LÁJFHEKK

Vajon mit tud egy majdnem kétszázezres kőkocka?

Edicsek 2015. április 29., szerda 13:39

Márványkövet nem igazán szokott venni az ember, főleg, ha két kisebb, szögletes darabot kap kétszázezer forintért. Jó, a Milestone-ért  csak 183 ezer forinot kell fizetne, és nem egy szimpla szikla, mert funkciója is van. Igaz ez a funkció tized áron is drága lenne, de egy design biciklitartónak megvan az ára. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dizájnbútor a valós ár töredékéért

LS 2015. április 28., kedd 21:07

Hatalmas és egyben pofonegyszerű ötletet valósított meg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MoME), együttműködésben a Bútorszövetséggel és a Hungexpóval, mi meg jól rácsodálkoztunk a Magyarországon eddig ismeretlen módszerre. De miről is beszélek? Arról, hogy a tervezők által megálmodott bútor vagy kiegészítő terveit (gyártmányrajzokat/kiviteli terveket) le lehet tölteni, és elvinni a helyi asztaloshoz, hogy "ugyan Janikám, üsd már össze ezt nekem!". Szerintünk zseniális a Download design elnevezésű projekt, de igyekszünk nem extra mértékben lelkesedni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Mutatjuk a világ legbizarrabb urnáját

Edicsek 2015. április 28., kedd 15:01

Mark Sturkenboom olyan tabukat és határokat feszeget a 21 gramm nevű munkájában, amelyeket nem sokan mernek áthágni. Ő azonban olyan emlékdobozt tervezett özvegyeknek, amivel úgy érzi, visszaadhat egy kis intimitást azoknak a nőknek az életébe, akik elvesztették párjukat. A dobozba ugyanis (többek közt) egy olyan dildó is került, amelybe az elhunyt hamvait lehet tenni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt a két mágneses játékot tiltották be

mzd 2015. április 28., kedd 13:29

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (továbbiakban NFH) mágneses játékokat tiltott be (a lista itt elérhető), ezek közül kettő pedig akkora veszélyt jelentett, hogy megtiltották a forgalmazását – tudtuk meg a Hatóság sajtóközleményéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tonna rothadó sertésbelsőséget foglaltak le az M5 autópályán

Edicsek 2015. április 28., kedd 13:23

Legyek tetemével szennyezett, penészes sertésbelsőséget foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.  A megközelítőleg négy tonna romlott állati mellékterméket egy szlovák tehergépjárműben találták az M5 autópályán tartott ellenőrzés során – erősítette meg a Dívány.hu-nak a NAV

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne törődjön bele ha átverik az internetes vásárlásnál vagy a nyaraláson

Edicsek 2015. április 27., hétfő 21:40

Garanciális problémája van egy külföldről rendelt termékkel? Interneten vásárolt valamit, de nem jó a méret vagy mégsem olyan, mint ahogyan azt elképzelte? Azt hitte, luxusnyaralásra fizetett be, de közben egy túlélőtáborban érzi magát? Sokan azt hiszik, hogy ilyenkor nincs mit tenni, bukták az egészet, vagy legalábbis lehetetlen procedúra és évekig tartó hasztalan utánajárás lesz belőle. Pedig nem így van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez van, ha ötvözzük a modernizmust a babaházakkal

Menő/Ciki

aa 2015. április 27., hétfő 12:10

Polc lett a modernista házakból.
Polc lett a modernista házakból.
Fotó: straightlinedesigns.com

Falra szerelhető babaházakkal rukkolt elő a kanadai származású bútorkészítő mester, Judson Beaumont, melyben semmi meglepő nem lenne, ha a klasszikus értelemben vett játékházak helyett nem a kaliforniai Palm Springs posztmodern építészete inspirálta volna a művészt a tervezés során – írja a Straight Line Design kissé Pán Péter-szindrómás alapítójáról a curbed.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »
550 szavazat 565 szavazat

Nyaraljon úgy, mint egy 007-es!

aa 2015. április 26., vasárnap 19:40

Újragondolták azokat a Solent-szorosnál található tengeri erődöket, amelyeket Anglia az 1860-as években épített, hogy megvédje déli partját a III.Napóleon által vezetett francia invázió ellen. Az ekkor megépült három és négy szintes, 161 méter átmérőjű, 5 méter vastag gránittömbbel körülvett várakat a nyolcvanas évek elején nyilvánította elavulttá a Honvédelmi Minisztérium, ami után nem sokkal az ingatlanpiac is nagy érdeklődést mutatott az egységek iránt. Az első, Spitbank névre keresztelt erődből egy londoni befektető varázsolt pazar szállodát, amely több televíziós műsor és film is helyszínéül is szolgált az elmúlt években, többek között itt forgatták a James Bond filmek „A világ nem elég” című részének egyes jeleneteit is. Ennek tudatában semmi meglepő nincs abban, hogy a szálloda kidolgozott egy 1500 fontos (kb. 416.190 forint) James Bond csomagot, aminek keretében igazi 007-es ügynökként élvezheti szabadságát az erődítményben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, mennyibe kerül egy vese vagy egy rabszolga?

Edicsek 2015. április 26., vasárnap 12:34

Mikor valamire az interneten rákeres, a Google javaslatokat tesz, amivel kiegészíti a leggyakoribb kifejezéseket. A Fixr.com-on pedig azt tesztelték le, hogy különböző országokban minek az árára keresnek rá a legtöbbet, ezért végigvették, hogy a "How much does a * cost in" vagyis a "Mennyibe kerül egy *" országnevekkel befejezve milyen eredményt hoz. A legtöbb helyen az esküvő vagy a prostituált nyert, de azért vannak furcsa kivételek is. Tudta, hogy Mexikóban például mindenki hasplasztikát akar, az oroszok meg vadászrepülővel szeretnének repülni? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sosem hallott anyagok és furcsa formák jellemzik az új magyar bútorokat

etelka 2015. április 26., vasárnap 10:56

Magyar bútorokkal ritkán találkozik az ember, főleg nem közös térben kiállítva. A múlt hétvégén megrendezett Otthon Design-Construma kiállításon szerencsére minden évben jut egy kis hely a magyar tervezőknek. Németh Gabriella, a Magyar Design standfelelőse vezetett minket körbe, és mesélte el, mik voltak a kiállítás sarokpontjai. 

Fontos volt az újrahasznosítás, a fenntarthatóság, és emellett a társadalmi érzékenység is. Több tervező is megváltozott munkaképességű emberekkel dolgozik együtt, a Maacraft tárgyainak mindegyikét autisták készítik, de a Retextil és a Tervhivatal közös munkája is izgalmas vállalkozás, ráadásul nem a design dominál a funkció felett. Kiss Dávid asztala és padja újrahasznosított fából készült, de előkerül a porcelán is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja melyik márka szlogenje?

Edicsek 2015. április 25., szombat 14:49

Vannak olyan szlogenek, amiket mindenki álmából felkeltve is ismer, annyiszor hangzottak már el a reklámokban. A legjobb és legötletesebb mondások gyakran szállóigévé is válnak és önálló életet élnek, de nem biztos, hogy a hordozó márkára is emlékszik, amikor használja. Pedig akkor sikerült jól egy-egy szlogen, ha nemcsak megjegyzik, de a márkát is tudják kötni hozzá a fogyasztók, ezt pedig most le is tesztelheti a kvízünkkön. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar designbabakocsi nyert a Fiat nemzetközi pályázatán

LS 2015. április 25., szombat 11:33

Jó ötlet a Foldee?

  • 40
    Szuper, végre valami jó ötlet!
  • 9
    Mi ebben az újdonság?
  • 44
    Örüljünk együtt a magyar sikernek!

Bemutatták a Fiat új autóját, az 500X névre keresztelt darabot, ami a Totalcar olvasókat biztos lázba hozza, ám számunkra inkább azért izgalmas, mert hirdettek egy versenyt, amelyben kiegészítőket kellett tervezni az autóhoz. A zsűri elnöke az a Gulyás Sára volt, aki egy sikeres Kickstarter kampány után indította el a saját tervezésű Pikkpack cipőit gyártó vállalkozását.

A nyertes Hoffer Gábor lett, aki babakocsi és gyerekülés kombinációjával nyert, több mint 370 pályázat közül. A célegyenesbe Hoffer terve mellett egy kutyatakaró került, Gulyás így indokolta a zsűri választását: „Kíváncsi voltam, hogy melyik célcsoporthoz illő tárgyat fogják preferálni az emberek. Kutyások, vagy gyerekesek? Bárki lehetett volna a befutó, hisz mindkét tárgy koncepciója nagyon tetszett. Jó volt együtt dolgozni az ötletadókkal. Gábor terve, ha egyszer megvalósul biztos egy nagyon szuper termék lesz, amit én is ki fogok próbálni, ha lesz gyermekem.”

 A győztes ötlet, Hoffer Gábor Foldee elnevezésű babakocsija egy mozdulattal alakítható át gyereküléssé és betehető a hátsó ülésre. Ezzel megspórolható számtalan olyan kellék, melyek amúgy a csomagtartóban foglalnák a helyet, vagy plusz pénzbe kerülnek. Hoffer szerint ő inkább a szülők igényére érzett rá, nem feltétlenül női autós kiegészítőről álmodott, hisz „nincs tisztán női vagy férfi igény egy autóval szemben". A Foldee fejlesztését a Fiat ígéretéhez híven elkezdi.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ennyi naptejet még sosem láttunk, de már tudjuk, hol érdemes vásárolni!

Becca 2015. április 24., péntek 17:19

Azt, hogy hogyan is vesse bele magát a napozásba, már egy korábbi cikkünkben megírtuk, most meg azt mutatjuk meg, hol és milyen 30 faktoros naptejet vásárolhat, amivel bátran kenegetheti magát a leégés ellen. Mivel még nagyon elején járunk a szezonnak, csak ezeket a krémeket szemléztük, de amint már megfogott mindenkit kicsit a nap, készülhet az újabb körképre, amiben már szerepelnek majd a kisebb faktorszámú naptejek és napolajok is. 

A termékeket táblázatokban csoportosítottuk, fajlagos ár szerint emelkedő sorrendben. Mivel a legtöbb bolt ráállt a saját márkás napozócuccok forgalmazására, kevés helyen akadtunk azonos márkájú termékekre, azért az ilyesfajta árösszehasonlítás most elmarad. 

Sajnos az Aldiban és a Penny Marketben egyelőre nem lehet naptejet kapni, de amint kiteszik a polcokra, frissítjük áraikkal a posztot. Ami ellenben biztos: az elmúlt évekhez képest sokkal nagyobb a felhozatal naptejek és napozó spray-k terén; van már naptej külön vizes bőrre is (ami azért elég nagy parasztvakításnak tűnik), érzékeny bőrre, E-vitaminos, frissítő, öregedés elleni krém (!!!), könnyű érzetet keltő, és persze a szokásos bronzosító sem maradhat akkor már ki a felsorolásból. Hat boltot néztünk, az árakat elnézve a drogerie markt a legjobb, utána következik csak a Tesco és a Rossmann, az Auchan meg elég drága. Aki a táblázatokra gerjed, az görgessen a kép alá, ott táblázatban is összefoglaltuk, hol tudja a legolcsóbban beszerezni a mainstream termékeket. 

Íme a legolcsóbb naptejek üzletek szerint, fajlagos ár alapján növekvő sorrendben:

Termék Ár (forint) Fajlagos ár (Ft/l) Hol?
Eveline naptej 30 faktoros 999 4995 Auchan
Cien sun classic 30 faktoros 1499 5996 Lidl
Sunozon naptej kollagénes 30 faktoros 1399 6995 Rossmann
Sun Dance sensitive 30 faktoros 1499 7495 drogerie markt
SPAR Sun Kiss naptej sensitive 30 faktoros 1499 7495 SPAR
SOLEIL LIGHT lotion 30 faktoros 1799 8995 Tesco
Távolról sincs vége, olvasson még »

Termékbemutató után 14 napja van megbánni az egészet

Edicsek 2015. április 24., péntek 13:30

Valamennyi fogyasztóval szemben érvénytelennek találta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Solutem Konference Kft. termékbemutatós cég azon szerződési feltételei, amelyek alapján korlátozta többek közt a fogyasztókat megillető indokolás nélküli elállási jog gyakorlásának lehetőségét – állapította meg a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület által indított közérdekű keresetben a Veszprémi Törvényszék immár jogerősen is. De mit tud tenni ha elment egy termékbemutatóra, amit aztán azonnal meg is bánt? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem kell nemet választania, ha vécére indul

Dívány 2015. április 24., péntek 12:40

Megnyílt a Fehér Ház első nemtelen mellékhelyisége – írja az Abc.news.com. A bármilyen nemű látogatókat kiszolgáló vécé az Eisenhower Executive Office Buildingben található, de a Fehér Ház szóvivője elmondta, bárki bármelyik vécét használhatja az épületben, amihez kedvet érez.

Ezzel párhuzamosan a Stockholmi Sigtuna Museum számára is elkészült egy logó, amit a vécéiknél kívánnak használni. A Stockholm Grafics rajzolta meg a múzeum kérésére a szokásos piktogramok mellé a nemtelen, jobban mondva gender-neutrális piktogramot, melyen egy félig szoknyás, félig nadrágos figura áll – írja a The Local. A múzeum célja, hogy mindenkit arra bátorítson, hogy betérjen hozzájuk.

Ez a gender-neutrális piktogram kerül a stockholmi Sigtuna múzeum vécéire
Ez a gender-neutrális piktogram kerül a stockholmi Sigtuna múzeum vécéire
Távolról sincs vége, olvasson még »

Szocialista konyhabútorból menő vintage darab

etelka 2015. április 24., péntek 09:08

Éva munkájával először a Facebookon találkoztam, és nagyon megtetszett, hogy bátran nyúlt a régi, gyerekkoromat idéző konyhaszekrényhez, és nem csak lefestette, meg koptatta, hanem igyekezett a stílusán is változtatni.

Elmondása szerint örökölt egy lakást, de az abban lévő bútorok, nem igazán illettek bele az elképzeléseibe. Mivel pénzügyileg nincs eleresztve, önmaga állt neki, hogy helyrepofozza az ingatlant. Nem nagy átalakításra kell itt gondolni, csak apróságokra, meg persze a bútorok újradizájnolására. A szocreál bútorok alapvetően formailag jól eltaláltak, ezért is keresettek a DIY bloggerek és átalakítósok körében. Éva maga is a Pinterestről és külföldi oldalakról gyűjtött inspirációt,hogy mit kezdjen a régi konyhaszekrénnyel. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lassan talán lépéssel is termelhetjük az energiát

Divany.hu 2015. április 23., csütörtök 19:10

A Design Terminál második alkalommal hirdette meg Smart City Lab Budapest pályázatát, témának pedig ezúttal a személyes, kommunikáló város és a városlakók környezetük iránt érzett felelősségét választották. A fejlesztési pályázatra mintegy 40 pályamű érkezett be, a jelentkezők a tiszta város, az öreg város és a small data kategóriákban tettek városfejlesztési javaslatokat. A zsűri tetszését az emberi lépésből és fényből energiát termelő FUTI térburkolat (tiszta város kategória), az idősek közösségi aktivizálását támogató NagyiApp (öreg város kategória) és az akadálymentes városi közlekedést segítő Route4u mobilapp (small data kategória) nyerte el.

A sajtóközlemény szerint a nyertes csapatok a nyári időszakban a Design Terminál valamint több fővárosi közműszolgáltató és egyetem szakmai együttműködésével dolgoznak majd a megvalósításon, melyet az októberi Design Hét Budapesten mutatnak be a nagyközönségnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ideje megvenni a kerti bútort!

ST 2015. április 23., csütörtök 17:41

Lassan itt a jó idő, így előkerülnek a garázsból vagy a ponyva alól a kültéri bútororok - illetve az, ami maradt belőlük. Ha úgy érzi, itt az idő, hogy új garnitúrát szerezzen be, vagy éppen most tervezi az első vásárlását, akkor mindenképpen olvasson tovább, segítünk, miket kell átgondolnia a döntéshez!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén is jár az akciós kupon a már nem hordott ruhákért

Becca 2015. április 23., csütörtök 10:33

Adományozásra hívja fel a figyelmet a Biatorbágyon lévő Premier Outlet és az országos lefedettségű Ökumenikus Segélyszervezet a nélkülöző gyermekek és családok megsegítésére. Ruhákat és cipőket várnak, melyekért cserébe mindenki kap egy kupongyűjteményt, amely – a már egyébként is akciós termékek árából – további kedvezményekre jogosít a Premier Outlet egyes üzleteiben. Az adományokat április 25-től, két hétig fogadják. Külön kiemelték, hogy nem csak tavaszi-nyári, de téli és őszi ruhákra is számítanak, melyek jó minőségű használt holmik, ugyanis van, hogy a szülők ezekben a darabokban tudnak csak állásinterjún megjelenniemiatt is fontos, hogy ne szakadt, kimoshatatlanul foltos/koszos levetett göncökkel támogassák a családokat. 

„Nem egy nagy lomtalanítást szervezünk, hanem olyan ruhákat várunk, amit még az adományozó is felvenne, csak egyszerűen kinőtte, kihízta, megunta, stb. A ruhákkal esélyt szeretnénk adni az újrakezdésre a jelen pillanatban nehezebb körülmények között élő családoknak. Egy öltöny vagy egy kosztüm nagyot lendíthet egy állásinterjún, és a szép gyerekruhák a gyerekek számára esélyt adnak arra, hogy ne rekesszék ki őket a társaik.” – hangsúlyozta Imre Csaba Premier Outlet vezetője.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Átalakítás: Egy lakásból kettőt

etelka 2015. április 23., csütörtök 10:16

A Király utca tuti befektetés, a néhány éve még halott utca bulinegyeddé avanzsált, az árak 200.000/nm árnál kezdődnek és egyre emelkednek.Ezért döntött úgy a most bemutatandó lakás
tulajdonosa, hogy ezen a környéken keres ingatlant. A cél egy felújítandó lakás volt, melyben ki lehet alakítani egy nagyszoba-háló kombinációt. Végül abban az izgalmas házban találta meg a megfelelő
lakást, ahol egykor Budapest főrabbija élt. Amikor kiderült, hogy a kinézett lakásnak 2 bejárata is van, akkor jött rá, hogy akár két apartman is kialakítható belőle, ami tökéletessé teszik arra, hogy Airbnb apartman legyen belőlük

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az erkély is lehet apró kert!

ST 2015. április 23., csütörtök 08:47

Ha önnek is nagy álma, hogy az erkélye vetekedjen egy kerttel, akkor tudja, hogy a feladat nem egyszerű - de szerencsére nem is lehetetlen. Ahhoz azonban, hogy az eredmény valóban szép és természetközeli hatású legyen, nem elég csak a növényeket ügyesen megválasztani. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeket vegye figyelembe, ha kerti utat készít

ST 2015. április 22., szerda 16:55

A kert egyik ékessége a kis, kanyargós út, amit kialakítani nem is olyan egyszerű. Hiszen több lehetőség közül is választhat, amiknek más az ára, más a kinézete, és persze a fenntartásuk is nagyban eltér egymástól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ön tudja, mitől aktív egy kerekesszék?

mzd 2015. április 22., szerda 15:37

Külföldön már régóta létezik, de itthon nem gyártottak ún. aktív kerekesszéket – eddig. A Spinner Kerekesszék Gyártó Kft. ugyanis nemrég bemutatta saját fejlesztésű egészségügyi segédeszközét. De hogy mitől is aktív? Elsősorban a mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül az aktív mozgásigény – tehát a mindennapos használat mellett akár labdajátékok, vívás, gerelyhajítás, íjászat, céllövészet, tánc – kielégítésére.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Unalmas üvegcséből érdekes váza 5 perc alatt

etelka 2015. április 22., szerda 09:25

Csupán 5 perc munka és egy üveg kellett ahhoz, hogy un. color-blocking vázát készítsek egy általam unalmasnak, de szép formájúnak talált üvegből. Az eredetileg parafadugóval zárható üvegecskét kétféle festékkel festettem le, alapozni egyik esetben sem alapoztam. Az egyik festék egy sima vízoldékony Trilak Aqua zománcfesték, a fürdőszobai átalakításból maradt, míg a másik a Pentart terrakotta paszta névre hallgató festéke (50 ml - 500 forint körül).

Utóbbira nagyon kíváncsi voltam, mert az ígéret szerint terrakotta hatást lehet vele elérni, ami elég sok kreatívitásra ad lehetőséget. A festés rém egyszerű volt, maszkolószalaggal takartam ki először a felső részt, és festettem le az üveget a szürke festékkel. Aztán a teljes száradás után fordítva jártam el, kitakartam a szürke részt szintén maszkolószalaggal, és lekentem két rétegben a terrakotta pasztával, mellyel érdekes, strukturált felület jött létre. A festék használata teljesen egyszerű, olyan akár bármilyen más festék, csak darabos morzsák találhatóak benne, melyek megadják a felület struktúráját. A vízoldékony festék hamar szárad, és bármilyen felületre felhordható, alapoozás nélkül. Az ecsetes felhordáson túl lehetőség van, hogy sablonnal használjuk, csőrös tubusba töltve pedig vékonyabb mintákat is lehet vele készíteni. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Cipőkben talált rákkeltő anyagot az NFH

mzd 2015. április 21., kedd 09:40

25 pár cipőt vizsgált meg laboratóriumban a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, ezek közül négyről derült ki, hogy egészségre káros anyagot, azaz krómot tartalmaz, minden szempontnak pedig csak 5 pár felelt meg teljesen – derül ki az NFH sajtóközleményéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 ... 130

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés