkor legyen az bátran és következetesen Transzformersz inkább. A távírányító, így, dupla hosszú í-vel már igazából meg se kottyan, mert azóta is a másik kettőn gondolkozunk, és mert két táblán is szerepel, mindkettőn máshogy van írva, és egyik sem jó. A galériában mutatjuk, hogy tényleg nem mi találtuk ki ezeket. Azt viszont meg kell hagyni, hogy tényleg jól leárazták őket, a kiírással pedig fel is dobták a napunkat.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Idén már írhatja gyöngybetűkkel az ajándékkísérőket

etelka 2014. december 20., szombat 21:19

Kellékek

Tollszár - 400 ft-tól

Tollhegy - 350 ft-tól

Tus - 450 ft-tól

papírok

 Tus, papír és tollhegy és sok-sok gyakorlás - nagyjából ennyi kell ahhoz, hogy megtanuljuk a kalligráfiát vagy rondírást. Amit nagyanyám még a tanítóképzőben tanult, én egy négy órás tanfolyamon próbálom elsajátítani, de szánalmas betűim sehol nincsenek ahhoz, amit Gleichauf Bogi, a "The Fanatic Calligrapher" tud.

A hely a Paloma egyik kis műhelye, ahol Mimi, a tulaj fantasztikus hangulatot teremtett néhány virággal, antik csészével és szépen dekorált fánkkal.

És ez csak egy kis része annak a csodának ami várt. Mindenki kapott egy kis csomagot, melyben tollszár, tollhegyek, gyönyörű papírok és kellékek voltak, úgyhogy innentől fogva nem volt más dolgunk, mint megtanulni, hogyan is kell ezt csinálni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szexi Pin-up csajok ihlették a kigombolt blúzú kisszekrényt

aa 2014. december 19., péntek 19:08

A romániai származású dizájner, Cristina Bulat az év második felében tarolt legújabb, „Unbutton Collection” néven futó bútor kollekciójával, melyben egyszerre jelenik meg a skandináv design letisztultsága, valamint a burleszk és a pin-up vicces és szexi mondanivalója. A fiatal tervező munkájával nemcsak a távol-keleti szaklapok foglalkoztak az elmúlt hónapokban, de elnyerte az év legjobb román termékének járó díjat is az Elle Decoration Design Awardson valamint bútorait kiállították a bukaresti Nemzetközi Bútor Vásáron, a BIFE-SIM 2014-en is. – írja a freshome.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kétszintes könyvtár is van a világ legnagyobb Starbucksában

bb 2014. december 19., péntek 10:23

Egyszerre ijesztőnek és gyönyörűnek nevezte a fastcodesign.com szerkesztője az újonnan átadott Starbucksot a Seattle-ben található Capitol Hill negyedben. A hely érdekessége, hogy a sajátosan nagy méretének köszönhetően az eddigi legméretesebb a kávézó nagyhatalom történetében. A 15.000 négyzetméteres , LEED-tanúsítvánnyal ellátott három szintes silóban egyedi diófa bútorokat és egy kétszintes könyvtárat is elhelyeztek a tervezők, de ekkora területen az óriási ipari berendezések között megfér egymás mellett két kávézó, egy üzlethelyiség valamint egy étterem is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

6+1 épület a Rubik-kocka jegyében

bb 2014. december 18., csütörtök 11:24

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját a világ egyik legismertebb 3D-s logikai játéka, a Rubik-kocka, amit Rubik Ernő talált fel 1974-ben. Az addiktív puzzle meghatározó inspirációforrást jelentett az elmúlt években több kreatív területen, mint például az építészetben is, aminek köszönhetően több olyan épület is felépült, mely a bűvös kocka forma- és színvilágát idézi. 2014-ben, a kerek évforduló kapcsán a nagyvilág is tisztelgett előtte, New Jersey államban például a Liberty Science Center és a Google szervezett egy nagyszabású vándorkiállítást, melynek koncepciójáért a harvardi matematikus, Daniel Goroff felelt. Az eseményen felbuzdulva az io9.com szerkesztői összeállítottak egy listát arról, hogy milyen épületek emlékeztetnek legjobban a Rubik-kockára világszerte. Íme!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki pulikutyán ücsörögni?

Menő/Ciki

aa 2014. december 17., szerda 15:06

A rendszeres tisztítását nem biztos,hogy vállalnánk Lőrincz V Gabi és Lőrinc Jonatán többfunkciós párnával ellátott székének, de nagyon szellemesnek és mutatósnak találjuk a tervezőpáros ötletét. Az LVG Textilart márka alapítója, a falikép-szőnyeg tervezőként ismert Lőrincz V Gabi ezúttal ezzel a tetszés szerint variálható bútorral hívta fel magára a figyelmet, melynek egyedisége kétségkívül a külsejében és a speciális elkészítésében rejlik.

Távolról sincs vége, olvasson még »
690 szavazat 762 szavazat

Ruházatért most nem érdemes Bécsig menni

Becca 2014. december 17., szerda 11:14

Miután a karácsonyi vásárokat már körbejártuk Bécsben, csak arra voltunk kíváncsiak, hogy a plázák árukészletében van-e eltérés az itthoniakhoz képest, illetve, hogy különböznek-e az árak. Természetesen megnéztük az olyan boltokat is, amik itthon még nincsenek, de nagyon szeretnénk, ha lennének: ilyen a Primark, a Hollister, az Only, az Ernsting’s Family Fashion, a name it és a Sisley. Bónuszként pedig beugrottunk az Intersparba és az Aldiba is – bár ezek persze nem ruházatot árulnak, viszont itt igazán fájt a szívünk. A Shopping City Südben (SCS) és a Donauzentrumban jártunk. 

 

Távolról sincs vége, olvasson még »

890 forint és egy óra munka az új bútor ára

etelka 2014. december 16., kedd 16:42

Még mindig a mama szocreál bútorai borítják a lakást? Rosszul lesz, hacsak rájuk néz, de nincs pénze még az Ikeára se? A megoldást sikerült megtalálnom, alig 890 forintba került. A titok nyitja a Pentart új festéke, amit kis túlzással az Annie Sloan Chalk Paint festékének jóárasított verziójának lehet nevezni, legalábbis tulajdonságait illetően mindenképp.

Tehát van egy elég randa szocreál éjjeliszekrényem, amihez valamilyen abszurd és perverz módon ragaszkodom, mert tök prakitkus. A teteje fóliázva van, ergo csiszolni szinte lehetetlen, viszont legalább visszataszító kinézete van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a tél, olvasson ekönyvolvasón!

LS 2014. december 16., kedd 11:06

Itt a tél, jön a karácsony, többek között ezért is kértünk a Koobe Magyarországtól és az Emagtól négy új ebookot tesztelésre, hogy kiderüljön, mit tudnak a nem neves versenyzők. Ha nincs kedve sokat olvasni, görgessen az aljáig, és olvassa el összefoglaló táblázatunkat!

ONYX BOOX C65 Storia HD

Ami a külsejét illeti két dolog biztos: a színe különleges, és nagyon könnyű kis szerkezet. A papírdobozban, amiben érkezett használati utasítás nincs (igen, én ilyen XX. századi vagyok), úgyhogy az ember kitalálja, hol és mit kapcsoljon be, és máris használhatja az olvasót. Ami meglepett az a súlya (170gramm) és a vékonysága (8,7mm), ami mellett még a Kobóm is olyan, mint egy dömper: ez az olvasó szép, nincs mese. Fogásra azért bírok fanyalogni, kemény műanyag, az a nyikorgós fajta, de ezt kompenzálja a különleges színe.

A készüléken van négy fizikai gomb, kettővel lapozni lehet, eggyel bekapcsolni, és van egy home gomb, amivel visszalépegetni lehet. A memóriakártyának külön kis nyílása van, illetve egy jack dugónak is van helye a vékony gépezeten. Ennek azért van szerepe, mert mp3-as fájlokat is képes lejátszani, ergo egyszerre lehet zenét hallgatni és közben olvasni.

Bekapcsolása után nekem 18,78 másodperc alatt állt fel, ami szerintem igen jó. A gyártó szerint HD felbontású, én ezt kézséggel elhiszem, de nagy különbséget nem vettem észre a nem HD olvasóm és eközött. Mindenesetre szép a felbontása, szemüveggel és anélkül sem látszanak a pixelek.

Érdekessége, hogy Androidot futtat az olvasó, de a használó ebből nem sokat vesz észre. A beüzemeléskor egy-két beállítást célszerű elvégezni, ilyen a wifi kapcsolódása. Magyar nyelvű menü jelenleg még nincs, az ígéretek szerint hamarosan érkezik, de enélkül is teljesen jól kezelhető az olvasó. 

A beállításoknál be lehet állítani, hova kerüljenek a letöltött e-könyvek, ugyanis lehet bővíteni az alapból 4 gigányi memóriát még 32-vel (viszonyításképp: a 4 gb kb 3000 könyvnek felel meg). Ami elsőre nagyon jónak tűnik, az az akkumulátora: még nem sikerült lemeríteni, sőt az ígéret szerint akár 2 hónapig is bírja (napi fél óra használattal számolva). PDF-et sokkal jobban kezel, mint a Kindle, és az epubbal is megbirkózik, így nem kell össze-vissza kovertálgatni.

Kezelhetőségének egyszerűségét jól mutatja, hogy a 13 éves fiam azonnal tudta, hogyan kell nagyobbra venni a betűméretet rajta, míg én dühöngtem, hogy nem találom rajta.

Szótára is van, igaz, nekem angolból lengyelre fordított, mert magyarul még nem tud. Lehet a szövegeket másolni vele, megjegyzéseket fűzni hozzájuk, és a Google és a  Sky Drive egyaránt elérhető róla, ha valaki mentene valamit a felhőbe.

A Koobe-nél az ára 31.990 forint, amiért az olvasó mellé jár még 300 könyv is ajándékba. Mielőtt tapsikolnának: azért ezekből a legtöbb olyan, amelynek már lejárt a jogdíja (a Jókai-Mikszáth tengelyen érdemes gondolkodni), bár én találtam rajta egy jó kis Nemere novellát is, ami pont elég volt a Budapest-Szentendre távolságra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Madárrajongókra hajt a Lego

ST 2014. december 16., kedd 09:09

Bár a Lego eredetileg gyerekjáték lenne, mégis rengeteg felnőttet is megihlet a variálhatósága és az (akár) művészi lehetőségei miatt. Most újabb célcsoportot ragadhat magával: a madárkedvelőkét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szakíthat a lila színnel a Wizz Air

etelka 2014. december 15., hétfő 16:12

Változó logó, új gépek és új színek – információink szerint ez vár arra a hét új Airbus A320-as repülőgépre, amelyek 2014 novembere és 2015 júniusa közt érkeznek meg. Ami biztosnak tűnik, hogy változik a szín, állítólag a lila búcsúzik, helyette a kék kerül a rózsaszínnel párba.

Az átalakítást a menedzsment azzal indokolta, hogy a magyar hátterű légitársaságnak 10 éve ugyanaz a designja, időnként pedig szükség van változtatásra.

A designváltással kapcsolatban megkerestük a légitársaságot is. „A Wizz Air hagyományosan nem kommentál pletykákat és találgatásokat, azt azonban meg tudjuk erősíteni, hogy folyamatban van egy projekt, amelynek során újragondoljuk vagy frissítjük a WIZZ brand bizonyos elemeit. Ha eljön az ideje, további részleteket is megosztunk majd".
 
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Elindult a UPC mobilszolgáltatása

Edicsek 2014. december 14., vasárnap 20:50

Új szolgáltatással bővült a UPC termékkínálata, útjára indult ugyanis a mobilszolgáltatásuk, így most már teljeskörű telekommunikációs szolgáltatást tudnak nyújtani. Arról már múltkor írtunk, hogy az utcán is wifizhet, ha UPC előfizető, most pedig mobilelőfizetése is lehet egész jó havidíjakkal, ami mellé mobiltelefont is vehet, akár hűségnyilatkozat nélkül is. A legjobban akkor jár, ha legalább egy éve a UPC ügyfele, azaz náluk van internet-, TV- vagy vezetékes telefon előfizetése. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ragyogó folyók az asztallapban, akár saját kezűleg is

ST 2014. december 14., vasárnap 16:02

A különleges bútorokat mindenki szereti, de a kínálatuk viszonylag behatárolt. Ennek oka főleg az anyagi oldaluk, hiszen ha valami nem hétköznapi, akkor annak bizony az ára sem az.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Téli meseország az otthonában - 7 egyszerű lépésben

Steiner Kristóf 2014. december 13., szombat 15:25

A karácsonyban sok jó dolog van az evéstől az iváson és a hülye filmek nézésén át egészen az ajándékokig, de a legeslegjobb benne - nekem - egyértelműen a készülődés, ennek pedig rendkívül fontos része a lakásdekoráció. Nálam ez nem annyira egy délutáni, hanem inkább egy-két hónapon át tartó, lassan de biztosan kibontakozó folyamat - előbb megjelennek a karácsonyra utaló apró jelzések, mint képeslapok a hűtőn, vagy egy tobozzal ékesített asztaldísz, aztán egyszercsak megszáll az ihlet, és felaggatom a fényeket, mire pedig beköszönt a december, rendszerint már nagyjából készen vagyok a vendégseregre. Elméletem szerint ennek az október-novemberi karácsonyi készülődésnek semmi köze az ünnep "kommersz" mivoltához, egyszerűen így praktikus, ráadásul még jó móka is. Elképzelni nem tudom, mikor lenne nekem időm lakást díszíteni karácsony hetében, amikor nyilvánvalóan már non-stop enni és inni fogok, De addig is összeszedtem néhány egyszerű és hatásos lakásdekor-ötletet, amelyekkel bárki feldobhatja az otthonát, még mielőtt elsodorja a karácsonyi "semmire nincs időm" szezon. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kérdezze hentesét vagy csemegepultosát a kockázatokról és mellékhatásokról!

Edicsek 2014. december 13., szombat 11:37

December 13-án hatályba lép az az új rendelet, aminek a célja, hogy ne lehessen megvezetni a vásárlókat. Az új rendelettel új élelmiszercímkéket talál majd a termékeken akkor is, ha a húspultos termékről vagy pékáruról van szó. A címkéken fel kell tüntetni az allergén anyagokat, a jövő évtől pedig már a tápértéket is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lassan a sarki boltban is kifizetheti a villanyszámlát

Edicsek 2014. december 12., péntek 15:45

Szatyorpakolgatás közben vettünk észre a Sparban egy új automatát, amiről tüzetesebb vizsgálódás után kiderült, hogy önkiszolgáló kioszk. Az ilyen automaták tőlünk nyugatabbra már rég elterjedtek, ami érthető is, hiszen nagyon le tudják egyszerűsíteni az ember életét, főleg akkor, ha jó sok szolgáltatás található rajtuk. Megkerestük a terminálokat üzemeltető Express Technologies CEE Kft.-t, hogy jobban megértsük, mit is keres a sarki boltban egy ilyen terminál, és miért is lesz ez jó nekünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha mindig is kólásdoboz vagy a keresztrejtvény formájú kandallóra vágyott volna

Menő/Ciki

Edicsek 2014. december 12., péntek 15:10

Herczeg Zoltánt eddig extravagáns ruháiról ismerhettük, így legutóbbi bemutatóján meg is lepődtünk, sose gondoltuk volna, hogy egyszerű cuccokkal is elő tud állni. Aztán sikerült egy újabb irányvonallal meglepnie bennünket, mikor kiderült, hogy kályhákat tervez a MAT kerámia céggel karöltve. A kandallók vagy kályhák bemutatóján elmondta, hogy ő személy szerint sosem szerette a cserépkályhákat, mert mindegyiket rondának találta, szóval először hirtelen nem is tudta hovatenni a megkeresést. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
798 szavazat 828 szavazat

Vegyen bútort fillérekért!

etelka 2014. december 12., péntek 12:16

Kiárusítást hirdetett a Basic Collection bútorüzlet, melynek keretében 80-90 százalékos kedvezménnyel lehet lecsapni a főleg vendéglátós bútorokra, azaz székekre, asztalokra, és egy-két kisbútorra. A Facebookon meghirdetett eseménynek hamar híre kelt, az első nap a 10-órás nyitáskor sorok vártak a bejutásra, akik aztán pillanatok alatt lecsaptak a masszívan leértékelt cuccokra. A 2008 óta működő cég nem zár be, csak költözik, a Jaguár szalon helyére, a József Attila utca régóta bezárva búslakodó üzlethelyiségébe próbálnak életet lehelni. A megmaradt készletet nem akarták átvinni, ezért inkább leakcióztak mindent.

Az egyedi vevők mellett persze a vendéglátósok is megjelentek, volt aki most megnyíló kávézójába vett 10 asztalt meg egy rakás széket, más csak az éttermét akarta feldobni. A legdrágább szék 19.900 forintba került (kivéve a design darabokat), de már simán le lehet csapni 6000 forintért egy jópofa asztalra. A bútorok mellett fillérekért (1000/m) kínálnak bútorszöveteket és műbőröket, 5000 forintért pedig már igazi bőrt is kaphatunk. Bár sok minden elfogyott, a még két napig nyitva lévő üzletbe érdemes elnézni, sok szép tárgy várja még a gazdáját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1 ... 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés