LÁJFHEKK

Metálvillázva kivenni a sütőből a muffint menő vagy ciki?

Menő/Ciki

(sze) 2016. június 27., hétfő 15:11

Ezentúl akkor sem kell félretennie a kemény oldalát, mikor épp a sütőből kapja ki a csokis muffint! Az a jó hírünk van, hogy a milánói We Love Rock webshop felfedezte a piaci rést, amit a sütni-főzni szerető rockerek töltenek ki, akik eddig kénytelenek voltak rockerhez méltatlanul mindennapi konyhai kiegészítőket használni ehhez. Nekik dobták piacra a metálvillát formázó sütőkesztyűt, de az igazán kemény mag hozzá illő köténnyel, zenészportrés edényfogóval, hitvallást hirdető konyharuhával, a gyereknek meg gitárzúzó rajzfilmrockeres előkével is felszerelheti a háztartást. Most már tehát főzés közben is teljesen önazonos lehet az, akinek a rock az élete. Fekete alapon fehér, vagy fehér alapon fekete, „rock” feliratú tetoválás és szegecses karkötő? A választás szabadsága mindenkit megillet, ön például nemcsak azt döntheti el, rendel-e azonnal vagy sem, de azt is, menő ez vagy ciki?

967 szavazat 816 szavazat

Most étcsokikat hív vissza az IKEA

Divany.hu 2016. június 27., hétfő 09:44

Alig néhány napja jelentette be a svéd bútorgyártó, hogy baj van a gyerekvédő kapuival, most pedig egy másik, gyerekeket (is) érintő visszahívást jelentettek be. Mint fogalmaztak, a "CHOKLAD MÖRK 60%-os (PE553469) és CHOKLAD MÖRK 70%-os (PE608709)  kakaótartalmú étcsokoládék csomagolásán a tej és mogyoró összetevők nem megfelelő módon lettek feltüntetve." Ami azt jelenti, hogy ha ön allergiás a fentiek közül valamelyikre, inkább ne kísérletezzen velük.

0376463 PE554308 S5
Fotó: Ikea

Az IKEA kiemelt fontosságot tulajdonít a biztonságnak, ezért az összes ilyen csokoládénak beszüntette az árusítását. Mindazonáltal a csokoládék továbbra is biztonsággal fogyaszthatók azok számára, akik nem allergiásak a tejre és/vagy a mogyoróra .Akik viszont érzékenyek bármelyikre a kettő közül, azok allergiás reakciókat tapasztalhatnak a csokoládé fogyasztása után.

0372499 PE553467 S5
Fotó: Ikea

A tejre vagy mogyoróra allergiás, vagy bármilyen más módon érintett vásárlók visszavihetik az adott termékeket bármelyik magyarországi IKEA áruházba, ahol visszakapják azok teljes vételárát. Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségekért! Bővebb információ az IKEA Központi telefonos információs vonalán kérhető a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megnézhettük, hol születnek az IKEA bútorai

LS 2016. június 27., hétfő 08:25

Évente sok ezer új termék. Egy csomó tervező. Limitált kollekciók és sztárdizájnerek. Húsgolyó és papírbútor. Mindez az Ikea, a bútor- és lakberendezési kiegészítőgyártó óriás, aminek központja a mai napig egy svéd kisvárosban, Ålmhultban van. Az alig 15000 lakosú városban minden harmadik ember a svéd nagyvállalatnak dolgozik, a hatalmas Ikea felirat messzire látszik. A cég minden évben megnyitja két napra az itteni központ összes részlegét, ahol elsőnek próbálhattuk ki a lánc nélküli bringát, a még épülő múzeumot is körbejártuk, és közben természetesen lazacot és húsgolyót toltunk az arcunkba két esemény közt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így még nem látta Joey és Chandler nappaliját!

aa 2016. június 26., vasárnap 12:23

Míg a barcelonai Federico Babina a világ legelismertebb filmrendezőinek stílusvilágát használta fel illusztrációihoz, az Archdaily.com pedig pedig olyan kultikus filmek belső tereiről készített tervrajzot, mint például a Stanley Kubrick által rendezett Ragyogás vagy a Mechanikus narancs, addig a nívós londoni Central Saint Martins College of Art and Design egykori tanulóját, Babak Ganjeit a kilencvenes évek jól ismert tévésorozatai ihlették meg a “Some Places I Have Lived” névre keresztelt festménysorozata készítésénél.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha elég laza, csináljon önfenntartó kiskertet!

Primilla 2016. június 26., vasárnap 08:18

Minden kezdet nehéz, de akármekkora ordas közhely ez, a kiskertekre még a szokásosnál is jobban vonatkozik. Ha viszont valaki megfelelően laza, türelmes és lusta, a második évtől már minimális erőfeszítéssel is tud önfenntartó konyhakertet varázsolni.

Nem túlzunk, a természet mindenképpen teszi a dolgát, csak hagyni kell, meg egy kicsit kordában tartani, nehogy a fejünkre nőjön az egész, és mire észbe kapunk, már egy dzsungelben éljünk. A rendmániát viszont mindenképpen el kell engedni hozzá.

A szomszédasszonyom évek óta nem veteményez és nem vásárol palántákat, mégis mindig tele van a kertje mindenféle zöldségfélével. Paradicsom, rukkola, metélőpetrezselyem, fokhagyma, kapor és már fűszernövények, patisszon, cukkini, sütőtök (vagy valami hasonló) mindig terem a kertjében, pedig ezek közül egyik növény sem évelő. Az évelőkről most nem beszélünk, azok nyilván minden évben meghozzák a termésüket (vagy nem, de hát a természet sokszor kiszámíthatatlan). A titok egyszerűen annyi, hogy kissé slendriánul végzi a betakarítást, de azt legalább következetesen. A szétrepedt paradicsomokat elássa vagy eldobálja, ugyanígy néha kint felejt egy-egy tökfélét, és ezzel, mint aki jól végezte dolgát, már gondoskodott is a következő évi termésről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A magyar betontárgyak meghódítják Amerikát

etelka 2016. június 24., péntek 19:42

A magyar Ivanka márkanév nagyjából összefonódott a betontárgyakkal, amelyek egészen különleges irányt vettek néha: ilyen például a betontáska vagy a betonbútor. A cég évek óta ott van Milánóban a Design héten, most pedig Chicago-i Coverings kiállításon is bemutatkoztak.  A cég egyik jelenleg is futó nagy volumenű vállalkozása a New York-i Navy Yard homlokzati burkolatának kialakítása, emellett Miamiban tervezik egy bemutatóterem megnyitását, de nevük már Angliában sem ismeretlen.

A kiállításon burkolatokat mutattak be, valamint a saját fejlesztésű, úgynevezett high performance betont. De nem csak Amerikában vannak jelen, itthon az ópusztaszeri látogatóközpont és a Rudas Fürdő homlokzatának megújítása után többek között a CEU-val működnek együtt, és ne feledkezzünk meg a Zaha Hadiddal való együttműködésről se. Kattintson a galériára, és nézze meg, mivel próbáljuk Amerikát meghódítani. 

Kicsi erkélyre kicsi bútorokat!

ST 2016. június 24., péntek 17:55

Ha nincs kertje, sokszor az erkély vagy terasz az egyetlen olyan hely, ahol nyugalomban ejtőzhet, napozhat. Sokan azonban ezt sem tudják igazán kiélvezni, mert a hely annyira kicsi, hogy nem igazán találnak rá megfelelő bútorokat. Nekik mutatunk pár példát, amik a kicsi, sőt az extrém kicsi erkélyeken is elférnek és még jól is mutatnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olcsó konyhai kisgépek és rengeteg akciós pia közül válogathat a héten!

Edicsek 2016. június 24., péntek 14:31

A ruházati boltokban már elkezdődtek az akciók, sok helyen pedig még utolsókat rúgják a focis tévéakciók, de a kánikula biztos velejárója, hogy elkezdett mindenki készülni a nyárra. Így a hűtők mellett feltűntek a légkondik és a ventillátorok, megéri akciós konyhai kisgépet venni és beszerezni a nyár esti koktélozgatásokhoz az akciós alapanyagokat. Főleg, hogy a kerti bútort is leakciózták

Távolról sincs vége, olvasson még »

A legjobb szurkolói kellékek messze nem a parókák!

Edicsek 2016. június 23., csütörtök 17:00

Most, hogy sikert sikerre halmoz a magyar csapat olyanok is elkezdtek érdeklődni a foci iránt, akiket eddig hidegen hagyott az egész. A szurkolásnak viszont elengedhetetlen kellékei a kiegészítők, amiknek a kínálata már messze túlmutat a vicces sapkákon és parókákon. Szerencsére a legtöbb nagy áruház is rárepült a témára, vagyis elég nagy a merítés és sok helyen hozzá lehet jutni a legkülönfélébb és néha teljesen szürreális szurkolói termékekhez. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Van IKEA-s gyerekvédő kapuja? Vigye vissza!

Divany.hu 2016. június 23., csütörtök 09:50

Az IKEA sürgősen visszahívja PATRULL elnevezésű biztonsági kapuit, mivel számos olyan baleset történt, ami során váratlanul kinyíltak a kapuk, és a gyerekek leestek a lépcsőn. A vevőktől nyugta nélkül visszaveszik a terméket, és a teljes árát visszaadják.

Bár a termék eleget tesz a vonatkozó szabványok előírásainak és megfelelt a teszteken is, egy vizsgálat kimutatta, hogy a zárszerkezete nem megbízható, így mégis kockázatot jelenthet a kisgyermekekre nézve. Volt olyan baleset, ahol orvosi ellátásra is szükség volt. 

PATRULL kapu
PATRULL kapu
Fotó: IKEA

„Az IKEA álláspontja a gyermekek biztonságával kapcsolatosan a zéró tolerancia. Biztonságos és egészséges termékeket akarunk kínálni, mert úgy gondoljuk, hogy a gyerekek a legfontosabb emberek a világon. Ha egy termékünk kapcsán bármikor felmerül valamilyen biztonsági kockázat lehetősége, azonnal cselekszünk. Elfogadhatatlan számunkra, hogy a gyerekek megsérülhessenek játék közben, ezért azonnali és megelőző intézkedésként visszahívunk minden PATRULL biztonsági kaput” - nyilatkozta Maria Thörn, a Gyerekek IKEA-ja termékcsoport megbízott vezetője.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A közönség díjazta a magyar építész mesebeli óvodáját

nemoszi 2016. június 22., szerda 16:36

A Baumit Life Challenge 66 nemzetközi meghívásos építészeti díjon 22 ország 252 pályázata szerepelt 6 kategóriában (családi ház, társasház, középület, műemlék, felújítás és speciális homlokzati struktúra). Az épületeket 12 tagú nemzetközi zsűri értékelte. A madridi városházán megtartott díjátadón valamennyi kategória hat-hat jelöltje vett részt, köztük a magyar döntős, a Tóth Projekt Építésziroda képviseletében Tóth László építész. A hivatalos zsűrizésen kívül közönségszavazatok leadására is volt lehetőség, amelyet a középület kategóriában Katkics Tamás építész nyert meg, ezért ő is képviselhette hazánkat a nemzetközi gálán. Hajtás után mutatjuk a nyertes épületeket is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ön vett már hirtelen felindulásból tízmilliós luxusmotorcsónakot?

Edicsek 2016. június 22., szerda 09:47

November 20-án tartotta itthon az Extreme Digital a Black Friday-t, a napot, amikor számtalan terméket lehetett jóval olcsóbban venni az átlagosnál. Akkor írtunk is róla, hogy a szokásos tévé-hűtő-mosógép mellett idén olyan termékek is megjelentek az akciós kínálatban, mint mondjuk a luxushajó - és láss csodát, még az is gazdára talált aznap! Nem hagyott nyugodni bennünket, ki az, aki így vásárol magának luxushajót, ráadásul novemberben, úgyhogy elmentünk megnézni az ünnepélyes vízre tételt. Ekkor faggattuk kicsit a névtelenségét megőrizni kívánó vásárlót, hogy az impulzusvásárlásról szóló Black Friday-be hogyan fért bele egy több milliós hajó megvásárlása, és mit szólt a család, amikor a "Milyen napod volt?" kérdésre a vacsoránál azt a választ kapták, hogy "Á, semmi különös, csak vettem egy hajót". Na jó, ez utóbbi nem pont így történt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

DIY napernyőtalp minikerttel vagy kisasztallal

ST 2016. június 20., hétfő 19:22

A nyár beköszönte azt jelenti, hogy mindenki tódul a strandokra, de minimum az erkélyre, kertbe, hogy élvezhessék a kellemesen meleg időt. Persze egy idő múlva a napsütés is tud sok lenni, olyankor árnyékba kell vonulni – már ha a szél hagyja, és nem ragadja magával a napernyőt. Márpedig, mivel legtöbben nem szúrják vagy súlyozzák le az ernyőt, csak beleállítják az asztal közepén lévő lukba, ilyenkor borul minden. És ilyenkor Józsi bácsi, a bolti napernyőtalpak árát meglátva inkább előtúrja a sufniból a rég az ócskavastelepen rohadó Wartburg "jó lesz ez még valamire" pótkerekét és kiönti betonnal - ami a célnak tökéletesen megfelel, csak ordenáré ronda. Szóval a hajtás után arra adunk ötletet, hogyan készítsen napernyőtalpból házilag olyat, ami nemcsak egyszerű, de jól használható és még jól is néz ki.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy hétig ingyen hívhat Viberen bárkit

nemoszi 2016. június 20., hétfő 17:23

Egy hétig száz ország összes telefonszámát ingyen hívhatják a Viber magyarországi felhasználói, az egyedülálló projektben kizárólag a Viber több millió magyarországi usere vehet részt. A 754 millió egyedi felhasználóval rebdelkező Viber, amely a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, különleges promóciót indít a már meglévő 2,7 millió, illetve a frissen csatlakozó magyarországi felhasználói számára.

Június 20-án déltől június 27-ig kizárólag a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják a Viber Out segítségével.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megnyílt a borrajongók Disneylandje

aa 2016. június 19., vasárnap 09:21

Június elsején hivatalosan is átadták a Bordeauxban található Cité du Vin szórakoztatóközpontot, amit már most a felnőttek vidámparkja és Disneylandje-ként emlegetnek a közösségi oldalak borrajongói.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vegyen forintot Kínából, garantáltan rosszul jár!

ermiz 2016. június 19., vasárnap 08:38

Sokszor írtunk már róla, hogy a világ legnagyobb online boltját a kínaiak üzemeltetik: az Aliexpressen mindent, de tényleg mindent lehet kapni, még azt is, amiről sosem gondolná, hogy létezik. De hogy a szocializmus alatt és előtt használt fémpénzeinket és fillérjeinket is meg lehessen ott vásárolni, azt sosem gondoltuk volna. Nem is beszélve a jelenleg is használatos érmékről, amelyeket meglehetősen drágán próbálnak rásózni a gyanútlan vásárlókra. 5 darab fillér 9.90 dollárért (2760 Ft) egyáltalán nem olcsó, főleg ha hozzávesszük, hogy a Magyar Népköztársaság feliratú 10 filléresből nem kevesebbet, mint 12.015.000 darabot gyártottak le, és még a Forintportál.hu numizmatikai szakoldal szerint sem egy menő darab, 40 forintért bármikor tudunk vásárolni belőle. A már ritkább ötfilléreshez is viszonylag olcsó hozzájutni, szóval ha nosztalgiázna egy jót, vagy kezdő gyűjtőként megalapozná a kollekcióját, ezt semmiképp se az Aliexpressen tegye, mert annyit biztosan nem érnek a fillérek, amennyit a kínaiak kérnek értük. 

A legjobb azért, hogy ugyanennyiért lehet vásárolni most forgalomban lévő pénzérméket 88 forint értékben,  megvásárlása elég lúzerségnek tűnik. 

Untitled-1
Fotó: aliexpress / World Coins&Badge Store

Lengyel tervezők találták meg a tökéletes megoldást a rakparton napozásra

moana 2016. június 18., szombat 12:23

Legyen szó a bármelyik folyóval rendelkező városról, tavasszal és nyáron megtelnek a rakparti lépcsők emberekkel. Egy baj van ezzel, ezek a lépcsők nem éppen túl kényelmesek, nem lehet rendesen ellazulni rajtuk. Erre a problémára talált szellemes és kézenfekvő megoldást a lengyel No Studio két alkotója,  Magda Szwajcowska és Michal Majewski. Mindketten szívügyüknek tekintik, hogy szülővárosuk, Wrocław kevésbé kihasznált részeit újra felfedezzék az emberek, így olyan ülőalkalmatosságokat terveztek, amelyek sokkal vonzóbbá teszik a kemény és keskeny rakparti lépcsőket, és ahogy a mellékelt kép is mutatja, tervük be is vált.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!
Fotó: No Studio

 A napágyként is használható köztéri bútorokat a helyi építészeti fesztivál (DOFA 2016 Lowersilesian Festival of Architecture) keretében helyezték ki, ami június hetedikétől tizennegyedikéig tart.

Ha kíváncsi a duó további munkáira, akkor itt nézzen szét!

Ha rálép, akkor szellőztesse is – gyepgondozási 1X1

ST 2016. június 18., szombat 10:21

A gyep a kert egyik legszebb része. Vannak, akik annyira próbálják védeni, hogy még azt sem engedik, hogy rálépjenek, amivel ugyan lehet, hogy szebb lesz a kert, csak éppen élvezni nem lehet. Hogy miért szebb az a gyep, amire rá sem lépnek? Nem azért, mert így a szálak nem roncsolódnak. A pázsit növényei ugyanis nagyon ellenállóak, mint minden fűféle, vagyis a lábbal tiprás meg sem kottyan neki. Valójában a súly jelenthet gondot: a járkálással ugyanis tömöríti a talajt, ami a gyep fejlődését gátolhatja. De akkor mi a megoldás?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Állami óvoda is lehet menő!

Szűcs Gyula 2016. június 17., péntek 21:23

Nekem annak idején tökéletesen megfelelt a szolnoki Ságvári úton egy olyan ovi is, ahol egy öreg Videoton tévé meg Tévémaci-dizájnos mini lakásbelső mellett lehetett egy kisautókkal meg Legóval játszani, aki meg már 3 évesen is olvasni akart, az alvás helyett lapozgathatta az Alfa magazinokat, az udvaron pedig egy mini KRESZ-pályán gokartosok vs. rolleresek gyorsulási versenyt rendeztünk.

Viszont a kőbányai Idesüss! oviban is egész pofás lett az a hobbitlak kinézetű játszósarok. Meg úgy egyáltalán, tök menő a Google főhadiszállásra emlékeztető, vidám, színes dizájn, amiről egy sorozatot a be light! világítástechnikai és dizájnstúdió posztolt a Facebook-oldalára. A belsőépítészeti megoldások Borsos Melinda és Dimitrijevic Tijana munkája. 

  ...és akkor az udvart, amit az ütésbiztos burkolatokkal foglalkozó Színrelép csinált nekik, még nem is mutattuk...!

Tudta, hogy titkos luxuslakást rejt az Eiffel-torony?

aa 2016. június 17., péntek 19:43

Csupán párat kellett kattintania annak a négy szerencsésnek, akik a Labdarúgó Európa-bajnokság alatt beköltözhetnek majd a Párizs egyik jelképének számító Eiffel-toronyba. A nem mindennapi lehetőséget a bajnokság egyik szponzora, a szállásfoglalásban utazó HomeAway indította el, melynek vezetője, Brian Sharples szerint ez az egyedülálló lehetőség életre szóló kalandot ígér a nyertesek számára.

Ilyen a kilátás az Eiffel-toronyban található lakásban.
Ilyen a kilátás az Eiffel-toronyban található lakásban.
Fotó: homeaway.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk, hogyan juthat ingyen fesztiváljegyekhez!

ermiz 2016. június 17., péntek 11:52

Tavasszal és nyáron Sziget, Volt, Sound belépőkről szóló nyereményjátékok jönnek szembe a hírekben vagy a hirdetésekben - nem is beszélve a kisebb, nem annyira felkapott fesztiválokról. Se szeri, se száma ugyanis az ingyenes belépővel kecsegtető nyerési lehetőségeknek, magára valamit is adó cég szinte biztosan sorsol – vagy már sorsolt is – egy-két fesztivál csomagot, már akik nem az olimpiára vagy az EB-re fókuszáltak. 

Feltehetően nem is találtunk meg mindent a neten, ami valamelyik fesztiválra szóló nyerési lehetőséget takar, de az jól látható, hogy az érzékszervek becsapnak, nincs olyan sok belőlük, mint gondolnánk. Jöhetnek még újabbak persze, de most futó akciók keveset találtunk, annál több olyat, ami már lezárult, vagy épp most ér véget. Ingyen pedig semmi sincs, ha mást nem egy, hát egy megosztást és egy lájkot mindenütt elkérnek a jegyünkért, a nyerési esélyekről pedig szinte semmit nem tudhatunk meg, mert az mindig az adott akcióban résztvevők számának függvénye. A hirdetők, ha nem lájkot, akkor jellemzően valamilyen termék megvásárlását vagy egy regisztrációt kérnek a fogyasztóktól. Ez még mindig az ingyenes tartomány, hiszen a pénzünkért azt kapjuk, amit adott esetben amúgy is megvásárolnánk, legalábbis mi senkiről sem feltételezzük, hogy panellakásba fűnyírót vegyen egy Sziget bérlet reményében. Ami némiképp meglepő, hogy nyereményjátékkal akár VIP-jegyet, vagy -bérletet is lehet szerezni.

298773827

Az ember azt gondolná, hogy a VIP-be a valamilyen szempontból fontos emberek mehetnek be, vagy nagyon gazdag emberek vásárolhatják oda be magukat, mert tisztább a slózi, kisebb a sor, vagy ott tanyázik a többi tényleg fontos ember. Ehhez képest az a helyzet, hogy egyes cégek a VIP-ba szóló bérleteket kínálnak, így végső soron teljesen hétköznapi kisemberként is fontossá válhatunk hirtelen, ha itt-ott regisztrálunk, és még szerencsénk is van. Mutatjuk, mi várja ott, a hajtás után pedig azt, hogy hol, mivel és mit nyerhet. Jó, ha siet, mert van, aminél ma játszhat utoljára!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Foci helyett a grillezés a jégkrémek és az Apple termékek aratnak ezen a héten

Edicsek 2016. június 17., péntek 07:57

Nagyjából mindenki megvette már az EB-re a TV-t, de aki nem, az még 4 órán belül ingyenesen házhoz is szállíthatja. De vehet most akciós hűtőt, hogy tudja a szintén rengeteg akciós sört miben hűteni. Az egészségügyi termékek is lesznek ezen a héten akciósak, felkészülhet a nyaralásra, és ha unja a focit, akkor hétvégén grillezzen!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a tetőablak, ami balkonná tud alakulni

ST 2016. június 16., csütörtök 18:42

tetőterek egyik legnagyobb hátulütője, hogy nincs erkélyük, és az ablakok gyakran igen magasan helyezkednek el. Erre jelenthetne frappáns megoldást a tetőerkély nevű szerkezet, ami akár diadalmenet is lehetne – ha az árát is a hazai fizetésekhez igazították volna. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Penészes, bogaras üzemben készült a savanyúság

Edicsek 2016. június 16., csütörtök 17:54

Egy budapesti savanyúsággyártó üzemet ellenőrzött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a XVII. kerületi Rendőrkapitánysággal közösen. Az akció során 39 tonna savanyúságot kellett megsemmisíteni élelmiszerbiztonsági hiányosságok miatt. 

Frissítés: A Kormány.hu oldalára időközben kikerült, hogy a Csemi -Savanyúság Kft üzemében történt az ellenőrzés. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nálunk a legboldogabbak a nők a pult mögött

Edicsek 2016. június 16., csütörtök 11:46

Magyarország végzett az élen a Net Hapiness Score felmérésében, amelyből az derült ki, hogy Európában itthon végzik legnagyobb örömmel a munkájukat az értékesítéssel foglalkozók és a szolgáltató iparban dolgozók. Ezzel beelőztük a lengyeleket és a litvánokat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 129

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés