LÁJFHEKK

890 forint és egy óra munka az új bútor ára

etelka 2014. december 16., kedd 16:42

Még mindig a mama szocreál bútorai borítják a lakást? Rosszul lesz, hacsak rájuk néz, de nincs pénze még az Ikeára se? A megoldást sikerült megtalálnom, alig 890 forintba került. A titok nyitja a Pentart új festéke, amit kis túlzással az Annie Sloan Chalk Paint festékének jóárasított verziójának lehet nevezni, legalábbis tulajdonságait illetően mindenképp.

Tehát van egy elég randa szocreál éjjeliszekrényem, amihez valamilyen abszurd és perverz módon ragaszkodom, mert tök prakitkus. A teteje fóliázva van, ergo csiszolni szinte lehetetlen, viszont legalább visszataszító kinézete van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a tél, olvasson ekönyvolvasón!

LS 2014. december 16., kedd 11:06

Itt a tél, jön a karácsony, többek között ezért is kértünk a Koobe Magyarországtól és az Emagtól négy új ebookot tesztelésre, hogy kiderüljön, mit tudnak a nem neves versenyzők. Ha nincs kedve sokat olvasni, görgessen az aljáig, és olvassa el összefoglaló táblázatunkat!

ONYX BOOX C65 Storia HD

Ami a külsejét illeti két dolog biztos: a színe különleges, és nagyon könnyű kis szerkezet. A papírdobozban, amiben érkezett használati utasítás nincs (igen, én ilyen XX. századi vagyok), úgyhogy az ember kitalálja, hol és mit kapcsoljon be, és máris használhatja az olvasót. Ami meglepett az a súlya (170gramm) és a vékonysága (8,7mm), ami mellett még a Kobóm is olyan, mint egy dömper: ez az olvasó szép, nincs mese. Fogásra azért bírok fanyalogni, kemény műanyag, az a nyikorgós fajta, de ezt kompenzálja a különleges színe.

A készüléken van négy fizikai gomb, kettővel lapozni lehet, eggyel bekapcsolni, és van egy home gomb, amivel visszalépegetni lehet. A memóriakártyának külön kis nyílása van, illetve egy jack dugónak is van helye a vékony gépezeten. Ennek azért van szerepe, mert mp3-as fájlokat is képes lejátszani, ergo egyszerre lehet zenét hallgatni és közben olvasni.

Bekapcsolása után nekem 18,78 másodperc alatt állt fel, ami szerintem igen jó. A gyártó szerint HD felbontású, én ezt kézséggel elhiszem, de nagy különbséget nem vettem észre a nem HD olvasóm és eközött. Mindenesetre szép a felbontása, szemüveggel és anélkül sem látszanak a pixelek.

Érdekessége, hogy Androidot futtat az olvasó, de a használó ebből nem sokat vesz észre. A beüzemeléskor egy-két beállítást célszerű elvégezni, ilyen a wifi kapcsolódása. Magyar nyelvű menü jelenleg még nincs, az ígéretek szerint hamarosan érkezik, de enélkül is teljesen jól kezelhető az olvasó. 

A beállításoknál be lehet állítani, hova kerüljenek a letöltött e-könyvek, ugyanis lehet bővíteni az alapból 4 gigányi memóriát még 32-vel (viszonyításképp: a 4 gb kb 3000 könyvnek felel meg). Ami elsőre nagyon jónak tűnik, az az akkumulátora: még nem sikerült lemeríteni, sőt az ígéret szerint akár 2 hónapig is bírja (napi fél óra használattal számolva). PDF-et sokkal jobban kezel, mint a Kindle, és az epubbal is megbirkózik, így nem kell össze-vissza kovertálgatni.

Kezelhetőségének egyszerűségét jól mutatja, hogy a 13 éves fiam azonnal tudta, hogyan kell nagyobbra venni a betűméretet rajta, míg én dühöngtem, hogy nem találom rajta.

Szótára is van, igaz, nekem angolból lengyelre fordított, mert magyarul még nem tud. Lehet a szövegeket másolni vele, megjegyzéseket fűzni hozzájuk, és a Google és a  Sky Drive egyaránt elérhető róla, ha valaki mentene valamit a felhőbe.

A Koobe-nél az ára 31.990 forint, amiért az olvasó mellé jár még 300 könyv is ajándékba. Mielőtt tapsikolnának: azért ezekből a legtöbb olyan, amelynek már lejárt a jogdíja (a Jókai-Mikszáth tengelyen érdemes gondolkodni), bár én találtam rajta egy jó kis Nemere novellát is, ami pont elég volt a Budapest-Szentendre távolságra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Madárrajongókra hajt a Lego

ST 2014. december 16., kedd 09:09

Bár a Lego eredetileg gyerekjáték lenne, mégis rengeteg felnőttet is megihlet a variálhatósága és az (akár) művészi lehetőségei miatt. Most újabb célcsoportot ragadhat magával: a madárkedvelőkét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szakíthat a lila színnel a Wizz Air

etelka 2014. december 15., hétfő 16:12

Változó logó, új gépek és új színek – információink szerint ez vár arra a hét új Airbus A320-as repülőgépre, amelyek 2014 novembere és 2015 júniusa közt érkeznek meg. Ami biztosnak tűnik, hogy változik a szín, állítólag a lila búcsúzik, helyette a kék kerül a rózsaszínnel párba.

Az átalakítást a menedzsment azzal indokolta, hogy a magyar hátterű légitársaságnak 10 éve ugyanaz a designja, időnként pedig szükség van változtatásra.

A designváltással kapcsolatban megkerestük a légitársaságot is. „A Wizz Air hagyományosan nem kommentál pletykákat és találgatásokat, azt azonban meg tudjuk erősíteni, hogy folyamatban van egy projekt, amelynek során újragondoljuk vagy frissítjük a WIZZ brand bizonyos elemeit. Ha eljön az ideje, további részleteket is megosztunk majd".
 
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Elindult a UPC mobilszolgáltatása

Edicsek 2014. december 14., vasárnap 20:50

Új szolgáltatással bővült a UPC termékkínálata, útjára indult ugyanis a mobilszolgáltatásuk, így most már teljeskörű telekommunikációs szolgáltatást tudnak nyújtani. Arról már múltkor írtunk, hogy az utcán is wifizhet, ha UPC előfizető, most pedig mobilelőfizetése is lehet egész jó havidíjakkal, ami mellé mobiltelefont is vehet, akár hűségnyilatkozat nélkül is. A legjobban akkor jár, ha legalább egy éve a UPC ügyfele, azaz náluk van internet-, TV- vagy vezetékes telefon előfizetése. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ragyogó folyók az asztallapban, akár saját kezűleg is

ST 2014. december 14., vasárnap 16:02

A különleges bútorokat mindenki szereti, de a kínálatuk viszonylag behatárolt. Ennek oka főleg az anyagi oldaluk, hiszen ha valami nem hétköznapi, akkor annak bizony az ára sem az.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Téli meseország az otthonában - 7 egyszerű lépésben

Steiner Kristóf 2014. december 13., szombat 15:25

A karácsonyban sok jó dolog van az evéstől az iváson és a hülye filmek nézésén át egészen az ajándékokig, de a legeslegjobb benne - nekem - egyértelműen a készülődés, ennek pedig rendkívül fontos része a lakásdekoráció. Nálam ez nem annyira egy délutáni, hanem inkább egy-két hónapon át tartó, lassan de biztosan kibontakozó folyamat - előbb megjelennek a karácsonyra utaló apró jelzések, mint képeslapok a hűtőn, vagy egy tobozzal ékesített asztaldísz, aztán egyszercsak megszáll az ihlet, és felaggatom a fényeket, mire pedig beköszönt a december, rendszerint már nagyjából készen vagyok a vendégseregre. Elméletem szerint ennek az október-novemberi karácsonyi készülődésnek semmi köze az ünnep "kommersz" mivoltához, egyszerűen így praktikus, ráadásul még jó móka is. Elképzelni nem tudom, mikor lenne nekem időm lakást díszíteni karácsony hetében, amikor nyilvánvalóan már non-stop enni és inni fogok, De addig is összeszedtem néhány egyszerű és hatásos lakásdekor-ötletet, amelyekkel bárki feldobhatja az otthonát, még mielőtt elsodorja a karácsonyi "semmire nincs időm" szezon. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kérdezze hentesét vagy csemegepultosát a kockázatokról és mellékhatásokról!

Edicsek 2014. december 13., szombat 11:37

December 13-án hatályba lép az az új rendelet, aminek a célja, hogy ne lehessen megvezetni a vásárlókat. Az új rendelettel új élelmiszercímkéket talál majd a termékeken akkor is, ha a húspultos termékről vagy pékáruról van szó. A címkéken fel kell tüntetni az allergén anyagokat, a jövő évtől pedig már a tápértéket is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lassan a sarki boltban is kifizetheti a villanyszámlát

Edicsek 2014. december 12., péntek 15:45

Szatyorpakolgatás közben vettünk észre a Sparban egy új automatát, amiről tüzetesebb vizsgálódás után kiderült, hogy önkiszolgáló kioszk. Az ilyen automaták tőlünk nyugatabbra már rég elterjedtek, ami érthető is, hiszen nagyon le tudják egyszerűsíteni az ember életét, főleg akkor, ha jó sok szolgáltatás található rajtuk. Megkerestük a terminálokat üzemeltető Express Technologies CEE Kft.-t, hogy jobban megértsük, mit is keres a sarki boltban egy ilyen terminál, és miért is lesz ez jó nekünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha mindig is kólásdoboz vagy a keresztrejtvény formájú kandallóra vágyott volna

Menő/Ciki

Edicsek 2014. december 12., péntek 15:10

Herczeg Zoltánt eddig extravagáns ruháiról ismerhettük, így legutóbbi bemutatóján meg is lepődtünk, sose gondoltuk volna, hogy egyszerű cuccokkal is elő tud állni. Aztán sikerült egy újabb irányvonallal meglepnie bennünket, mikor kiderült, hogy kályhákat tervez a MAT kerámia céggel karöltve. A kandallók vagy kályhák bemutatóján elmondta, hogy ő személy szerint sosem szerette a cserépkályhákat, mert mindegyiket rondának találta, szóval először hirtelen nem is tudta hovatenni a megkeresést. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
776 szavazat 807 szavazat

Vegyen bútort fillérekért!

etelka 2014. december 12., péntek 12:16

Kiárusítást hirdetett a Basic Collection bútorüzlet, melynek keretében 80-90 százalékos kedvezménnyel lehet lecsapni a főleg vendéglátós bútorokra, azaz székekre, asztalokra, és egy-két kisbútorra. A Facebookon meghirdetett eseménynek hamar híre kelt, az első nap a 10-órás nyitáskor sorok vártak a bejutásra, akik aztán pillanatok alatt lecsaptak a masszívan leértékelt cuccokra. A 2008 óta működő cég nem zár be, csak költözik, a Jaguár szalon helyére, a József Attila utca régóta bezárva búslakodó üzlethelyiségébe próbálnak életet lehelni. A megmaradt készletet nem akarták átvinni, ezért inkább leakcióztak mindent.

Az egyedi vevők mellett persze a vendéglátósok is megjelentek, volt aki most megnyíló kávézójába vett 10 asztalt meg egy rakás széket, más csak az éttermét akarta feldobni. A legdrágább szék 19.900 forintba került (kivéve a design darabokat), de már simán le lehet csapni 6000 forintért egy jópofa asztalra. A bútorok mellett fillérekért (1000/m) kínálnak bútorszöveteket és műbőröket, 5000 forintért pedig már igazi bőrt is kaphatunk. Bár sok minden elfogyott, a még két napig nyitva lévő üzletbe érdemes elnézni, sok szép tárgy várja még a gazdáját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Szavazza meg Magyarország legmenőbb irodáját!

etelka 2014. december 10., szerda 20:57

Ötödször keresi az iroda.hu csoport Magyarország legmenőbb irodáját. A zsűri elnöke Finta Sándor, rajta kívül heten igyekeznek kiválasztani a legszebb, legdizájnosabb, legélhetőbb munkahelyet. December 8 - január 15 között várják a szavazatokat. A közönségszavazás lezárása után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat, majd a nevezőktől bekért további anyagok, valamint a személyes házbejárások után alakul ki a végső sorrend. 

letöltés
Fotó: azevirodaja.hu

A győzteseket 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben, az V. Díjátadó Gálán hirdetik ki. Nézze meg a jelölteket, és szavazzon, vajon a Ustream az Il Bacio di Stile, a Noguchi, vagy épp a KPMG munkatársainak van a legjobb helyük Magyarországon?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

3 tipp, ha wellness hétvégét ajándékozna karácsonyra

travelo 2014. december 10., szerda 13:46

Évről évre egyre népszerűbb karácsonyra utazást ajándékozni. Lehet ez egy hosszú hétvége valamelyik közeli nagyvárosban, egy pár repülőjegy, vagy akár egy wellness hétvégére beváltható ajándékutalvány. Megmondjuk, mire érdemes odafigyelnie, ha szeretteit ez utóbbival lepné meg!

1.  Ne feledkezzen meg arról, hogy kinek szánja az ajándékot!

Ajándékozási lázban égve gyakran nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy mi magunk elég kreatívnak találjunk egy ötletet, mint arra, hogy az ajándékozott is személyre szólónak érezze azt, amit kap.

Jó példa erre a fogyókúrázó barátnő és az all inclusive szálloda esete, de legalább ennyire kevéssé szerencsés olyan wellness csomagot ajándékozni egy gyerekes családnak, ahol kizárólag felnőtteknek szóló programlehetőségeket kínálnak. (Ha épp fogyókúrázó barátnőjének keres ajándékot, itt talál további jó tippeket arról, hogy mire érdemes odafigyelni a szállodai böjtölés során.)

Távolról sincs vége, olvasson még »

A takaró, ami nem a melegével menthet életet

ST 2014. december 9., kedd 15:38

Az elsősegélynyújtást pontos eljárását mindenkinek meg kell tanulnia, aki jogosítványt szeretne. Sőt, sok helyen a tananyagba is be van építve, ám még ez sem garantálja azt, hogy a megszerzett tudást vészhelyzetben mindenki használni is tudja. Ilyenkor az ember sokszor lefagy, nem tud reagálni, és hiába tanulta meg annak idején, egyszerűen nem emlékszik semmire (nem is beszélve azokról, akik egyáltalán nem tanultak ilyesmit). De akkor mit kell tenni, ha az ember olyan helyzetbe keveredik, hogy segítenie kell a másikon, méghozzá sürgősen?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mennyiért kap menő elektromos fogkefét?

Edicsek 2014. december 8., hétfő 13:36

A múltkor elmondtuk, hogy milyen szempontok alapján érdemes fogkefét választani, és mire kell odafigyelni mikor a boltban nézelődik. Tudja, nem mindegy, hogy elemes vagy akkumulátoros, ahogy az is számít, hogy hány fej van hozzá, vagy hogyan mozog, és hogy például jelez-e, ha a fogmosással már ártana a fogainak, mert mondjuk túl erősen nyomja rá. Most azt térképeztük fel, hogy ha az előbbieken felbuzdulva vásárolni is szeretne, a különböző árkategóriákban milyeneket talál.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kézmelegítős bögre a hideg napokra

ST 2014. december 7., vasárnap 15:47

A tél egyik velejárója a hideg is, amit azonban a legtöbben nem igazán kedvelnek. Persze ennek is megvan a maga szépsége, csak nehéz észrevenni. De kétségtelenül az egyik, amikor a forró bögrét markolva melengeti a kezét és nézi, ahogyan esik a hó.

bögre markolászásával csupán annyi a baj, hogy az csak a tenyerét melegíti, a kézfeje többi részét nem.  Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie: Sabrina Fossi tervező szintén fázós fajta lehet, hiszen az általa alkotott ToastyMUG bögre tökéletesen megfelel a hideg napok teázásaihoz, vagy éppen forralt borozásaihoz. 

Kép: sabrinafossi.com
Kép: sabrinafossi.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

10 híres nappali a legismertebb tévésorozatokból

aa 2014. december 7., vasárnap 13:12

Nemrég megmutattuk, hogy melyek azok az ikonikus bútordarabok, amiket számtalan alkalommal láthattunk már mozifilmekben az elmúlt évtizedekben. Ezúttal a Harper's Bazaar szerkesztői állítottak össze egy listát arról, hogy az ötvenes évek óta miként és mennyiben változtak a tévésorozatokban látható szobabelsők. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen nappalija volt a Jóbarátok vagy a Szex és New York főszereplőinek!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jövőre se maradunk Jacobsen székek nélkül

aa 2014. december 6., szombat 20:14

Az év elején mutattuk be, hogy milyen Arne Jacobsen replikákat árul a dán bútorgyártó cég, a Republic of Fritz Hansen. A márka akkor a tervező 1958-as Drop formáját dobta újra piacra, egy másik ismert dán bútor cég, a Howe pedig a skandináv építész és tervező Munkagaard és Tongue néven futó székeiben látott fantáziát. Jacobsen 1955-ben, az Ant Chair után alkotta meg második székszériáját, a Tongue-ot, a Munkegaardot (más néven Mosquito szék) pedig egy iskola berendezési tárgyaként tervezte, de a klasszikus forma olyan sikeres lett, hogy rövid időn belül számos ikonikussá vált dán épületben is felbukkant - számol be a közkedvelt bútordarabokról a dezeen.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szabadítson fel helyet a gyerekszobában!

ST 2014. december 6., szombat 14:15

A helytakarékosság nagyon nem egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha olyan térről van szó, ahol bizonyos bútorokat nem tud mellőzni. Ilyen a gyerekszoba is, hiszen ha a poronty már nem rácsos ágyban alszik, akkor bizony a szekrény, az ágy és az íróasztal nélkülözhetetlen kellékek lesznek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az iszonyú hülye szóvicces reklám menő vagy ciki?

Menő/Ciki

Edicsek 2014. december 6., szombat 13:51

A Fressnapff állatfelszereléseket és állateledelt árul, amit igen, tényleg nehéz izgalmasan vagy viccesen reklámozni. De állatokról van szó: elég lenne a plakátra rakni két cuki cicát, egy kölyökkutyát, vagy akár csak jól lakott nyulakat vagy tengerimalacokat és mindenki elolvadna. De nem, ők más megoldást választottak: a borzalmas szóviccét. A macskavécék kedvező árát ugyanis a francia eredetű budoár szóból kiindulva azzal reklámozzák, hogy  "príma budiár". Döntse el inkább ön, hogy ez a reklám menő vagy nagyon ciki! 

Fressnapf december honlapi banner
Fotó: Fressnapf
1066 szavazat 1519 szavazat

A tökéletes előszoba kellékei

ST 2014. december 4., csütörtök 11:35

Az előszobában rendszerint vagy a hazaérkezés első pillanatait, vagy az indulás előtti utolsókat szokta eltölteni az ember. Igen ritka, hogy ezen kívül más funkciót is kapjon, és ez is rendszerint csak akkor fordul elő, ha az előszoba egy másik tér – rendszerint a nappali, vagy a konyha – része, vagyis a helyhiány miatt. Ráadásul ez az a tér, ahol érkezéskor minden látogatónk az első benyomást kapja otthonunkról. Így aztán hiába nem tartózkodunk mi magunk itt sokat, mégsem elhanyagolható azzal a felkiáltással, hogy ez csak egy előszoba!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tökéletes asztal netfüggőknek

Menő/Ciki

bb 2014. december 4., csütörtök 09:11

Alig egy hónapja ért véget a Holland Design Hét, a kiemelkedőbb tervezőjelöltek munkáit máris elkezdték publikálni a szaklapok. Így bukkantunk rá a dezeen.com oldalán az eindhoveni Design Akadémia végzős diákjának, Maxime Mellotnak a tölgyfa asztalára, melynek érdekessége, hogy egy kalitkát, egy akváriumot és egy cserepes növényt is integrált az átértelmezett használati tárgyra, amivel az volt a célja, hogy az asztal használói "közvetlenül találkozhassanak bizonyos természeti elemekkel és élővilággal". Ha már nem mozdulnak el az asztal mellől.

A nyugalom szigete egy asztalon
A nyugalom szigete egy asztalon
Fotó: ddw.nl
Távolról sincs vége, olvasson még »
547 szavazat 607 szavazat

Így kerülheti el a balesetveszélyes égősorokat

Edicsek 2014. december 3., szerda 11:44

 Kedden a Nemzeti Fogyasztóvédelei Hatóság sajtótájékoztatóján jártunk, ahol szó volt arról, hogy idén is kiemelt ellenőrzéseket tartanak a karácsony közeledtével, és hogy milyen fontos, hogy a fogyasztók is tudatosan kerüljék a silány minőségű termékeket és ismerjék a jogaikat. Ennél azonban sokkal izgalmasabb volt, ahogy a laboratóriumban megnézhettük, hogy kigyullad egy karácsonyi égősor - mármint szó szerint lángra kap. Ez ott jó buli volt, de otthon kevésbé volna az, és hogy önnek se kelljen átélnie, elmondjuk, mit tanultunk, mire kell figyeljen, amikor új égősort vásárol. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan lettem 3 nap alatt barkácslédi?

Koncz Andrea 2014. december 2., kedd 20:27

Aki valaha is érdeklődött a házilagos bútorfelújítás iránt, biztosan találkozott már Szentgyörgyi "Kicsiház" Kata nevével, aki talán a legismertebb, és legrégebben alkotó magyar csináld-magad blogger. Kata - látva sikerült és kevésbé sikerült próbálkozásaimat - meghívott egy háromnapos bútorfelújító workshopra. Bár nem tudtam, mire számítsak, és kicsit ijesztőnek is tűnt a két nap elmélet – egy nap gyakorlat tematika, belevágtam, leginkább azért, hogy kipróbálhassam Kata gépparkját.

Így keveredtem három egymást nap követő délutánján egy csapat lelkes nő közé – meglepő módon ugyanis a workshopon csak és kizárólag csajok voltak.

Nem bántam meg a részvételt, egyrészt, mert eddig csak sejtettem, hogy nem élet az élet excentercsiszoló nélkül, mostanra viszont biztosan tudom. Ami ennél meglepőbb volt, hogy mennyire hasznos volt a két nap elmélet, pedig ezzel kapcsolatban voltak kétségeim. Mégpedig azért, mert attól féltem, hogy két napig ugyanazt fogom hallgatni, amit már úgyis olvastam nyolcszázszor az elmúlt években a blogokon.

Ezzel szemben az a kellemes meglepetés ért, hogy nagyjából az volt a beugrószint, és innen haladtunk tovább. Ha valaki esetleg egyáltalán nem lenne képben, annak sem kell megijednie, a  bőséges írásos anyagban ugyanis az alapok átláthatóan és jól befogadhatóan össze vannak szedve.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Telefonos applikációt indít a Nébih

Edicsek 2014. december 2., kedd 11:47

December 1-től elérhető a Nébih Navigátor nevű alkalmazás, amellyel a fogyasztók hatékonyan tudják segíteni az élelmiszerbiztonsági problémák felderítését. A Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal közleményéből kiderül, hogy az új, egyelőre csak androidos felületen elérhető alkalmazásssal a fogyasztók bejelentéseket tehetnek a hivatal felé, illetve a risztásokról is azonnal értesülnek, azaz lefotózhatja a zöld árnyalatú párizsit a hűtőpultban és azonnal szólnak, ha valamilyen terméket visszahívnak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés