LÁJFHEKK

20 film, amit érdemes megnéznie lakberendezés előtt

bb 2015. július 19., vasárnap 10:32

Ha már eldöntötte, milyen színekkel dobja fel lakásának különböző helyiségeit, ideje elgondolkodnia azon is, milyen stílusú bútorokkal pakolja majd tele a frissen festett tereket. Az elledecor.com segítségével összeállítottunk egy listát arról, milyen filmeket érdemes inspirációforrásként használnia a nagy munka előtt. Szerencsére olyan filmekről van szó, amelyeket amúgy is érdemes látnia, szerintünk legalábbis akkor is élvezni fogja őket, ha a bútorait végül mégsem ezek alapján választja. Kattintson a galériára, ahol részletes lakberendezési tippeket kaphat Stanley Kubricktól Woody Allenen és Blake Edwardson át természetesen Wes Andersonig!

Két gyerekruhát is visszahív a C&A

aa 2015. július 18., szombat 16:27

Ezekről a ruhadarabokról van szó.
Ezekről a ruhadarabokról van szó.
Fotó: C&A

Termékbiztonsági felhívást tett közzé a hazánkban is számos helyen jelen lévő C&A, melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy a képen látható lányos virágmintás nadrághoz és Minnie-s szetthez tartozó övet ne használják a jövőben. Az érintett termékek azonosítószámai: 359-03-74038-304, 351-04-74038-404 (a termékek címkéjén található), cikkszámai: 8303536, 8247591 (a blokkon található). Így szól maga a közlemény:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amikor a házad elfordul, ha túlságosan besüt a nap

aa 2015. július 18., szombat 15:04

Nemcsak stílusjegyeiben mutat változásokat az építészet, ma már számos tervező veszi egyre inkább figyelembe az éghajlatváltozásból adódó követelményeket is a munkája során. Az ilyen jellegű kihívásokra adható válaszok közt pedig ott vannak az időjárás változásaira interaktívan reagáló kinetikus épületek is. 

Természetesen a kinetikus építészetnek is voltak előfutárai, akik időben reflektáltak az újkori társadalmi mozgásokra, vízi és szárazföldi, földalatti vagy éppen a légi és űrbéli lehetőségekre. A wikipedia.org szerint az elképzelés a magyar származású Yona Friedmantól eredeztethető, aki 1956-ban,Dubrovnikban publikálta első ilyen jellegű írását A mobil építészet címen. A második világháborút követően nemcsak Friedmant foglalkoztatta a talajtól való elszakadás és a gömbök, poliéderek illetve tetraéderek hozzáadásával készült struktúrák, hanem Eckhard Shulze-Fielitzet is, aki 1959-ben mutatta be tükörasztallal lebegtetett kozmikus térrácsmodeljét, a szintén magyar származású David Georges Emerich pedig önrögzítésű szerkezetekkel kísérletezett.Hasonlóképpen „pszichedelikus” formákkal és szerkezetekkel kísérletezett a geodétikus kupoláiról ismert Buckminster Fuller,majd később Norman Foster is.

Míg az elmúlt évtizedekben leginkább a nyomornegyedek felhúzásánál, a katonai bázisok és a nagyobb vállalatok felépítésénél gondolkodtak hasonló megoldásokban, addig napjainkra már szinte minden menő nagyvárosban fellelhető egy-egy olyan „intelligens”, mérnöki pontossággal megtervezett épület, ami mintegy „élőlényként” működve alakítja a mélyebb kapcsolatot az emberek és az építészet között. A hajtás után megnézheti a legjobban sikerült 21.századi interaktív épületeket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Közel százmillióért megveheti Nagy-Britannia talán legkisebb házát

etelka 2015. július 18., szombat 13:55

A Northfoto egy csodás galériát állított össze Nagy-Britannia talán legkisebb házáról, amely most eladósorba kerül. A Londontól nem túl távoli Tring földszintes háza egykor bolt volt, amit egy helyi építész, Katharine Allen tervezett át. A 44,5 négyzetméteres egy hálószobás házat 219000 fontért (91 millió forint) dobták piacra, és a Hunters ingatlaniroda közlése szerint máris több ajánlatot is kaptak, így úgy tűnik az aprócska ház hamar gazdára fog lelni.

A viszonylag magas árat az indokolja, hogy minőségi alapanyagok kerültek a térbe, a szerelvények a prémium kategóriát képviselik, a ház rendelkezik saját parkolóval, és a munkalapok a kevéssé ismert corian anyagból készültek.

Az üveges ajtó mögött nyílik a konyha és nappali, és egy kis étkező. A háznak van egy modern fürdőszobája és egy hálószobája is. A kis ház szerepelt a Telegraph listáján,amelyben Nagy-Britannia legkisebb házait gyűjtötték össze.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Így szorítsa ki a kánikulát a lakásból

ST 2015. július 17., péntek 09:55

A forróságban és a kánikulában a legtöbb embernek egyetlen vágya, hogy végre egy kicsit ejtőzhessen a hűvös szobában. Ha azonban kint közel 40°C van, akkor ez a feladat nem is olyan egyszerű. Összeszedtük a leginkább használható szobahűtési eszközöket, ötleteket, és árakkal együtt vizsgáltuk, melyik lehet a legjobb.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen porcelánt nem talál Herenden!

mzd 2015. július 17., péntek 08:40

Teljesen mindegy, milyen napja van, ha ránéz ezekre a bögrékre, eszébe jut majd, hogy rosszabb is lehetne. Ez a jelmondata annak a porcelánból készült bögrekészletnek, amelynek ötlete a művész Don Moyer fejéből pattant ki és amelynek pénzgyűjtő kampánya már most 100 ezer dollárt (azaz 28 millió forintot) hozott a konyhára – olvasható a Thisiscolossal oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyugodtan vehet az út szélén gyümölcsöt és zöldséget

mzd 2015. július 16., csütörtök 17:20

Mivel idénygyümölcsről van szó, így annyira nem meglepő, de a Nébih fókuszába júliusban a görögdinnye került. Először egy olyan árust kapcsoltak le, aki sajátjának hazudta az import dinnyét, most pedig arra voltak kíváncsiak, vajon mennyit árt a gyümölcsöknek és zöldségeknek az, ha forgalmas út szélén árulják őket. Mint kiderült, az eredmények megnyugtatóak: a laboratóriumi vizsgálatok alapján a termékek nem, vagy csak alig tartalmaztak nehézfémeket vagy aromás szénhidrogéneket, így fogyasztásuk nem jelent élelmiszerbiztonsági kockázatot – derül ki a hatóság közleményéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Milyen lehet az építészet egy légy szemével?

bb 2015. július 16., csütörtök 08:55

Nem mindennapi projekttel kampányol egy chicagói székhelyű tervezőcsapat két tagja, Alexander Culler és Danny Travis a pénzgyűjtő oldalként ismert Kickstarteren. A duó egy képregény trilógiát szeretne piacra dobni, amiben nem is lenne semmi különös, ha a Beautifully Banal című, ismeretterjesztőnek szánt sorozatukban nem egy légy szemszögéből mutatnák be az építészetet – írja az archdaily.com a kampányról, ami július 15-én zárult, és az eredetileg kitűzött 1000 dolláros (kb 280 ezer forint) célösszegnek több mint négyszeresét gyűjtötte be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Új terasz 4 nap alatt!

etelka 2015. július 15., szerda 15:36

Volt nekem egy gyönyörű teraszom, nagyjából 2x2 méteres. Lábakon állt, fa padlója volt, alatta pedig jutott hely egy kis műhelynek, ahová a vidéki háztartások összes csetresze került. A terasz konstrukciós hibái hamar kiderültek, a lábakon álló szerkezetet megviselte az időjárás és a gombásodás sem tett jót a fáknak. Eljött az idő, amikor szembe kellett nézni azzal a ténnyel, hogy ide bizony új terasz kell, mert nem lehet egyre újabb és újabb gerendákat kicserélve toldozni-foltozni a régit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek a szuperhősök a könyvek épségére is vigyáznak

Menő/Ciki

Divany.hu 2015. július 15., szerda 14:54

Mi egyszerűen nem találunk szavakat, de attól önöknek még lehet! Ezeket az igen látványos, fém könyvtámaszokat és kreatív könyvespolcokat az Artori Design tervezte. A könyvtámaszaik nagyon cselesek, a szuperhős-figurák ugyanis mágnes segítségével csatlakoznak hozzájuk, úgy, hogy az adott könyv borítója mögé rejtik a mágnes másik oldalát. Szerintünk jópofa, ahogy egy lebegő hősnek köszönhetően nem borulnak fel a könyveink. 

AD101-2
Fotó: Artori Design

A könyvespolcos megoldás sem rossz, bár ez valamivel egyértelműbb, mégis ki ne szeretné, ha a hőn szeretett könyvei a szó szerint igazi szuperhősök hordoznák a tenyerükön? Mi mondjuk azt is szeretnénk, ha ezek közt a szuperhősök közt csajok is akadnának, de talán idővel az Artoriék is kapcsolnak majd. Aki addig is beéri a pasikkal, a Designboom oldaláról lehet megrendelni őket, 25 dollár (7000 forint) darabja. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
806 szavazat 681 szavazat

Teszt: ezek a legjobb mosogatószerek

etelka 2015. július 15., szerda 08:29

Szárítja a bőrt, nem oldja rendesen a zsírt, túl sok kell belőle, drága - ezeket az érveket szokták hangoztatni a háziasszonyok, ha megkérdezzük őket, mit utálnak a mosogatószereikben. Szerencsére a rendkivül pedáns németek a naptejek után most a kézi mosogatószereket vizsgálták meg, hogy kiderüljön, melyiket érdemes venni és melyiket nem. A Stiftung Warentest tesztjének összefoglalója következik. 

A laborban zsír, olaj, liszt és tejpor keverékével kenték be a tányérokat, majd a használati utasításban szereplő mennyiséget felhasználva, 5 liter meleg vízben mosogatták el a tányérokat. Egészen addig mosogattak a tesztelők, míg a mosogatóvíz egészen el nem koszolódott. A vizsgálat során hússzor törölték át az egyik oldalon a tányérokat, és hatszor az aljukon. A vizsgálat másik felében odakozmált olajat és keményítőtartalmú tésztát próbáltak eltávolítani rozsdamentes acél lapokról. A lapokat aztán 10 percen át vízben áztatták, akárcsak egy háziasszony. Utána jöhetett az automatizált súrolás, pontostan kimért mennyiségekkel. A teszt végére több mint 8000 tányér lett tiszta. 28 terméket vizsgáltak meg, köztük koncentrtumokat, érzékeny bőrre való termékeket és hagyományos mosogatószereket is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tavirózsája akkor is lehet, ha nincs tava

ST 2015. július 14., kedd 15:54

Van egy kultikus növény, mely sokak nagy kedvence, ám a tartása nem olyan egyszerű. Ennek oka, hogy rengeteg vízre van hozzá szükség, hiszen ez a bizonyos növény a tavirózsa (más néven tündérrózsa), ami, ahogy neve is mutatja, vízben él. Saját tó kialakítására azonban nem mindenkinek van lehetősége, vagy mert helyigényes, vagy mert nincs kertje sem. Nekik van egy jó hírünk: mindössze egy nagyobb edény kell hozzá, és akár az erkélyen is nevelhetnek tavirózsát!

shutterstock 157924643
Távolról sincs vége, olvasson még »

A kapható játék babakocsik 71 százaléka életveszélyes

Divany.hu 2015. július 14., kedd 14:51

Balesetveszélyes játék babakocsikat találtak a szakemberek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkreditált Mechanikai és Villamos Laboratóriumában lefolytatott termékvizsgálatok során. A kifogásolt játékok között akad olyan is, amelyek akár súlyos sérülést is okozhatnak. A szúrópróbaszerű ellenőrzésen hét fajta terméket vizsgáltak meg a szakemberek, ezek közül öttel volt valamilyen probléma – ami azt jelenti, hogy a kifogásolási arány 71,4% volt, írták honlapjukon. A vizsgált termékek mindegyikét a Távol-Keleten gyártották.

A játék babakocsik szerkezeti kialakítását szabvány határozza meg, az előírások egyik célja például, hogy a babakocsi ne tudjon véletlenül összecsukódni és így sérülést okozni. A játék babakocsiknál a gyártók két szerkezeti megoldást alkalmaznak, az egyik esetben a játék babakocsi a gyermek feje felett csukódik össze. Az ilyen játékok esetében pedig, ha a gyermek belemászik, esetleg a kisebb testvérét beleülteti a játék babakocsiba, és az összecsukódik, akkor a gyermeket fejen vagy torkon ütheti a fogantyú, ami súlyos sérülést is okozhat.

Éppen ezért az ilyen babakocsiknál az az előírás, hogy két olyan zárószerkezetet kell rajtuk kialakítani, amelyek egymástól függetlenül működnek, ezzel ugyanis megakadályozható, hogy a babakocsi véletlenül összecsukódjon. Fontos megjegyezni, hogy eze­ket a játékokat nem arra tervezeték, hogy gyerekek üljenek bele, de a vonatkozó szabvány szerint ezt a terhelést is ki kell bírniuk. A Dívány nem reprezentatív felmérése alapján amúgy a nem Távol-Keleten gyártott (értsd: irreálisan drága) babakocsik el is szokták bírni az igazi (kis)gyerekeket is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Világító kamumadár: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

aa 2015. július 14., kedd 09:45

USB-Birdcage-Lamp-night-light-3
Fotó: usb.brando.com

Emlékeznek még a Tamagochi utódjának kikiáltott, wifi-jelen élő robothalra? Vélhetően hasonló elvek vezérelhették a brando.com alkotóit, mikor elkészítették USB-s madárfészek lámpájukat, melynek köszönhetően van is háziállatunk meg nincs is, de legalább nem kell attól tartanunk,hogy hanyagság vagy tudatlanság miatt elpusztítjuk kis kedvencünket. A toll nélküli, négyféle cukorkaszínben (sárga, narancssárga, kék és rózsaszín) kapható műanyag madarat a 21. századi romantika jegyében egy műfüves gyepen, üvegbúra alatt tarthatjuk, melyet a tetejére applikált kampónak köszönhetően oda akaszthatunk, ahova a kedvünk tartja.

Távolról sincs vége, olvasson még »
594 szavazat 636 szavazat

Instagram ajánló építészet-rajongóknak

aa 2015. július 13., hétfő 18:22

Idén talán nagyobb Instagram-lázban égünk, mint valaha, így semmi meglepő nincsen abban, hogy az őrület a gasztromániások után elérte az építészetre kíváncsi instázókat is. A jelenségre nemrég reagált egy ismert építészet kritikus, Alexandra Lange, aki megkérdőjelezte a közösségi oldalakra feltöltött munkák jelentőségét és hitelességét: „itt van például Bjarke Ingels, az ő Instagram profiljának leginkább az önreklámozáshoz van köze, de igencsak kevés köze van a tényleges építészethez. Sajnos ezt sok építészről el lehet mondani” – vélekedett Lange. A témán felbuzdulva az Archdaily.br, illetve az Archtizier.com segítségével összeszedtük, hogy melyek azok az Insta-profilok, amiket érdemes követniük az építészet iránt érdeklődőknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A pakoláson kívül semmit sem kell elintézni otthon, mikor nyaralni megy

Edicsek 2015. július 13., hétfő 14:45

Nyaralni menni jó, mégis nagyon sokan kerülnek az idegösszeomlás szélére, mielőtt elindulnak otthonról, hogy aztán kipihenjék az év, vagy éppen a nyaralásra készülés fáradalmait. Vajon mindent betett-e, elintézte-e az összes elintéznivalót, elzárta-e a gázt és a vízcsapot és vajon az összes ablakot bezárta-e? Ha ezek a kérdések önben is felmerülnek elutazás előtt és akkor, amikor már kihajtottak a sztrádára, akkor elmondjuk, hogy sokkal több ideje marad ezekkel foglalkozni, ha utazás közben intéz el egy csomó más dolgot. El is mondjuk mik ezek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Téved, ha azt hiszi, hogy utálja ezt a 6 színt

aa 2015. július 13., hétfő 09:52

A nyári szabadságolás alatt sokan kapnak kedvet a lakás újrafestéséhez, jól tudja ezt az Elledecor.com szerkesztősége is, akik tapasztalt szakemberek segítségével olyan színeket ajánlanak a figyelmünkbe, melyekről első körben talán csak az unalmas és a divatjamúlt jelzők jutnak az eszünkbe. A hajtás után bebizonyítjuk, hogy igenis van értelme újragondolni az olyan alulértékelt árnyalatok használatát, mint a piros vagy fekete! További falfestős gyorstalpalóért érdemes a Pinterestre kattintani, meg fog lepődni, hogy mennyi jó tanáccsal szolgálnak az önjelölt ezermesterek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túl sokat vártunk a csúcstelefonoktól

Dívány 2015. július 12., vasárnap 18:04

Sokan nem csak akkor cserélik le a régi telefonjukat, ha az már működésképtelen, hanem ha gyorsabbat, szebbet vagy éppen olyat szeretnének, ami akár egy profi fényképezőgépet is kivált. Megnéztük a piacon található felhozatalt az utóbbi időszak legújabb készülékei közül, hogy kiderüljön, melyik az, ami túl nagy vagy éppen túl macerás kezelni, esetleg találunk-e olyat, ami tud bármi újat mutatni az előző évekhez képest. A válasz az, hogy találtunk és mindjárt meg is mondjuk, melyikeket szerettük a legjobban. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg hazánk legkülönösebb szőlőlé üzemét!

aa 2015. július 12., vasárnap 12:54

Nemrég eredményt hirdettünk és megmutattuk, hogy önök szerint melyek voltak a legjobb hazai borászatok a tavalyi évben. Természetesen az idei szezonban is épültek ilyen üzemek, mint például a 2014-es összesítésben is bekerült Ekler Dezső legújabb munkája, a győrújbaráti szőlőlé üzem, ami a pannonhalmi borvidék egyik legszebb részén kapott helyet. A valamivel több mint 6000 fős település ugyanis Magyarország északnyugati részén, Győrtől nyolc kilométerre, a Sokorói-dombság és a Kisalföld találkozásánál helyezkedik el.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Akár az erkélyen is nevelhet futórózsát!

ST 2015. július 11., szombat 12:25

A rózsa a kertek egyik legszebb virága, de sokan nem szeretik, hogy „csak” egy gömbnyi részen élvezhetik a látványát. Szerencsére erre az esetre is létezik növény, méghozzá a futórózsa, mely tartásában nem sokban különbözik bokros társaitól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A növénnyel együtt nő a cserép

mzd 2015. július 11., szombat 10:55

Érdekes koncepcióba futottunk bele a contemporist oldalán: a Bike és Begum Ayaskan nevéhez fűződő virágcserép azért különleges, mert origami formájának köszönhetően tetszőlegesen átalakítható nagyobb verzióra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amerikában betiltanák a pisztolyos mobiltokokat

Edicsek 2015. július 11., szombat 08:53

Chuck Schumer szenátor javaslatot tett az Amerikai Egyesült Államokban, hogy tiltsák be a vicceskedős, pisztoly alakú telefontokok forgalmazását, miközben a rendőrség is próbálja felhívni a lakosság figyelmét, hogy bár elsőre poénos ötletnek tűnik, valójában mégsem érdemes ilyen tokkal védeni a készüléket. Az Ebay és az Amazon már le is szedte az oldalairól a különböző színekben kapható, pisztoly formájú telefontokot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A magyar Gömböc ihlette a Cirque du Soleil új központját

aa 2015. július 10., péntek 15:55

Egy diákokból álló osztrák székhelyű építészcsapat, a Studio Hani Rashid a napokban mutatta be legújabb, futurisztikus tervrajzát, amit a cirkuszkultúrát gyökereiben átértelmező kanadai Cirque du Soleil brooklyni központjának tervezett. A University of Applied Arts Vienna épületében bemutatott új New York-i Cirque du Soleil Performance Center érdekessége, hogy formáját a 2010-es sanghaji expón prezentált 2,5 méter magas Gömböc struktúrája ihlette.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A leander gondozása nem is olyan nehéz feladat

ST 2015. július 10., péntek 14:48

Lassan nincs is olyan háztartás, mely erkéllyel, vagy kertel rendelkezik, és ne lenne benne legalább egy leander.

shutterstock 264109247

Persze ez valahol érthető is, hiszen a nyaralások alkalmával, amikor mediterrán területen pihenjük ki magunkat, akkor bizony nem is egy ilyen növénybe futunk bele. Igaz, ezeknél az országoknál vadon, gyomként is nőnek a leanderek, és fának (valóban fának, nem csak kis fa szerű apróságnak) nevelt változatokkal is találkozhatunk. De amíg a mediterrán területeken vígan, és bőven nőnek, addig hazánkban odafigyelést igényelnek ahhoz, hogy valóban szépek legyenek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azonnal ajándékot kell kerítenie? Intézze a telefonjával

Edicsek 2015. július 10., péntek 13:04

Hiába a Facebook figyelmeztetés, hiába állítja be a telefonján és a tabletjén is az emlékeztetőt és akár fel is írhatja az összes létező naptárjába is a dátumot, akkor is előfordul, hogy utolsó pillanatban jut eszébe egy fontos születésnap vagy évforduló, amikor már semmi sincs nyitva, vagy éppen nincs ideje kiszaladni megvenni. Ilyenkor két dolgot tehet: vagy kétségbeesik és keres valami régen elfeledett tárgyat, amire ráfoghatja, hogy most vette, vagy hátradől, előveszi a telefonját és elkezd vásárolni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 ... 130

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés