LÁJFHEKK

Heti másfél millióért lakhat istállóból lett loftlakásban

mzd 2015. június 13., szombat 15:30

Egy egyenlő szárú háromszög alaprajzú, kiadó loftlakást hirdető galériába futottunk bele az egyik képügynökség oldalán – rövid nyomozás után pedig kiderült, hogy London Fitzrovia negyedében található, és egy nappaliból, egy konyhából, egy hálóból, illetve egy fürdőből áll. Utóbbi kettő a magasföldszinten kapott helyet. A leendő tulajdonost nemcsak a minőségi berendezés kényezteti el, de az is, hogy a zuhany hőmérsékletét a telefonja segítségével állíthatja be.

Igaz, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha szeretné kibérelni az átépítés előtt istállóként funkcionáló loftot akár csak egy hétre is – ez ugyanis 850 fontba, azaz 350 ezer forintba kerül. Hetente. A fenti képre kattintva galéria nyílik, ahol megnézheti, hogyan is fest a luxuslakás!

Kánikulában ne rohanjon agyatlanul klímát venni!

etelka 2015. június 13., szombat 12:40

Split, digit, parapet  - egy csomó légkondícionáló típus létezik, de vajon melyik a legjobb? Mit tud a legdrágább? Miért érdemes vagy nem érdemes légkondit vásárolni? És tényleg betegek leszünk tőle? Kánikulai kisokos klímavásárláson gondolkodóknak.

A split klíma kifejezést nagyon sokan használják, de kevesebben vannak, akik tudják, mit jelent. A split  kifejezés az osztottat takarja, és arra utal, hogy a klíma két részből áll: egy kültéri és egy beltéri egységre osztható, a két egységet pedig csövekkel kötik össze. Előnye, hogy halk, mivel a zaj kívülre kerül, ráadásul a keletkező hő is kint csapódik le. Szinte bárhová felszerelhetőek, és sokféle dizájnnal kaphatóak. A split klímán belül van mono és multi megkülönböztetés is, értelemszerűen a mono kisebb hűtési kapacítással rendelkezik. A multi klíma esetén egy kültéri egységhez több beltéri kapcsolódik, de maximum 4-5 darab, ezeket pedig egymástól függetlenül lehet kezelni. A klímákat el lehet rejteni az állmenyezetbe is akár, de fel lehet szerelni a plafonra vagy az oldalfalra, vagy akár a fal mellett is állhat - ez a parapetes változat. Split klímát már kap 50000 forintért is, az árak nagyságrendileg innen indulnak. Érdemes megnézni, hogy milyen energiabesorolásba tartozik a készülék, illetve, hogy mennyibe kerül hozzá az alkatrész, és azt is, mekkora helységet tud hűteni. 

shutterstock 270470318

Ha még nem lenne elég, léteznek inverteres split klímák is. Ezek kevesebb energiát használnak (akár 35-40 százalékkal!) a fokozatmentes teljesítményszabályozó miatt, mely mindig úgy szabályozza a hűtést, hogy a megfelelő hőfokot érje el. A klasszikus klíma pedig hűt, majd kikapcsol, aztán pedig ismét hűt, amellyel több energiát használ fel - írja a klímaszereléssel is foglalkozó Aerociklon Kft. az oldalán. Ezen típusú klímák ára 130.000 forintnál kezdődik, és határ a csillagos ég.

Az ablak klímák nevükhöz méltóan általában az ablakokban helyezkednek el. Jó példa volt erre a nemrég lebontott volt Ipari Minisztérium épülete, ahonnan a légkondikból csöpögő víz pottyant a fejünkre, ha nem figyeltünk. Hátránya a nagyobb zaj, a kisebb hatékonyság, és hogy a beépítés kissé bonyolult, de persze nem megoldhatatlan. Az ablakklímák ára 70-80000 forintnál kezdődik.

shutterstock 48701977

A mobil klímák olyanok mint R2D2 csak nem rohangálnak csipogva ide-oda. A vásárlás után azonnal beüzemelhetőek, a klímához csak áram kell. A géphez csatlakozó flexibilis csövet ki kell vezetni a szabadba, ezen keresztül távozik a kondenzációs hő; keletkező vizet pedig egy kis tartályban fogjuk fel, amit időnként ki kell önteni. Értelemszerűen a hatásfoka ennek a legkisebb, viszont az ára alacsonyabb, mint a többi klímának. A mobilklímák 70.000 forinttól kaphatóak. 

shutterstock 224809225

Karbantartás, szerelés

A klíma, mint minden gép, időnként karbantartásra szorul. Akárcsak a kocsinál, itt is kell tisztítani, a gázt esetleg feltölteni, és ellenőrizni, hogy minden jól működjön. Erre azért van szükség, mert a sötét, nedves környezetben pillanatok alatt minden tele lesz bacikkal és gombákkal, és lecsaphat ránk a légiósbetegségnek is nevezett legionella, mely A tipusú tüdőgyulladást okozhat. A cégek általában 10-15000 forintért végzik el ezt a munkát, és évente legalább kétszer javasolják egy nagy teljesítményű klíma esetén. A beszerelés sem olcsó mulatság, 30000 forint körül érdemes vele kalkulálni. Ami lényeges: a legtöbb gyártó is csak szakszerű beépítés esetén ad garanciát, ami egyes esetekben ráadásul csak 2-3 év. Érdemes tehát azt is megnézni, hogy a választott készülékre milyen feltételekkel és hány év a garanciát vállal a gyártó.

Felragyog a palack, ha innia kell

mzd 2015. június 12., péntek 14:23

Egyébként is állandó téma, de a melegebb hónapokban különösen fontos, hogy tudatosítsuk, mennyire fontos az ivás. Az, hogy mindezek ellenére is kevés folyadékot viszünk be, általában nem a lustaságon múlik, sokkal inkább azon, hogy annyira belefeledkezünk a tennivalókba, hogy csak nap végén vesszük észre, hogy még csak a második pohárnál tartunk. Jó hír tehát az okosketyerék rajongóinak, hogy HidrateMe néven olyan palack kerülhet a piacra, amely elkezd világítani, ha eljön a következő ivás ideje - írja a fastcodesign.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vadásztrófeát nem, cigarettát és benzint viszont behozhat külföldről

Edicsek 2015. június 12., péntek 14:19

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal összeállított a nyár közeledtével egy kisokost arról, hogy mire figyeljen, mikor az EU-ba vagy az EU-n kívülre utazik nyaralni és főleg, mikor hazafelé pakolná be a szuveníreket. Elöljáróban annyit: ne vigyen magával sok készpénzt meg kötvényt, egyrészt mert be kell jelenteni, másrészt mert úgysem tud hozni mindenkinek egy karton cigarettát, védett növényt, esetleg vadásztrófeát. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Padlószőnyeg vagy laminált padló?

ST 2015. június 12., péntek 12:45

A lakás belső tereinek kialakításánál nem csak a bútorok megfelelő összeválogatása, a csillárok és más lápmák összhangja, a falak színeinek megválasztása a lényeg. Nem szabad megfeledkezni a padlóról sem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem csak a fél literes sör megy ám össze!

Edicsek 2015. június 12., péntek 08:47

A hétvégén már szomorkodtunk egy sort azon, hogy már a fél literes dobozos sörökben sem lehet bízni, hiszen évek óta tudjuk, hogyan emelnek árat a cégek olyankor, amikor nem szeretnének árat emelni. A trükk lényege, hogy az ár nem nő, viszont a mennyiség csökken: így kellett megbarátkoznunk a 19 szálas cigivel, a 90 darabos "százas" papírzsebkendővel, vagy a 90 dekás "kilós" liszttel. És jobb, ha megszokja azt is, hogy a fél liter már csak négy deci, mert ahogy körbenéztünk, kiderült: nem csak a Gösser alkalmazza ezt a taktikát, hanem mások is. Összegyűjtöttük, milyen italokat kerüljön el, ha nem akar otthon bosszankodni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Venni vagy csináltatni, az itt a kérdés

ST 2015. június 11., csütörtök 13:25

A lakás berendezésénél az ember általában átnézi a bútorboltok kínálatait, ám sok esetben ez kevésnek bizonyul. Hiszen nem biztos, hogy ráakad épp arra a darabra, amire vágyik, és az is előfordulhat, hogy olyan elképzelései vannak, amiket az áruházak nem képesek kielégíteni. És ilyenkor kezdünk el keresgélni egy jó asztalost.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Igyon sört, azzal legalább nincs baj!

etelka 2015. június 11., csütörtök 13:09

Ebben a melegben rengeteg sör fogy, ami persze senkit nem lep meg. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság volt olyan kedves, hogy megvizsgáltatta az Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriummal, hogy mi van a sörben. 

A jó hír, hogy minden sör rendben volt, legalábbis abból a szempontból, hogy az volt a palackban, mint ami rá volt írva. A 40-féle sör közül valamennyi megfelelt a követelményeknek. Az alkoholfokot is vizsgálták, de szerencsére ezzel sem volt baj. Nem árt tudni, hogy a sörök alkoholtartalma eltér, az alábbiakban látható, milyen határok közt mozognak az értékek. A sörös cégek korrektségét jelzi, hogy csak azokra a nedükre került minőségi jelző (ha a termék úgynevezett extrakttartalma, vagyis az az erjedés előtti szárazanyagtartalma legalább 11%, akkor nevezhető egy sör minőséginek) melyek tényleg azok voltak. 

Sör típusa Alkoholtartalom
Alkoholmentes sör legfeljebb 0,50% (V/V)
Alkoholszegény sör 0,51 – 1,50% (V/V)
Kis alkoholtartalmú sör 1,51 – 2,80% (V/V)
Sör 2,81 – 8,0% (V/V)
Nagy alkoholtartalmú sör 8% (V/V) fölött

Ha ez nem győzte volna meg, itt van 10 érv a sörivás mellett, mi is kóstoltunk néhány kézműves sört,  mert azok legalább nem csökkentették az dobozok méretét, mint a Gösser.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Erre a cikkre ne kattintson evés előtt!

Dívány 2015. június 11., csütörtök 11:50

A magyar élelmiszerhigiénia rovatunkba ma egy bájos közleményt kaptunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatóságától (KÜI). A hivatal egy időben több helyszínen tartott ellenőrzést Békés és Pest megyében az elmúlt héten. A szakemberek egymással kereskedelmi kapcsolatban álló kistermelői vágóhidat és egy állattartó telepet vizsgáltak. Az akció során 6 tonna vágottbaromfi-terméket foglaltak le, a telep működését pedig – többek között kirívóan súlyos higiéniai problémák miatt – azonnali hatállyal felfüggesztették.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kulcs, amivel sört és csomagot is nyithat

Menő/Ciki

mzd 2015. június 11., csütörtök 11:50

Azt már megírtuk, hogy nyugodtan búcsút inthet a formátlan kulcscsomóknak, most viszont van egy másik jó hírünk is: akkor sem kell kitömött zsebbel mászkálnia, ha a lakás- és autókulcs mellett még egy bicskát és egy sörnyitót is hordozna magával. Ezt pedig a Los Angeles-i Andrew Capener és Asher Seevinck párosának köszönheti, akik ezt a két funkciót egyetlen tárgyba "gyúrták össze" – tudtuk meg a Coolhuntingtól. Bár a kütyü még csak ötlet fázisban van, a Kickstarteren már most összegyűlt rá a pénz.

Az eszköz az Everyman márka alatt látja majd meg a napvilágot és a Porter nevet kapta. A vékony, kulcsra emlékeztető formája miatt bármelyik csomónkhoz passzol, a projekthez készített videón pedig látszik, hogy milyen könnyedén használható akár csomag vagy sörösüveg nyitásához is. A tervezők egyébként eredetileg 7 500 dollárt (2,1 millió forintot) szerettek volna összekalapozni, ezt viszont már bőven átlépték (most tartanak 5,6 milliónál) és még van is hátra jó pár nap.

Ha önnek is megtetszett az ötlet, nyomjon egy MENŐ gombot itt lent, és ha annyira, hogy szeretne is magának egyet, akkor ide kattintva adakozhat, illetve 15 dollárért (4 200 forintért) előrendelhet (vagy vehet egyet akár már júliusban, ha lezárult a projekt). De vigyázzon, nehogy a nagy sörözés után ezzel akarja kinyitni a lakást! Ha viszont nem látja a nagy wasistdas-t a dologban és inkább megoldja ezeket a dolgokat a svájci bicskájával vagy kézzel, akkor bökjön a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
678 szavazat 935 szavazat

A rotterdami Mekitől leesik az álla

mzd 2015. június 10., szerda 13:55

Aranyozott homlokzata és óriási csigalépcsője van az egyik rotterdami McDonald's étteremnek, amit a Mei Architects álmodott újra - írja a Dezeen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Év végén kidobhatja a kézipoggyászát

mzd 2015. június 10., szerda 13:52

Ha utazott már repülővel, akkor biztos ismerős az a jelenség, amikor felszállás után mindenki tömködi be a kézipoggyászát az ülések feletti helyre. Valamilyen érthetetlen okból idegesíti az embereket az, ha helyhiány miatt egy méteres körzetükön kívülre kell pakolniuk a táskájukat, a legrosszabbul azonban mégsem ők járnak, hanem azok, akiknek be sem fér a csomagjuk a tárolóba és az ülés alá kell tenniük. Emiatt a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (International Air Transport Association, IATA) egy friss ajánlásában csökkentené a kézipoggyászok megengedett méreteit – olvasható a Mashable oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kiszámoltuk, hol érdemes elintézni a nagybevásárlást

Becca 2015. június 10., szerda 09:45

Sokan egy helyen végzik a hétvégi/havi bevásárlást – főleg, amióta vasárnap már nincsenek nyitva a üzletek –, ugyanis sokkal idegtépőbb péntek este vagy szombaton óriási tömegben boltról boltra járni csak azért, hogy az ember kifogja a legjobb akciókat, vagy hogy a legjobb árú terméket vihesse haza. Éppen ezért, hogy könnyítsünk kicsit ezen a ránk kényszerített helyzeten, elmentünk az Aldiba, Auchanba, Lidlbe, Penny Marketbe, Sparba és a Tescóba és összeállítottunk egy virtuális kosarat. Ennek a lényege az volt, hogy egy általunk kitalált „nagybevásárlás”-listát készítettünk, és minden boltban ugyanazokat a termékeket tettük a kosarunkba, majd a vásárlás végén összeadtuk, hogy mennyit költöttünk, és hogy mennyi lenne az összérték akkor, ha a fajlagos árat vesszük figyelembe. Ez azért fontos, mert egy négytagú család havonta biztosan elfogyaszt ezekből a termékekből 1-1 kilót/litert, tehát nem árt tisztában lenni azzal, hogy hol érdemes leginkább elkölteni a pénzt ezekre a termékekre (jó, az lehet, hogy önöknél a felvágottakból nem fogy el ennyi, de kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak egy szemléltető táblázat: ha kiválasztja, hogy önöknél melyik húskészítmény fogy, a többit pedig levonja a fajlagos árakból, máris reális képet kap). Szóval hajrá!

Íme a bevásárlólistánk: 

 • zacskós, szeletelt kenyér 
 • vaj
 • sajtkrém
 • UHT tej, 2,8%
 • vákuumos párizsi
 • vákuumos sonka
 • vákuumos kolbász
 • legegyszerűbb szeletelt, vákuumos sajt (trappista)
 • instant kávépor
 • kristálycukor
 • narancslé 100%
 • kóla
 • víz 1,5 l

A körképen saját márkás termékeket szemléztünk. Amelyik üzletben nem volt valamelyik áruból saját márkás, ott az adott termékből, a legolcsóbbat* kerestük meg. Sokáig tanakodtunk azon is, hogy sertés- vagy baromfifelvágottakat mustrázzunk-e, végül abban maradtunk, hogy amelyik portéka olcsóbb, az kerül be a táblázatba. Így fordulhatott az elő, hogy egyik üzletben a sertéspárizsi, míg másikban baromfipárizsi szerepel a listánkon (és persze ugyanez a helyzet a sonkával is). Minden táblázatban vastagítással szedtük, hogy éppen a sertésből vagy a baromfiból készült termék az olcsóbb, és ezért annak az árát mutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyire jól néz ki a magyar cég 3D falburkolata

bb 2015. június 9., kedd 16:57

Különleges tervezésű és gyártású falburkolatokra hívta fel a figyelmet a design termékekre specializálódott oldalak egyik mérvadó portálja, a Design Milk, akiknek hozzánk hasonlóan tetszettek a Moko 3D technológiával előállított termékei. A különleges burkolatok akár egy méretes, faltól-falig tartó szoborként is megállnák a helyüket, és amiért büszkék lehetünk rájuk: mert mindezt egy magyar cég csinálja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Két magyar is továbbjutott a nemzetközi designversenyen

Edicsek 2015. június 9., kedd 16:23

Két hazai diák is is továbbjutott az elődöntőbe az Electrolux Design Lab versenyen. A legjobb 35 között végzett Lakatos Botond és a nálunk ösztöndíjjal tanuló Tobias Tsamisis.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nahát, az autószervizekben és kereskedésekben is átverhetik

Edicsek 2015. június 9., kedd 11:53

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság autókereskedéseket, autószerelőket és autósboltokat vizsgált országos összehangolt akció keretében. Az eredmény nem túl fényes: minden második helyen találtak szabálytalanságot és minden tizenkettedik alkatrésszel volt valamilyen probléma, derült ki az NFH közleményéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hozza be a naplementét irodájába!

Dívány 2015. június 9., kedd 11:51

Vannak dolgok, amik nem (vagy csak nagyon keveset) változtak az elmúlt kábé száz évben, ilyen például az asztali olvasólámpa is. A Fade Studio úgy véli, hogy mindez nem véletlen, ezért aztán egy, formailag a régire emlékeztető, mégis alapjaiban másfajta íróasztali világító egységgel rukkoltak elő. A The Fade Task Light fényes fémes színű, nincsenek mozgó alkatrészei, 120 fokban hajlítható, és szinte minden természetes fényerősséget képes megjeleníteni, legyen szó a felhős nappali égbolt- vagy akár a naplemente színeiről, írja a fastcodesign.com.  

A The Fade Task Light mögött Bret Recor és Seth Murray tervezők állnak, akiknek akkor fogalmazódott meg az ötlet a fejükben, amikor stúdiót váltottak, és elveszítették a természetes napfényt, ami korábbi munkahelyük természetes velejárója volt. 

slider-family@2x
Fotó: fadestudio.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Szemeteskuka inspirálta a világ legmagasabb lakótornyát

Menő/Ciki

bb 2015. június 8., hétfő 17:25

New York legújabb lakótornya
New York legújabb lakótornya
Fotó: Wikipedia

Lassan végleg befejeződnek New York legmagasabb lakótornyának, a Park Avenue 432-nek a munkálatai, ami nem csak a nagyváros, hanem a világ egyik legmagasabb lakóháza is lesz egyben. A város egyik legértékesebb fejlesztési területén elhelyezkedő ingatlan magassága ugyanis 425.5 méter, ami már jóval meghaladja a One World Trade Center és az Empire State Building magasságát. – írja a curbed.com, amelynek szerkesztője egy különös hasonlóságra hívta fel a figyelmet a Rafael Viñoly által tervezett és oly sokat kritizált kocka dizájnnal kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még »
518 szavazat 566 szavazat

Kávézaccból bögre? Miért ne!

mzd 2015. június 8., hétfő 13:41

A környezettudatos dizájn egyre nagyobb teret nyer: nemrég megmutattuk, hogyan lesz kávéspohárból fa, most pedig egy olyan bögrére bukkantunk a Fast Company oldalán, amelyet kávézaccból készítenek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Provence itt van a Pilis kapujában

etelka 2015. június 7., vasárnap 11:48

Borbála és Guszti Budapesttől alig 5 km-re, Pomázon élnek. A Pilis kapujaként is aposztrofált kisvárosban néhány éve vették meg az akkor még jellegtelen, de lakható otthonukat. A 90 éves ház rögtön megtetszett nekik, pedig kicsi is, sötét is, mégis van benne valami megkapó. Az akkor még régészként dolgozó Guszti, aki azóta olívakereskedő lett, hétvégenként járt ki a házhoz Borival, hogy sok-sok munkával tegyék élhetőbbé. Ők meséltek arról, milyen nehézségekkel szembesültek, és mennyi munka van egy-egy átalakításban.

B: A házat nagyon olcsón és szinte pillanatok alatt vásároltuk meg 2006-ban. Ez egy legalább 90 éves ház, mert a szembeszomszéd jóval elmúlt 80 éves, és ő mesélte, hogy annak idején itt egy szatócsbolt volt. Teljesen spontán módon vettük meg, mint a hülyék, olyanok voltunk, mert  meg sem nézettük se statikussal, se senkivel, csakis érzésre, ösztönből. De teljesen bevált, pont azt hozza, amit gondoltunk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

13 lakberendezési tipp a skandináv stílus rajongóinak

aa 2015. június 6., szombat 15:19

Töretlenül népszerű a lakberendezők és a bútorüzletek körében a skandináv dizájn, ami vélhetően a letisztult és otthonos hangulatot árasztó formák, anyagok és színvilág miatt olyan felkapott. Az Elle Decor csokorba szedte azokat a klasszikus trükköket, amelyekkel könnyen varázsolhatunk nappalinkból, konyhánkból, háló- vagy dolgozószobánkból skandináv stílusú helyiséget. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kaktusz nemcsak virágzik, de a fagyokat is kibírja

ST 2015. június 6., szombat 12:58

Akik szeretik a különlegességeket a kertjükben vagy az erkélyükön, biztosan szemeztek már a kaktuszokkal. Ezek a növények ugyanis egzotikusak - hiszen nálunk nem igazán található belőlük vadon -, ugyanakkor a legtöbben mégsem veszik komolyan, hiszen „csak” zöldek, ráadásul szúrósak, meg á, úgyse bírják a telet. Nos, ebből csak a szúrós igaz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vigyázat, csak 4 decis a Gösser új doboza!

Edicsek 2015. június 6., szombat 10:26

Az egyik kollégánk örült meg annak, hogy az Auchanban (és máshol is) most milyen jó áron van a Gösser. Itt a nyár, na meg a hétvége, úgyhogy jól be is vásárolt, eszébe sem jutott, hogy már a dobozos sörökben sem lehet bízni, és a Gösser megalkotta a négy decis dobozt. Már az sem oké, hogy 9 darabos zsebkendőt, meg 7 dekás előre csomagolt szalámit árulnak, és akkor a 19 szálas cigiről meg a többiről még nem is szóltunk, de a lista sajnos most tovább bővült. Szóval ne hagyja magát átverni, mert így már még sincs olyan jó áron, ráadásul ennél dühítőbb dolgot, mint a négy decis "félliteres" dobozos sör, már régen láttunk. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Egyetlen gif-ben a legismertebb logók evolúciója

etelka 2015. június 5., péntek 19:59

Vannak vállalatok, melynek logóját bármikor felismerjük, pedig történetük során nagyon sokat változtat. Hogy, pontosan mennyit nem is hittük el, amíg meg nem láttuk a Zing átalakulásokról készített gifjeit. Nézzegese meg, és gondolkozzon el rajta, felismerné-e a McDonald's-ot, ha csak az őslogó lógna az üzlet oldalán?

LeKT3MT.gif
Fotó: Zing
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Mit tud egy sátor másfél millióért?

Divany.hu 2015. június 5., péntek 14:57

Közvetve a németek is beszálltak az űrprojektbe, erre enged következtetni Maverick névre hallgató sátruk, amit különösen extrém időjárási viszonokhoz terveztek, és ami ugyan a Jupiter holdjain még nem biztos, hogy megélne, de a Földön található durva hidegeket - legyen szó Alaszkáról vagy a legmagasabb hegyekről - simán bírja. Legalábbis ezt ígérik. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 ... 120

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés