LÁJFHEKK

Menekülteket is fogad ez a dizájnhotel

mzd 2015. május 3., vasárnap 11:22

A bécsi Magdas Hotel elég újkeletűen értelmezi a vendégszeretet fogalmát: az osztrák szálloda célja az volt, hogy a turisták fogadása mellett szálláshelyet biztosítson azoknak, akik arra kényszerültek, hogy elhagyják szülőhazájukat. Az ötletért egyébként a Magdas, a Caritas Austria leányvállalta, a kivitelezésért pedig az AllesWirdGut Architects felelt - írja a Design Milk.

A Bécsbe látogató turistákat 78, a Práterre néző szoba várja, a menekülteket pedig 2, összesen 25 férőhelyes lakóegység várja. Utóbbiaknak munkalehetőséget is biztosítanak, ha szeretnének dolgozni – egyébként a hotel személyzete javarészt belőlük áll. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

9 kreatív ötlet, ha már csak a növényjelölő táblák hiányoznak

bb 2015. május 2., szombat 15:07

A szomszédok irigy pillantásai járhattak a Good Housekeeping szerkesztőjének fejében, mikor összeállította listáját arról, hogy némi kreativitással milyen látványos trükkökkel dobhatjuk fel a legreménytelenebbnek tűnő kertet is. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen az élet az egy kaptafára készült kültéri kiegészítőkön túl, és készítse el saját növényjelölő tábláit!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így él egy favágószexuális férfi

aa 2015. május 2., szombat 10:58

Szórakoztató infografikával jött ki a napokban a ForRent.com, akinek rajzolói az őshipszter és metroszexuális trendet követő új divathullámot, a favágószexualizmust figurázták ki legújabb munkájukkal. Ezúttal nem a stílust képviselő férfiak öltözködési szokásait (flanel ing, hátizsák, bakancs és egyéb hegymászó cuccok) mutatják be a vicces illusztrációkon keresztül, hanem a favágószexuálisok lakberendezési szokásait ismerhetjük meg közelebbről.

1
Fotó: forrent.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a New York-i bútorkiállítás legnagyobb dobásai

aa 2015. május 1., péntek 13:44

Mialatt Dubaiban lement a közel-keleti régió legnagyobb eseménye, a Design Days Dubai, és Milánóban is megrendezték a világ egyik legnívósabb bútorkiállítását és dizájnvásárát, a Salone del Mobilét, addig New Yorkban is megtartották az Architectural Digest Home Design Showt. A rendezvényre évről-évre egyre több feltörekvő, független és fiatal tervező, illetve művész érkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dizájnnappali fitneszmániásoknak: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

Edicsek 2015. május 1., péntek 10:16

Ha ön általában jobban otthon érzi magát az edzőteremben, mint a nappalijában, akkor imádni fogja a Laura Baldassari és Alberto Biagetti tervezőpáros legújabb, Body Bulider nevű kollekcióját. Ezzel a nappalijában dizájnbútorokkal teremthet edzőtermi hangulatot, és bár edzésre nem fogja tudni használni őket, na de az érzés! Az hasonló lesz!. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
516 szavazat 461 szavazat

A mozijegy drágult a legjobban az elmúlt 10 évben, olcsóbb lett viszont a cukor

mzd 2015. április 30., csütörtök 20:42

A Központi Statisztikai Hivatal (továbbiakban KSH) oldalát böngészve futottunk bele egy adattáblába, amelyen azt láthatjuk, mennyibe kerültek egyes termékek és szolgáltatások – egészen 1996-tól 2014-ig. Úgy gondoltuk, érdekes lehet egy kis nosztalgia és megnéztük, mennyire drágult az élet az elmúlt 10 évben. Kiderült: rosszul jár, aki imádja a pénteki mozit és bérlet helyett inkább vonaljeggyel utazik, a kristálycukor-függő, pólók helyett ingeket hordó, rengeteg ásványvizet vedelő férfiak viszont jól jártak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Inspirálódott-e Panyi Zsuzsi az Alessitől?

Menő/Ciki

Dívány 2015. április 30., csütörtök 15:17

Panyi Zsuzsi üvegművész eddig ékszereiről lehetett ismert, ám időről időre design tárgyakat is készít. Most dobta piacra a Limes névre hallgató tálját, amely négy színben kapható a webshopjában, 45000 forintért. Nem akadtunk fenn az áron, megértjük, hisz kisszériás, kézzel gyártott termékről van szó, ráadásul a Panyi nevet is hozzá lehet kapcsolni. Azon azonban egy kicsit igen, hogy a tál talán túlságosan is emlékeztet az Alessi tervezőjének, Emma Silvestrisnek a Mediterraneo nevű darabjára, ami a közismert olasz dizájncég egyik legsikeresebb terméke már hosszú évek óta.

"Panyi Zsuzsit a természetben előforduló ágas-bogas szerkezetek – korallok, fák és bokrok koronájának – véletlenszerűsége inspirálta, azonban gyümölcsöstál légies kuszasága tudatos és aprólékos tervezői munkát rejt, így alakult ki a forma és a funkció harmonikus egysége" - írják az üvegművész munkájáról a webshopban.

Persze, miért is ne juthatna több tervező eszébe is a korall, mint design elem? Hisz az Alessi ikonikus darabja mellett számos egyéb oldalon is lehet találni hasonló alkotásokat, az Etsy tele van velük. Szóval a problémánk csak annyi, hogy bár Panyi gyümölcsöstálja valóban szép, de újszerűnek, saját és egyedi ötletnek semmiképp nem mondanánk. A kérdéseinket feltettük magának Panyinak is, aki az alábbiakat írta megkeresésünkre.

"A korall egy nagyon érdekes és izgalmas forma. Szépnek találom azt, ahogyan a természet egyszerre szabályosat és szabálytalant alkot. Számomra ez volt az inspiráció. Ugyanakkor a tálakat mégsem nevezném korall tálnak, hiszen a korall, ha egyszer elágazik, akkor annak a szárnak a vége nem nő bele egy másikba, mint a LIMES tálak esetében.  Több újszerű elem van ebben a tálban: sokan azt mondják rólam, hogy én csak egyenes vonalakban és szabályos formákban tudok gondolkodni és ez valóban így van. A LIMES tál egy új irány, kalandozás a szabálytalan felé. Ahogyan a természetben a korall ötvözi a szabályosat a szabálytalannal, ugyanúgy a tálon is megjelenik a panyizsuzsira oly jellemző egyenes vonal és a kuszaság, hiszen a kerek alakot és a gömbszelet formát egyenes "üveg-vonalakból" alkottam meg."

Arra is kiváncsiak voltunk, mi indokolja a relative magas árat."Ezek a tálak nem egy távol-keleti gyárban készülnek több ezres, tízezres darabszámban, embertelen körülmények között, sokszor gyerekeket is alkalmazva.  A panyizsuzsi egy fenntartható, női vállalkozás: reális és legális bért fizet az alkalmazottainak. Aki egy panyizsuzsi LIMES tálat tesz az asztalára, biztos lehet benne, hogy a tál árával többek között Magyarországon dolgozó részmunkaidős anyák bérét fizette ki. Ugyanis a panyizsuzsi LIMES tálak egy szentendrei műhelyben készülnek. A tálakhoz egyesével válogatjuk ki és tisztítjuk meg a megfelelő üveget, minden darabot egyedileg állítunk össze. Minden egyes tálban benne van ezeknek a nőknek a története és egy kis darab a szívükből..." - írta válaszában a cég.

Szóval az alábbi galériában összegyűjtöttük, miket találunk nagyon hasonlónak, ezek alapján döntsék el önök, mi vagyunk-e a túlságosan szőrösszívűek, akik tönkre akarnák tenni a szegény kisvállalkozó ötletét, ami amúgy tök menő, vagy mégsem volna annyira egyedi ez a tárgy, és akkor ez kicsit mégiscsak ciki? 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
682 szavazat 625 szavazat

Mai jóhír adag: nyugodtan kenjen az arcára agyagot!

etelka 2015. április 30., csütörtök 13:13

Süt a nap, csicseregnek a madarak, és a szakemberek 18 agyagos arcpakolást vizsgáltak meg az Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkreditált Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriumában. A hatóság azért tartotta fontosnak ezeknek a termékeknek a vizsgálatát, mert az arcpakolások növényi összetevőket, valamint iszapot, illetve agyagot is tartalmazhatnak, és ezekben egészségre káros anyagok is lehetnek.

"Az arcpakolások természetes eredetű (növényi-, vagy iszap/agyag) összetevői esetén felmerülhet a mikrobiológiai nem megfelelőség – azaz, hogy valamilyen baktériumot nagyobb számban tartalmaz a termék, amelyek számos bőrprobléma, főképpen baktériumok vagy gombák által előidézett fertőzéses gyulladások okozói lehetnek" - írja az NFH. Az iszapot is tartalmazó készítmények pedig az esetleges arzén és ólom tartalom miatt érdekesek, mivel ezek és vegyületeik a kozmetikai termékekben tiltott anyagoknak minősülnek.

A lényeg, hogy a vizsgált minták mindegyike megfelelt minősítést kapott,  itt is a lista. A vizsgálatról pedig egy videó is a rendelkezésre áll. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Neten árult tortára csapott le a NÉBIH

mzd 2015. április 29., szerda 15:56

Közérdekű bejelentés érkezett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (továbbiakban NÉBIH) arról, hogy egy cukrász végzettség nélküli személy az interneten értékesít színes formatortákat. A laboratóriumi vizsgálatok során határérték feletti azorubin színezéket találtak, ezért a Hatóság a tevékenység folytatását azonnal megtiltotta – tudtuk meg a Hatóság honlapjáról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Citromfát nevelni nem akkora ördöngösség

ST 2015. április 29., szerda 15:35

A citromfa a mediterrán és trópusi növények kedvelőinek körében már igen régóta nagy megbecsülésnek örvend, hiszen amellett, hogy ha megfelelően tartjuk, akkor saját citromot szüretelhetünk, az sem elhanyagolható tény, hogy nagyon mutatós növény. Arról már nem is beszélve, hogy illatos virágaival még jól is néz ki a lakásban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Akár 8 ezer forintot is spórolhat a parfümökön ha a reptéren veszi

Edicsek 2015. április 29., szerda 13:51

Mikor külföldre megy az ember, hajlamos a duty free shopokban elkölteni a maradék valutáját, mivel ott úgyis vámmentesen lehet vásárolgatni. Persze a szokásos ajándéknak vásárolt csoki körön kívül sokan a reptereken szoktak parfümöt is venni. Vajon tényleg olcsóbb a reptéren, mint a városban? Még kifelé vásároljon vagy csak visszafelé? Megnéztük, hogy parfümök árában mennyi az eltérés a boltok és a reptéri árak között. 

186152471
Fotó: Bloomberg
Távolról sincs vége, olvasson még »

Vajon mit tud egy majdnem kétszázezres kőkocka?

Edicsek 2015. április 29., szerda 13:39

Márványkövet nem igazán szokott venni az ember, főleg, ha két kisebb, szögletes darabot kap kétszázezer forintért. Jó, a Milestone-ért  csak 183 ezer forinot kell fizetne, és nem egy szimpla szikla, mert funkciója is van. Igaz ez a funkció tized áron is drága lenne, de egy design biciklitartónak megvan az ára. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dizájnbútor a valós ár töredékéért

LS 2015. április 28., kedd 21:07

Hatalmas és egyben pofonegyszerű ötletet valósított meg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MoME), együttműködésben a Bútorszövetséggel és a Hungexpóval, mi meg jól rácsodálkoztunk a Magyarországon eddig ismeretlen módszerre. De miről is beszélek? Arról, hogy a tervezők által megálmodott bútor vagy kiegészítő terveit (gyártmányrajzokat/kiviteli terveket) le lehet tölteni, és elvinni a helyi asztaloshoz, hogy "ugyan Janikám, üsd már össze ezt nekem!". Szerintünk zseniális a Download design elnevezésű projekt, de igyekszünk nem extra mértékben lelkesedni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Mutatjuk a világ legbizarrabb urnáját

Edicsek 2015. április 28., kedd 15:01

Mark Sturkenboom olyan tabukat és határokat feszeget a 21 gramm nevű munkájában, amelyeket nem sokan mernek áthágni. Ő azonban olyan emlékdobozt tervezett özvegyeknek, amivel úgy érzi, visszaadhat egy kis intimitást azoknak a nőknek az életébe, akik elvesztették párjukat. A dobozba ugyanis (többek közt) egy olyan dildó is került, amelybe az elhunyt hamvait lehet tenni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt a két mágneses játékot tiltották be

mzd 2015. április 28., kedd 13:29

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (továbbiakban NFH) mágneses játékokat tiltott be (a lista itt elérhető), ezek közül kettő pedig akkora veszélyt jelentett, hogy megtiltották a forgalmazását – tudtuk meg a Hatóság sajtóközleményéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tonna rothadó sertésbelsőséget foglaltak le az M5 autópályán

Edicsek 2015. április 28., kedd 13:23

Legyek tetemével szennyezett, penészes sertésbelsőséget foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.  A megközelítőleg négy tonna romlott állati mellékterméket egy szlovák tehergépjárműben találták az M5 autópályán tartott ellenőrzés során – erősítette meg a Dívány.hu-nak a NAV

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne törődjön bele ha átverik az internetes vásárlásnál vagy a nyaraláson

Edicsek 2015. április 27., hétfő 21:40

Garanciális problémája van egy külföldről rendelt termékkel? Interneten vásárolt valamit, de nem jó a méret vagy mégsem olyan, mint ahogyan azt elképzelte? Azt hitte, luxusnyaralásra fizetett be, de közben egy túlélőtáborban érzi magát? Sokan azt hiszik, hogy ilyenkor nincs mit tenni, bukták az egészet, vagy legalábbis lehetetlen procedúra és évekig tartó hasztalan utánajárás lesz belőle. Pedig nem így van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez van, ha ötvözzük a modernizmust a babaházakkal

Menő/Ciki

aa 2015. április 27., hétfő 12:10

Polc lett a modernista házakból.
Polc lett a modernista házakból.
Fotó: straightlinedesigns.com

Falra szerelhető babaházakkal rukkolt elő a kanadai származású bútorkészítő mester, Judson Beaumont, melyben semmi meglepő nem lenne, ha a klasszikus értelemben vett játékházak helyett nem a kaliforniai Palm Springs posztmodern építészete inspirálta volna a művészt a tervezés során – írja a Straight Line Design kissé Pán Péter-szindrómás alapítójáról a curbed.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »
490 szavazat 535 szavazat

Nyaraljon úgy, mint egy 007-es!

aa 2015. április 26., vasárnap 19:40

Újragondolták azokat a Solent-szorosnál található tengeri erődöket, amelyeket Anglia az 1860-as években épített, hogy megvédje déli partját a III.Napóleon által vezetett francia invázió ellen. Az ekkor megépült három és négy szintes, 161 méter átmérőjű, 5 méter vastag gránittömbbel körülvett várakat a nyolcvanas évek elején nyilvánította elavulttá a Honvédelmi Minisztérium, ami után nem sokkal az ingatlanpiac is nagy érdeklődést mutatott az egységek iránt. Az első, Spitbank névre keresztelt erődből egy londoni befektető varázsolt pazar szállodát, amely több televíziós műsor és film is helyszínéül is szolgált az elmúlt években, többek között itt forgatták a James Bond filmek „A világ nem elég” című részének egyes jeleneteit is. Ennek tudatában semmi meglepő nincs abban, hogy a szálloda kidolgozott egy 1500 fontos (kb. 416.190 forint) James Bond csomagot, aminek keretében igazi 007-es ügynökként élvezheti szabadságát az erődítményben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, mennyibe kerül egy vese vagy egy rabszolga?

Edicsek 2015. április 26., vasárnap 12:34

Mikor valamire az interneten rákeres, a Google javaslatokat tesz, amivel kiegészíti a leggyakoribb kifejezéseket. A Fixr.com-on pedig azt tesztelték le, hogy különböző országokban minek az árára keresnek rá a legtöbbet, ezért végigvették, hogy a "How much does a * cost in" vagyis a "Mennyibe kerül egy *" országnevekkel befejezve milyen eredményt hoz. A legtöbb helyen az esküvő vagy a prostituált nyert, de azért vannak furcsa kivételek is. Tudta, hogy Mexikóban például mindenki hasplasztikát akar, az oroszok meg vadászrepülővel szeretnének repülni? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sosem hallott anyagok és furcsa formák jellemzik az új magyar bútorokat

etelka 2015. április 26., vasárnap 10:56

Magyar bútorokkal ritkán találkozik az ember, főleg nem közös térben kiállítva. A múlt hétvégén megrendezett Otthon Design-Construma kiállításon szerencsére minden évben jut egy kis hely a magyar tervezőknek. Németh Gabriella, a Magyar Design standfelelőse vezetett minket körbe, és mesélte el, mik voltak a kiállítás sarokpontjai. 

Fontos volt az újrahasznosítás, a fenntarthatóság, és emellett a társadalmi érzékenység is. Több tervező is megváltozott munkaképességű emberekkel dolgozik együtt, a Maacraft tárgyainak mindegyikét autisták készítik, de a Retextil és a Tervhivatal közös munkája is izgalmas vállalkozás, ráadásul nem a design dominál a funkció felett. Kiss Dávid asztala és padja újrahasznosított fából készült, de előkerül a porcelán is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja melyik márka szlogenje?

Edicsek 2015. április 25., szombat 14:49

Vannak olyan szlogenek, amiket mindenki álmából felkeltve is ismer, annyiszor hangzottak már el a reklámokban. A legjobb és legötletesebb mondások gyakran szállóigévé is válnak és önálló életet élnek, de nem biztos, hogy a hordozó márkára is emlékszik, amikor használja. Pedig akkor sikerült jól egy-egy szlogen, ha nemcsak megjegyzik, de a márkát is tudják kötni hozzá a fogyasztók, ezt pedig most le is tesztelheti a kvízünkkön. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar designbabakocsi nyert a Fiat nemzetközi pályázatán

LS 2015. április 25., szombat 11:33

Jó ötlet a Foldee?

  • 40
    Szuper, végre valami jó ötlet!
  • 9
    Mi ebben az újdonság?
  • 44
    Örüljünk együtt a magyar sikernek!

Bemutatták a Fiat új autóját, az 500X névre keresztelt darabot, ami a Totalcar olvasókat biztos lázba hozza, ám számunkra inkább azért izgalmas, mert hirdettek egy versenyt, amelyben kiegészítőket kellett tervezni az autóhoz. A zsűri elnöke az a Gulyás Sára volt, aki egy sikeres Kickstarter kampány után indította el a saját tervezésű Pikkpack cipőit gyártó vállalkozását.

A nyertes Hoffer Gábor lett, aki babakocsi és gyerekülés kombinációjával nyert, több mint 370 pályázat közül. A célegyenesbe Hoffer terve mellett egy kutyatakaró került, Gulyás így indokolta a zsűri választását: „Kíváncsi voltam, hogy melyik célcsoporthoz illő tárgyat fogják preferálni az emberek. Kutyások, vagy gyerekesek? Bárki lehetett volna a befutó, hisz mindkét tárgy koncepciója nagyon tetszett. Jó volt együtt dolgozni az ötletadókkal. Gábor terve, ha egyszer megvalósul biztos egy nagyon szuper termék lesz, amit én is ki fogok próbálni, ha lesz gyermekem.”

 A győztes ötlet, Hoffer Gábor Foldee elnevezésű babakocsija egy mozdulattal alakítható át gyereküléssé és betehető a hátsó ülésre. Ezzel megspórolható számtalan olyan kellék, melyek amúgy a csomagtartóban foglalnák a helyet, vagy plusz pénzbe kerülnek. Hoffer szerint ő inkább a szülők igényére érzett rá, nem feltétlenül női autós kiegészítőről álmodott, hisz „nincs tisztán női vagy férfi igény egy autóval szemben". A Foldee fejlesztését a Fiat ígéretéhez híven elkezdi.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ennyi naptejet még sosem láttunk, de már tudjuk, hol érdemes vásárolni!

Becca 2015. április 24., péntek 17:19

Azt, hogy hogyan is vesse bele magát a napozásba, már egy korábbi cikkünkben megírtuk, most meg azt mutatjuk meg, hol és milyen 30 faktoros naptejet vásárolhat, amivel bátran kenegetheti magát a leégés ellen. Mivel még nagyon elején járunk a szezonnak, csak ezeket a krémeket szemléztük, de amint már megfogott mindenkit kicsit a nap, készülhet az újabb körképre, amiben már szerepelnek majd a kisebb faktorszámú naptejek és napolajok is. 

A termékeket táblázatokban csoportosítottuk, fajlagos ár szerint emelkedő sorrendben. Mivel a legtöbb bolt ráállt a saját márkás napozócuccok forgalmazására, kevés helyen akadtunk azonos márkájú termékekre, azért az ilyesfajta árösszehasonlítás most elmarad. 

Sajnos az Aldiban és a Penny Marketben egyelőre nem lehet naptejet kapni, de amint kiteszik a polcokra, frissítjük áraikkal a posztot. Ami ellenben biztos: az elmúlt évekhez képest sokkal nagyobb a felhozatal naptejek és napozó spray-k terén; van már naptej külön vizes bőrre is (ami azért elég nagy parasztvakításnak tűnik), érzékeny bőrre, E-vitaminos, frissítő, öregedés elleni krém (!!!), könnyű érzetet keltő, és persze a szokásos bronzosító sem maradhat akkor már ki a felsorolásból. Hat boltot néztünk, az árakat elnézve a drogerie markt a legjobb, utána következik csak a Tesco és a Rossmann, az Auchan meg elég drága. Aki a táblázatokra gerjed, az görgessen a kép alá, ott táblázatban is összefoglaltuk, hol tudja a legolcsóbban beszerezni a mainstream termékeket. 

Íme a legolcsóbb naptejek üzletek szerint, fajlagos ár alapján növekvő sorrendben:

Termék Ár (forint) Fajlagos ár (Ft/l) Hol?
Eveline naptej 30 faktoros 999 4995 Auchan
Cien sun classic 30 faktoros 1499 5996 Lidl
Sunozon naptej kollagénes 30 faktoros 1399 6995 Rossmann
Sun Dance sensitive 30 faktoros 1499 7495 drogerie markt
SPAR Sun Kiss naptej sensitive 30 faktoros 1499 7495 SPAR
SOLEIL LIGHT lotion 30 faktoros 1799 8995 Tesco
Távolról sincs vége, olvasson még »

Termékbemutató után 14 napja van megbánni az egészet

Edicsek 2015. április 24., péntek 13:30

Valamennyi fogyasztóval szemben érvénytelennek találta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Solutem Konference Kft. termékbemutatós cég azon szerződési feltételei, amelyek alapján korlátozta többek közt a fogyasztókat megillető indokolás nélküli elállási jog gyakorlásának lehetőségét – állapította meg a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület által indított közérdekű keresetben a Veszprémi Törvényszék immár jogerősen is. De mit tud tenni ha elment egy termékbemutatóra, amit aztán azonnal meg is bánt? 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 ... 120

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés