LÁJFHEKK

Rengeteg bolt lesz nyitva március 20-án

mzd 2016. március 19., szombat 09:52

Húsvét előtti vasárnapon a szokásosnál jóval több bolt nyit ki: 5 Auchanba, 27 Sparba (és Intesparba), a március eleje óta minden vasárnap nyitva tartó Fővám téri Aldiba, országszerte 18 Lidlbe és összesen 200 Penny Marketbe mehet az, aki ott szerezné be az ebédhez vagy az ünnepekhez valót, írja a Mindenár.

lista.PNG
Fotó: mindenar.hu

Természetesen magyar üzletekbe is mehet, ha önnek azok a szimpatikusok – a CBA, Coop és Reál, illetve a Roni és Manna egyébként is rengeteg boltjával kivételezhet a hét utolsó napjain, most sem lesz ez másként. Ahogy az sem, hogy benzinkutakon is vehet elemózsiát: az OMV-n és a Lukoilnál Spar, a Molnál Fresh Corner, a Shellnél Tesco Express, az Agipnál pedig Coop várja önt. Ha a kávéja fogyott el, akkor az Andrássy úti Nespresso várja önt, 9-20 óra között. A részletet listát – ahogy mindig – a fenti képre vagy ide kattintva nézheti meg.

Mutatós napernyőkkel várjuk a tavaszt

bb 2016. március 18., péntek 10:52

Már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy újra a kedvenc kávézóink és bárjaink teraszán töltsük a várva várt meleg szezont, amire jól láthatóan a dizájnerek is gőz erőkkel készülnek. A szokásos üdítős és sörös logókkal ellátott műanyag kerti bútorokra nyújt kiváló alternatívát többek között az olasz származású Paola Lenti is, aki esernyőkre emlékeztető színes kültéri napernyőkkel dobná fel a teraszokat.

Stílusos, időtálló napernyőkben gondolkodott a tervező
Stílusos, időtálló napernyőkben gondolkodott a tervező
Fotó: paolalenti.it
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nemcsak a szoba, az erkély is lehet otthonos

ST 2016. március 17., csütörtök 12:40

Azoknak, akik olyan szerencsések, hogy van kertjük, kicsit nehezebb kialakítani a teraszt, hiszen sokkal nagyobb a tér, és egy kicsit más is a funkciója elméletben ennek a területnek, mint az erkélynek a lakások esetében. De csak elméletben, gyakorlatban a harmonikus terasz és az erkély ugyanolyan elvek alapján készül, csak a tér más, ami a rendelkezésünkre áll.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A héten iPadet, mobilt, tömény alkoholt és energiatakarékos gépeket érdemes venni

araya 2016. március 17., csütörtök 10:48

Ezen a héten majdnem minden nagyobb áruház nyitva tart vasárnap és külön akciókkal készülnek a húsvét előtti bevásárláshoz. A rengeteg sonkához akciósan vehet hűtőszekrényt, a legjobb ajánlatoknál vagy 10 év garanciát kap, vagy sokkal olcsóbban veheti meg a fagyasztós hűtőt. Ha bízik abban, hogy a hosszú hétvégére jó idő lesz, akkor a héten olyan akciókat is talál, amelyekkel olcsóbban tud felkészülni a biciklis, horgász vagy éppen a túrázós szezonra. Ha pedig plázázna, ahhoz is tudunk ajánlani néhány kupont. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Reformkajához egérürülék is jár

Becca 2016. március 16., szerda 09:57

Azonnali hatállyal bezáratta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (NÉBIH KÜI) a Fűszerház - Vitapharma + Kft. szegedi üzemét, ahol reform magliszteket, tésztákat és olajokat állítottak elő és csomagoltak át. 

Az üzem alapanyagraktárában, egy raklap megbontása után, számos újszülött és pár napos egeret találtak a szakemberek. Több helyiségben egérürülék, az egyik zsákon pedig még elhullott állat is volt. A szakemberek azt tapasztalták, hogy alapanyagok egy része jelöletlen, nem nyomonkövethető, valamint a gyártásról sem vezettek megfelelő dokumentációt. Az üzem egy rész koszos, takarítatlan volt, az épület néhol be is ázott.

Az eljárás során több mint 120 tételt, mintegy 10 tonna mennyiségben vontak ki a forgalomból. A KÜI kötelezte az élelmiszervállalkozót a még forgalomban lévő termékei visszahívására.

Figyelem! A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Az eljárás folyamatban van, az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható. A gyártó tevékenységét kizárólag a hiányosságok megszüntetése, majd a megismételt helyszíni szemle után folytathatja.  

 

A munkaállomás, ami valóban minden igényt kielégít

Menő/Ciki

ST 2016. március 16., szerda 08:53

A munka, vagy éppen a játék a számítógépen akkor az igazi, ha azt kényelmesen tudjuk végezni. Persze a kényelemnek is vannak határai, hiszen ha a süppedős fotelben ülve próbálunk koncentrálni, az azért valamivel nehezebb, mintha egy széken, keményebb felületen tesszük ugyanezt.

Távolról sincs vége, olvasson még »
516 szavazat 703 szavazat

Önkéntesek keze munkáját dicséri a Heim Pál Gyermekkórház

Becca 2016. március 15., kedd 18:17

Rég köztudott a magyar egészségügy szánalmas helyzete és nap mint nap téma mindenhol a gyógyítás szinte lehetetlen helyzete mellett az is, milyen lerohadt épületekben kellene helytállniuk azoknak a keveseknek, akik még megpróbálják működésben tartani a hazai rendszert. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ha már a stadionépítések jobban teljesítése közben ilyesmikre a NER-nek nem futja, azért még akadnak olyan jószívű és lelkes önkéntesek és civil szervezetek, akik megpróbálnak élhetőbb körülményeket teremteni a kórházakban egyébként is épp nyomorúságos élethelyzetben lévő betegeknek. Most is egy ilyen kezdeményezésnek örülünk, ugyanis a Heim Pál Gyermekkórház fül-orr-gégészeti osztályának vizsgálóját nagyon menőn felújították. 

Egy civil szerveződés, a MindCrime Budapest kezdeményezése volt, hogy „családiasabbra” pofozzák a Heim Pál ezen részlegét, és szerencsére fotókat is készítettek az átalakulásról, majd jól kis is posztolták ezeket Facebook oldalukra. Az pedig külön szívmelengető, hogy a kórház osztályvezető főorvosa, Dr. Katona Gábor a poszt alatt szépen meg is köszönte az önkéntesek munkáját. Nekünk is szebb napunk lett ettől, köszönjük!

Ennyit tud egy kávéfőző, ha okos

ermiz 2016. március 15., kedd 09:12

Ezt tudja az okosgép

Kapszulakészlet-követés

Kapszularendelés

Időzített kávéfőzés

Automatikus kikapcsolás

Vízkőmentesítési értesítés

Értesítés megtelt kapszulatartó esetén

Értesítés üres víztartály esetén

Karbantartási értesítések

Az már rég rossz, ha  lézershow-val és vonagló nőkkel kell bemutatni egy kávéfőzőt, ám valamiért a Nespresso úgy érezte, hogy ez a jó irány. A helyszín sem volt mindennapi, a Tesla (nem az autó, a szórakozóhely) arról híres, hogy baromira nem lehet benne semmit látni. Sebaj, az új irány úgyis az okos vonal, a telefon pedig rendelkezik megfelelő fényerővel, így elég csak arra koncentrálni. 

Tehát a Nespresso piacra dobott egy új gépet, a Prodigiot, amely bluetooth technológiával kapcsolódik a telefonra letöltött applikációhoz. Azaz, ha fekszik az ágyban és rájön, hogy a macska még mindig nem főzi meg a kávét, csak szépen elindítja az appot a telefonján, ami elindítja a kávégépet. Ehhez azért kell, hogy ön legyen annyira előre gondolkodó típus, hogy este bekészítse a kapszulát a gépbe és alárakja a bögréjét. A programot iOs és Android rendszerre fejlesztették, szóval Windows Phone-osok továbbra is idomítgassák csak a macskát. 

Évek óta használok Nespressót, ráadásul kedvelem is, mert jók a kávék (bár marha drágák), teljesen egyszerű lefőzni és hamar kész. Ennek ellenére úgy gondolom, ha valakinek egy applikáció kell ahhoz, hogy észrevegye, nincs víz a tartályban (ami ráadásul ennél a gépnél jól látható is), illetve hogy tele a kapszulatartó, és ezért nem fő meg a kávé, akkor ott nincs miről beszélni. Az időzített kávéfőzés persze tényleg jó, ezért bírok lelkesedni, de ez egy férjjel, neadj' isten gyerekkel kiváltható (a macskának még nem sikerült megtanítanom). A legnagyobb szívás pedig, hogy hiába főzi le a okoskávéfőzőnk a kávét, ágyba már nem hozza az applikáció.

Aki mégis szeretne egy ilyen Nespresso Prodigio intelligens kávégépet, az 2016. március 16-tól veheti meg online, a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Club-on keresztül telefonon, valamint viszonteladó partnereknél. A Prodigio javasolt fogyasztói ára 62 990 Ft, a Prodigio&Milk kávégépé 77 990 Ft lesz.

Már egy éve, hogy vasárnaponként nem vásárolhat

Edicsek 2016. március 15., kedd 09:09

2015. március 15-től él a vasárnapi zárva tartás. Az indoklás szerint "a családok és a kereskedelmi szektorban dolgozók védelmére" hozott törvény szerint a nagyobb alapterületű boltok nem tarthatnak nyitva vasárnaponként néhány szabály kivételével. Például együtt lehet a család és munkával tölthetik a közös órákat, ha övék a bolt, és a piacokon és pályaudvarokon is nyitva lehetnek üzletek. A jogszabály bevezetése óta  eltelt egy év, a közvélemény változatlanul utálja, mi viszont most arra voltunk kíváncsiak, hogy a nagyobb áruházak mennyire és hogyan tudtak alkalmazkodni a kialakult helyzethez és a szombati tolongáshoz. Elöljáróban annyit mondunk, hogy elegánsabban, mint a napi politika

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne maradjon le a rózsák metszéséről, mert sokat árthat vele!

ST 2016. március 14., hétfő 18:09

A rózsák metszésének ideje a napokban el is érkezik, így mindenképpen érdemes beszélni róla. Sokan hiszik azt, hogy ez egy bonyolult és körülményes feladat, pedig nem okvetlenül. Csak tudni kell, milyen rózsája van, mert nem mindegy, és ez a metszésük mikéntjére is vonatkozik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Saját minibár jár a nagyon gazdagok repülőjegyéhez

Becca 2016. március 14., hétfő 17:33

Ön hányszor gondolt már arra repülés közben, milyen borzasztó kényelmetlen az ülés, miért nem fér el rendesen a lába, mennyire zavaró a szomszéd, aki folyamatosan önhöz beszél és hogy mennyire unalmas így, hogy még internet sincs (ez leginkább a fapados járatokra igaz)? Mi is maximálisan tudunk azonosulni ezekkel a problémákkal, de most azt mutatjuk meg, hogy hogyan is utazhatna, ha csilliárdos lenne.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze csak, ilyen egy igazi lakóautó!

mzd 2016. március 14., hétfő 17:32

Kevin Nicks a Londontól északkeletre lévő, összesen hatezer főt számláló Chipping Nortonban él és egy átlagos férfi – azt leszámítva, hogy egy konkrét faházzal kocsikázik az utakon. Ez nem mindig volt így: Nicks négy hónapig civakodott a hatóságokkal, mígnem David Cameron közbenjárásával tavaly február 11-én megkapta az engedélyt arra, hogy a nem mindennapi járművet forgalomban is használhassa. Sajnos kevés fotó áll rendelkezésre a mű berendezéséről, de annyi látszik, hogy két óriási bőrfotel kapott helyet a vezetőfülkében, ahogy az is egyértelmű, hogy Nicks nagyon büszke a kocsijára. 

Nem mindegy, hogy 426 vagy 6890 forintot fizet ugyanazért

Edicsek 2016. március 13., vasárnap 19:24

Rengeteg olyan webshop létezik már itthon is, ahol mindenfajta alkalomra szerezhet be ajándékokat, de jobban jár, ha alaposan körbenéz a világban. Nem egy esetben ugyanis a legnépszerűbb termékeket sokkal olcsóbban, ráadásul akár ingyenes kiszállítással is beszerezheti. Mutatjuk, mekkora különbségeket találtunk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kezdődik a tavasz, irány a kert!

ST 2016. március 13., vasárnap 09:15

A tavasz a kertben azt jelenti, hogy az ember végre előszedheti a szerszámait, megkezdheti a növények ültetését, és egy sor másik műveletet is elindíthat végre. Ez bizony nagy munka, de megéri, hiszen cserébe üde és dús kertet kaphat!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fotóelőhívás automatával: mindenképp túl színes, de a nagyinak jó lesz

Becca 2016. március 12., szombat 17:12

Most, hogy már a legegyszerűbb okostelefonnal is egészen jó fényképeket lehet készíteni, ráadásul ezernyi lehetőség választható, hogy az így lőtt fényképeket milyen formán tárolja az ember, egyre inkább háttérbe szorultak a klasszikus módon negatívra fotózott, fényképésznél előhívatott fotók. Viszont most úgy tűnik, a gyors képelőhívó megoldások terjedésével ismét divatba jön a keretbe helyezhető képek ajándékozása, a fő célcsoport, a digitális fényképekkel sokat kezdeni nem tudó, minden unokáról külön papír fényképalbumot gyűjtő nagyik nagy örömére. A Dívány fotósainak szakvéleményére támaszkodva most ezeket a szolgáltatásokat teszteltük, hogy kiderítsük, melyik milyen minőséget nyújt, és mindezt persze milyen áron kapjuk. Összehasonlításként két profi fotóelőhívó labortól is kértünk be képet, hogy lássuk, különböznek-e a minőségek. Minden boltba ugyanazt a fotót vittük, ugyanabban a felbontásban, pendrive-on és telefonon. Volt, ahol csak az előbbiről voltak hajlandóak dolgozni, de szerencsére a legtöbb helyen már mobillal is könnyedén lehet intézni ezeket a dolgokat.

Több helyen lehet szerkeszteni a fotót, de persze, ha a leginkább a saját szájízének megfelelő eredményt szeretné viszontlátni, érdemes még a telefonjában rápakolni az ön szerint szükséges filtereket. Persze nem minden gépen van lehetőség például a kép színébe beletúrni vagy feliratozni, úgyhogy ha extra kívánságai vannak, tényleg jobb, ha már egy megszerkesztett képet visz előhívatni. 

A technikai részletek: A kép egy Canon Mark II típusú géppel és egy 35mm-es Sigma objektívvel készült, hideg és meleg színhőmérsékletű műfény izzókkal keverten megvilágított térben, egyedi fehéregyensúly beállítással. Ami még fontos lehet, hogy a kidolgozott kép színei az sRGB színprofilnak megfelelőek. Ez az a színprofil, ami az általánosan elfogadott, így a színhelyesség nagyításnál itt a leginkább elvárható. Azt is fontos tudni, hogy a fotókat beszkenneltük, ez még eredményez(het)ett egy kis minőségromlást, illetve nem elhanyagolható, hogy oké, hogy az előhívás fogalmát használja a köznyelv manapság, az általánosan helyes megfogalmazás a nagyítás, mert nem azok a kémiai folyamatok zajlanak le, mint az előhívás esetében, amikor filmmel, nagyítógéppel és különféle folyadékokkal dolgozott ez a szakma. De persze, mi is használjuk az „előhívás” szót és ez valószínűleg így is fog maradni.

Mi átlagos halandóként értékeltük a fotókat, olvassa el, mire jutottunk. A végén pedig azt, miért volt boldogtalan fotós kollégánk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt vásárolhat be március 13-án

mzd 2016. március 12., szombat 12:58

Az MTI tájékoztatása szerint szombaton és hétfőn a szokásos rendnek megfelelően tartanak nyitva az üzletek, kedden viszont az ünnepek miatt zárva lesznek. Hogy alakul a vasárnap? Erre már (szokás szerint) a MindenÁr ad választ: a Lidl nyolc (ebből két fővárosi), az Aldi egy (Fővám tér), a Spar pedig több tucat (több mint harminc) üzletét nyitja ki a boltzáras törvény egyéves évfordulója előtt.

lista.PNG
Fotó: mindenar.hu

Ha a fenti áruházakat nem kedveli, még mindig mehet magyar üzletekbe (CBA, Roni, Manna, Reál), illetve benzinkutakra is. A részletes listát mint mindig, most is ide vagy a fenti képre kattintva találja.

Tériszonyosok lehetőleg kerüljék ezt az éttermet!

mzd 2016. március 12., szombat 09:08

Bár még egyelőre csak terv fázisban van, hamarosan megszületik a Copper Canyon Cocktail Bar nevű hely, aminek nemcsak az lesz a különlegessége, hogy üvegből van a padlója, de az is, hogy az egész épület egy sziklából lóg ki egy kanyon fölé. Az épületet a Tall Arquitectos tervezte és a Basaseachi-vízesésnél keressék majd, Mexikóban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha popup, akkor végre bútor!

LS 2016. március 12., szombat 09:07

A Paulay Ede utcában nyílt meg a  Projekt Showroom újabb pop-up boltja, vagyis olyan üzlete, mely csak ideiglenesen van nyitva: ebben az esetben március 10-20 között. A Projektes lányok rutinosak, Csikós Kriszta és Matisz Alisz már a 16. alkalommal nyitnak ilyen időszakos boltot a városban. A korábbiakról is írtunk már, mert hihetetlen kreativitással bírnak egyet csavarni az olyan unalomig ismert témákon is, mint a karácsony, a szuvenírbolt, vagy a bringázás. Mint az Antik és Vintage Bútorraktár elnevezésből eléggé egyértelműen kiderülhet, ezúttal a bútoroké a főszerep, az otthonok tavaszi megújulása jegyében.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Újra működik a csótányos pékség üzeme

mzd 2016. március 10., csütörtök 16:23

Egy pékség XIII. kerületi üzemében tartott ellenőrzést a hét elején a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (NÉBIH KÜI). Az egységben csótányok szaladgáltak, valamint nyomonkövetési és dokumentációs problémák is bőven akadtak. Az ellenőrzés során több mint 3 mázsa alapanyagot, félkész- és készterméket kellett kivonni a forgalomból.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezentúl egy mozdulattal összecsukhatja a dolgozósarkot

Adamek Alma 2016. március 10., csütörtök 16:07

Elsőre inkább néztük házi gyúrópadnak vagy hibás szobabiciklinek, mint többfunkciós íróasztalnak Marc Rosenberg legújabb találmányát, mellyel éppen a Kickstarter oldalán próbálja összekalapozni az induláshoz szükséges 165 ezer dollárt (körülbelül 46,5 millió forintot). Az Edge Desk néven futó termék ugyanis egy olyan, pár másodperc alatt összeállítható és -hajtható ergonomikus íróasztal és szék, ami hatékonyan és kényelmesen használható a legkisebb helyen is, használat után pedig akár az ágy alá is besuvasztható.

Egyszerűen felállítható a székkel kapható asztal.
Egyszerűen felállítható a székkel kapható asztal.
Fotó: kickstarter.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, ami nélkül nem élhet a konyhában

ermiz 2016. március 10., csütörtök 13:49

Hoszteszek és nyugdíjasok - talán így lehet legjobban leírni a Konyhakiállítás közönségét, legalábbis azt a részét, akik ráértek péntek kora délután, és kifizettek legalább 1650 forintot (plusz ruhatár kettőötven), hogy meglessék a legújabb trendeket, irányokat és aktualitásokat. Kollégánk az okos termékek világában mélyedt el, mi pedig jobb híján megkerestük azokat a tárgyakat, amelyek nélkül 2016-ban nem élet az élet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kuponos napok lesznek a héten, de akciós lesz a Macbook, a tévék és az alkohol is

Edicsek 2016. március 10., csütörtök 11:53

Új Macbookot venne? Ezen a héten majdnem 100 ezer forinttal olcsóbban kapja meg, de a többi Apple termék is akciós lesz, de a héten több pláza is tart kuponos napokat, ráadásul még újságot sem kell vennie, csak kinyomtatnia az önnek szimpatikus kuponokat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Félig látható táncosok, hamis énekes és ronda kiállítás: mikor kérhetem vissza a pénzem?

Edicsek 2016. március 9., szerda 16:14

A közelmúltban két szuperprodukció is csúfos balhéba fulladt, miután a nézők a drága jegyárak kifizetése ellenére sem látták a balettelőadáson a táncosokat, vagy alig hallottak valamit a musicalből. Ilyen esetekben is segíthet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, utánajártunk, hogy pontosan hogyan. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézegessen mesébe illő Duna-parti épületeket!

aa 2016. március 9., szerda 14:18

Az 1978-ban született fotós, Hlinka Zsolt „Urban Symmetry” című sorozata a közelmúltban bejárta a világsajtót. A Wes Anderson-szerű stílusban készült képeket, melyek akár a rendező utolsó filmje, a Grand Budapest Hotel moziplakátjai is lehettek volna, éltette többek között az Archdaily, a Designboom a New York-i Musée Magazine valamint az Architizer is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Loptak már öntől a strandon? Itt a megoldás!

ermiz 2016. március 9., szerda 10:59

Egy közösségi irodában, zölddió juice-t kortyolgatva elmélkedtünk arról, mi is lehet az a Beachegg, amit a Virgo nevű, egyébként informatikával foglalkozó cég fog prezentálni, mint első tárgyiasult munkájukat. 

Előtte azonban egy apró közjátékként egy kutya tépett szét egy díszlet gumikacsát, apró cafatokra, amiről egy darabig azt hittem feature de kiderült, hogy bug. Úgy látszik, az IT-szakemberek a liberális nevelés hívei, reméljük, a kutya nem nyelte le Sápika darabjait. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 130

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés