LÁJFHEKK

Halál a ronda vezetékekre!

ST 2016. november 18., péntek 13:21

Az otthoni rendrakás többé-kevésbé napi, de minimum heti feladat, amit mindenki próbál a minimálisra csökkenteni. És sajnos hiába dolgozunk vele, mindig lesznek olyan részletek, amik akkor is a rendetlenség látszatát keltik, ha még a szőnyeg rojtjait is elvágólagosra fésülte. Igen, a kábelekről, a belógó, lelógó, össze-vissza csavarodó és indarengetegként az életünket keserítő kötegekről van szó. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Óvatosan rendelgessen a Black Friday idején

Edicsek 2016. november 18., péntek 11:28

Elérkezett az év azon szakasza, amikor sorra hirdetnek a webáruházak Black Friday akciókat, melyekben akár 80-90 százalékos kedvezményeket is meghirdetnek az üzletek. Sokan gyakorlatilag sokkot kapnak, ha meglátják, hogy egy drága termékhez most milyen potom áron juthatnak hozzá, és ész nélkül nyomják a vásárlás gombot, mert hát ennyiért a hülyének is megéri. Azonban jó, ha néhány dologra odafigyel még eközben is, hogy valóban a spórolás élménye maradjon meg, ne a bosszankodás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szegedi szállodáé a hotel dizájn Oscar-díja!

Dívány 2016. november 17., csütörtök 10:45

Varró Zoltán vehette át New Yorkban a hotel- és étterem design Oscar-díjaként is emlegetett Gold Key Awards díját a „Legjobb Lobbi” kategóriában. A VarroDesign egyike volt azon két jelöltnek, akik több különböző munkával is döntőbe jutottak. A magyar tervező-csapat a Science Hotel Szeged és a budapesti Onyx Étterem miatt izgulhatott a díjátadó gálán; végül a győzelmet a Science Hotellel aratták. A díjátadót a patinás New York-i Waldorf Astoriában rendezték meg.

Idén minden eddiginél többen pályáztak a díjra; 506 beérkezett pályázatból 21 kategóriában hirdettek győztest.

A Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design, a vendéglátóipari design kiválóság díja, a szakma legnagyobb presztízzsel rendelkező elismerése, amelyet minden év novemberében a New York-i Waldorf Astoria Grand Ballroomjában adnak át 1000 fős gálavacsora keretén belül. A díj a legnagyobb hatású és leginnovatívabb design munkákat jutalmazza a vendéglátóipar összes szektorában. Megszokott, hogy a New York-i gálára a hotel design legfontosabb városaiból kerülnek be hotelek: New Yorkból, Chicagóból, Los Angeles-ből, Londonból, Amszterdamból, Torontóból, Hong Kongból vagy éppen Pekingből. Mindenkinek nagy meglepetést okozott, hogy idén egy szegedi hotel is nyert, hiszen erről a városról a résztvevők többsége még nem hallott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kezdődik a Black Friday őrület!

Edicsek 2016. november 17., csütörtök 10:19

Ezen a pénteken startol el a Black Friday, aminek hiába ez a neve, gyakorlatilag egy hétig tart, sőt, valójában több péntek is beleesik. Idén is az Edigital kezdi, a többiek pedig úgy készülnek rá, hogy akciós hétvégét hirdetnek. A karácsonyra is felkészülhet a héten, sőt mindent bevásárolhat, ami egy jó kis disznótoroshoz kell, akciósan! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Növesszen magának bútort gombából!

Dívány 2016. november 16., szerda 15:40

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy szárított gombából szinte minden elkészíthet magának az esküvői ruhától kezdve a lámpaburán át a székig? Igen, van ilyen, az Ecovative cég alapítója és vezérigazgatója, Eben Bayer ugyanis rájött, hogyan lehetne kiváltani az építőiparban használt anyagokat a fenntarthatóság jegyében magunk által növesztett bioanyagokkal. Az ő választása a gombákra, pontosabban a gombafonalakra esett, és most már bárki megrendelheti tőlük a kezdőcsomagot, ami a szárított micéliumot és kukoricaszárat tartalmazza.

A honlapjuk szerint elég egy kis vizet és lisztet adni a keverékhez, és máris "életre kel" az építőanyag, amit természetesen formába kell önteni ahhoz, hogy használati tárgyakat tudjunk alkotni belőle. Egy csomag 10 dollárba (kb. 2900 forintba) kerül, és ha formát is akarunk hozzá, az 6,50 dollárral (kb. 1900 forinttal) fog többe kerülni, és a mellékelt videóban megnézheti, hogyan is működik ez a valóságban: 

Az Ecovative egyébként szeretettel várja az ötleket, és ha valaki tömeggyártásba szeretne kezdeni, szívesen támogatják abban is. Persze ha nincs kedve alkotni, akkor rendelhet tőlük kész bútorokat is, mondjuk ez már húzósabb lesz, mert egy ilyen asztal 340 ezer forintba kerül, de egy kulcstartó tálka csak 1500 forint. Ezekhez a lakberendezési tárgyakhoz természetesen a saját, gombafonalakból készült bútorlapjaikat és egyéb termékeiket használják.

A leírás szerint az előállításhoz helyi farmerektől vásárolnak mezőgazdasági hulladékot, amelyet a megfelelő tisztítási folyamat összekevernek a gombafonalakkal, és miután ezek felzabálva a tápanyagot elég erős szövedéket alkotnak, szétdarabolják azt. Ezután egy olyan szerkezetbe teszik, ahol tényleg egy szilárd és ellenálló anyag lesz a belőlük, és ezután jön a szárítás, hogy ne nőjenek és szaporodjanak tovább. 

Látta már, hogyan készültek régen a földgömbök?

be 2016. november 15., kedd 15:52

Szinte felrobbantotta az internetet az a videó, ami bemutatja, hogyan készítették régen, a nagyüzemi tömeggyártás előtt (?) a kézműves földgömböket. Az alábbi videó 1955-ben készült, és tökéletesen végigkalauzolja a nézőt, hogyan is nyerték el végső formájukat az általános iskolában és a gimnáziumi földrajzórákon annyit bambult földgömbök.

Az alapgömb állagának masszívnak kellett lennie, ezért többféle fából és rétegből készült el, amit egy öntőforma alapján formáztak ki. Következő lépésként több réteg papírmasé vakolatot visznek fel a falabdára, majd félreteszik száradni. Ezt követi a narancsgerezdek külső felszínére emlékeztető formájú világtérkép-csíkok felragasztása következik, ami nagyon pontos munkát igényel, hisz ha az északi féltekén csak fél milliméterrel elcsúszik az illesztés, a déli féltekén eltűnhet fél Ausztrália. Persze a precizitásba így is csúszhatnak apróbb hibák, de ezek azért javíthatóak: azokon a részeken, ahol mégis minimális eltérés vagy hézag maradt, megfelelő színnel átfestik. Végül az utolsó munkafolyamat a fényezés, ami megadja a földgömbnek azt a csillogást, ami még látványosabbá teszi a földrajzórákat.

Tényleg jobb lesz élete, ha a kávéfőzője is internetezik?

Edicsek 2016. november 15., kedd 14:59

Vajon milyen messze állunk attól, hogy a Jetson-család mintájára nézzen ki az otthonunk, és egyáltalán miért lesz jó nekünk, ha minden eszközünk kommunikál mindennel? A dolgok internete (Internet of Things, IoT) gyakorlatilag észrevétlenül beszűrődött a mindennapjainkba, mégis sokan nem is tudják, mi az – sőt akár azt sem, hogy ők maguk is használják már. Ideje tehát lassan beleásnia magát, hiszen míg a legtöbb cég elkötelezte magát az IoT mellett, sőt már az okos városokkal kísérletezgetnek, addig a felhasználók zöme még mindig sci-fiként tekint rá. Pedig elvileg az a célja, hogy megkönnyítse az életünket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lehet egyedi laptop- és telefonmatricája egyszerűen

ST 2016. november 14., hétfő 16:18

A laptopok és telefonok egyedivé tétele nem csak azért hasznos, mert ezzel majd milyen jól kitűnhet velük a szürke tömegből. A leragasztott felületek ugyanis kevésbé sérülnek, ami a folyamatosan magunkkal hurcolt kütyük esetében kifejezetten előnyös. A designsponge.com oldalon ráadásul felvetettek ehhez egy egészen jó ötletet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nesze neked, kuponozós hétvége!

Edicsek 2016. november 13., vasárnap 17:46

Nem is kell sokat magyarázni azon a jelenségen, amit a hétvégi kuponozós őrületben szúrtunk ki, vagyis hogy az akciós termékek egy része sosem került annyiba, mint ami ilyenkor eredeti árként szerepel rajtuk. Igazából még csak kuponozós hétvége sem kell ahhoz, hogy néhány üzlet teljesen hülyének nézze a vásárlóit és hatalmas kedvezményeket ígérjen. De azért az már valóban a pofátlanság csúcsa, hogy még arra sem ügyelnek, hogy ne legyen egyértelműen látható, hogy az a cipő alaphangon olcsóbb, csak éppen a kedvezményes napok előtt ráírtak egy jóval magasabb árat, amiből majd milyen jót lehet akciózni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kávézna ön a nagypapából?

Menő/Ciki

Dívány 2016. november 13., vasárnap 10:24

Elhunyt szeretteink hamvait gyémánttá tömöríteni már több mint tíz éve lehetséges, Justin Crowe amerikai dizájnernek azonban sikerült megújítania a gyász és emlékezés módszereit. Egy szívéhez közel álló hozzátartozója elvesztése után a tervező meglehetősen szokatlan módot talált a gyász feldolgozására és szeretteink emlékének megőrzésére: a Nourish projekt keretében, 200 elhunyt hamvait felhasználva készített kerámiatárgyakat. Ebből nőtte ki magát a Chronicle Cremation Designs nevű cége, ahol emberi és házi kedvencek hamvaiból készítenek a megrendelő igénye szerinti használati tárgyakat, melyeket aztán a szintén a hamvakból készült különleges mázzal vonnak be. A forma lehet váza vagy mécses, de akár csésze vagy tányér is (ha pedig valaki saját kezűleg készített kerámiát szeretne bevonatni a speciális mázzal, azt is vállalják). Sőt, ha esetleg ön halála után korábban elhunyt kedvese/hörcsöge ölelésében szeretne nyugodni, akár urnát is rendelhet a hamvaiból - írja a My Modern Met.

Érdekesnek, izgalmasnak, bizarrnak, vagy egyenesen felháborítónak tartja az ötletet? Vázát végül is miért ne lehetne csináltatni a nagypapából, de azért teáscsésze formájában már mégiscsak durva volna használni? Ha így érzi, egészen biztosan nincs egyedül, Crowe elismeri, hogy gyakran kap kritikákat, sőt fenyegető megjegyzéseket is, de azt állítja, általában sikerült meggyőzni az ellenzőket arról, hogy ez valójában egy nagyon is méltó és csodálatos megemlékezés. "Ahelyett, hogy egy polcra helyezett urnát vagy egy fotót nézegetnénk, így interaktív módon idézhetjük fel a kedves emlékeket" - tette hozzá. 

És akkor jöjjenek a piszkos anyagiak: egy bögre ára 199 dollár (azaz 55 ezer forint), egy elegánsabb gyertyatartóért 649 dollárt (180 ezer forintot) kérnek, és ha vázát szeretne, az már 850 dollárjába (kb 240 ezer forint) fog kerülni. Ha pedig ennél is közelebb szeretné tudni magához az elhunytat, készülhet a hamvaiból csepp formájú kis medál 189 dollárért (kicsit több mint 53 ezer forint). A rendelést a honlapjukon keresztül lehet leadni, az ügyfél cserébe megkapja a csomagot, amiben elküldheti nekik a hamvakat, és 30-60 nap alatt el is készülnek a tárgyak. Ha saját kerámiát szeretne festeni, az elhunyt hamvaiból készült máz egy adagja 25 tárgyhoz elég, és ezeket két évig tárolja a cég. És persze jó tudni azt is, hogy az elhunyt rokonokból és kisállatokból készült kerámiák és a mázak mikrózhatóak és mosogatógépben is elmoshatóak.

510 szavazat 384 szavazat

Virágállványra a cserepes növényekkel!

ST 2016. november 12., szombat 18:25

A hideg idő mostanra már mindenkit rákényszerített, hogy az eddig esetleg a kertben tartott, nem hidegtűrő cserepes növényeit bemenekítse a lakásba. Ez nem is gond, hiszen így sokkal több zöld lesz a szobákban, de ilyenkor azért mindenki rádöbben, milyen sok helyet foglalnak a cserepek. Ilyenkor jön az ötlet, mennyivel jobb volna virágállványra rendezni őket, így lényegesen kisebb területet foglalnak el a lakás alapterületéből. Ez látványnak sem utolsó, öntözni is egyszerűbb, ráadásul a mikroklíma kialakítása is lényegesen egyszerűbb lesz, vagyis nemcsak mi, de a növények is jobban érzik magukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hány fürdőszobája van Lorelai Gilmore-nak?

aa 2016. november 12., szombat 16:32

Nem teljesen értjük, a miértjét, de idén különösen felkapottak voltak azok az illusztrációk, amiket az olyan kultikus filmek és sorozatok belső terei ihlettek, mint a Stanley Kubrick féle Mechanikus narancs, a Twin Peaks, a Jóbarátok vagy a Simpsons család. Ezúttal a homes.com készített egy szemléletes sorozatot, melyen többek között a Szívek szállodájából, a Breaking Bad – Totál szívásból, a Stranger Thingsből vagy éppen a Felhőtlen Philadephiából ismert házak alaprajzai láthatóak. A lakberendezési tippekben profi oldalt érdemes követni az Instagrammon is, mivel hasznos inspirációkkal látják el azokat, akik felújítás vagy dekorálás előtt-alatt állnak. De a hajtás után most a filmes kedvenceinket mutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Óvatosan az Aliexpress nagy akciós napjával!

Edicsek 2016. november 11., péntek 10:52

Elérkezett november 11-e, vagyis az Aliexpress legnagyobb éves akciójának napja, amikor hatalmas kedvezményeket kaphat és a szokásosnál olcsóbban vásárolhatja meg az egyébként is gyakran irreálisan olcsó termékeket. De azért ne reménykedjen abban, hogy rengeteg pénzt spórol majd, az akciók többsége ugyanis csak ránézésre hatalmas. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Aki okos, ezen a hétvégén letudja a karácsonyt

Edicsek 2016. november 10., csütörtök 19:11

A hétvégén lehet kuponozni, amiket már karácsonyi csomagokra is be lehet váltani. A Joy kuponok mellett a Mammutba vagy a Müllerbe is mehet újság nélkül kuponozni, sőt összegyűjtöttük azokat az üzleteket és márkákat, ahol az online boltban is használhat kuponokat, és ehhez ki se kell mozdulnia. A hipermarketekben pedig rengeteg az akciós édesség, és már most megveheti az adventi dekorációkat, sőt a karácsonyfadíszeket is. érdemes kihasználni, hiszen a következő ilyen hatalmas leárazás majd csak a Black Friday kapcsán lesz. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén is megjelent a legjobban várt karácsonyi reklám

Dívány 2016. november 10., csütörtök 15:22

A John Lewis áruházlánc most már jónéhány éve a fél világon végigpörgő karácsonyi reklámokat készít, lassan ezek az általában megható, kellően giccses és cuki reklámok híresebbek lesznek, mint maga az áruház.

Általában állatok a főszereplők, idén sincs ez másképp, a reklám viszont talán kevésbé próbálja megríkatni a nézőit, mint általában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Burkolni mindenki tud!

ermiz 2016. november 10., csütörtök 11:15

Ez hangzott el azon a beszélgetésen, ahol megtudtam, hogy megtanulok hidegburkolni, azaz csempézni, hogy megmutassuk: erre a munkára sem kell feltétlenül szakembert hívni. Eleinte bevallom szkeptikus voltam, és nem egy Hundertwasser kecó teljes újraburkolása lebegett a szemem előtt, amikor Dinával együtt igent mondtunk a feladatra. A tét nem kevesebb, mint, hogy kiderüljön, meg lehet-e otthon, mintegy DIY módszerrel csinálni a burkolást, vagy ez a sztori nem úszható meg szakember nélkül. Festettem én már csempét (igen, két éve szuperül működik, vágjon bele nyugodtan) fektettem le laminált padlót, nem is beszélve egy lakókocsi átalakításáról, mit nekem egy kis burkolás, gondoltam, főleg ha Dina besegít.

Az egész burkolósdiban az a rossz, hogy sok kosszal jár, és mindig várni kell valamire: hol ez szárad, hol az köt, és bár ennek ellenére az előkészítés egyáltalán nem egy nagy truváj, de azért azt javaslom, ne egyedül csinálja. Egyrészt sokkal jobb móka, másrészt meg gyorsabban is fognak haladni. Videósorozatunk első részében megmutatjuk, hogyan kell bontani, és mi az, ami nélkül ne álljon neki a munkának!

A tengeri sün és az origami találkozása az építészettel az Ékszerek Éjszakáján

bb 2016. november 9., szerda 19:30

Legnagyobb örömünkre idén is megrendezték az Ékszerek Éjszakáját, melyen közel 50 dizájner 30 helyszínen mutathatta be alkotásait, kortárs ékszereit és alkalmazott művészeti tárgyait. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen formákban, anyagokban és újdonságokban gondolkodtak a budapesti műhely- és ékszergalériákban, ajándékboltokban, bútorboltban, antik szalonban és fodrászatban kiállító kortárs ékszertervezők!

Távolról sincs vége, olvasson még »

18% hús volt a virsliben, mi lehetett a többi?

Dívány 2016. november 8., kedd 16:36

40% helyett csak 18% húst tartalmazott a lengyel gyártású BARONI baromfivirsli, így jogellenesen nevezték virslinek – állapította meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) legújabb vizsgálata. A NÉBIH elrendelte az érintett termék és az azzal azonos jelölésű tételek forgalomból történő kivonását. Magyarországon a húskészítmények megnevezéseinek használatát a Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) előírásai védik.

shutterstock 357959921

A virsli minőségi jellemzőit is e dokumentum szabályozza. Virsli néven tehát csak azt a terméket lehet forgalomba hozni, ami megfelel az előírásban rögzített követelményeknek. A jelenlegi szabályok szerint a virslinek legalább 40% húst kell tartalmaznia. A LIDL Magyarország Bt. egyik élelmiszerüzletében megmintázott, 1 kg-os, vákuumcsomagolt BARONI termékben viszont csak 18% hús volt. A készítmény – fő összetevőként – 43% „csontokról mechanikusan lefejtett baromfihúst”, úgynevezett MSM-et tartalmazott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szíriai lakásbelsővel sokkolt az IKEA

Dívány 2016. november 8., kedd 14:32

Azt már eddig is tudtuk, hogy az IKEA reklámszakemberei (illetve az általuk megbízott reklámügynökségek) általában zseniális ötletekkel jönnek elő, és ezek az ötletek nemcsak arra vonatkoznak, hogy hogyan lehet minél több Klippan kanapét a vevőkre sózni. A svéd bútoráruház emberjogi kérdésekben is többször kampányolt már, és a mostani projekt is ennek jegyében készült, méghozzá a Vöröskereszt megbízásából. 

Mint az Adweek.com is beszámolt róla, az akcióban a svéd cég a szíriai háború nyomán kialakult krízishelyzetet próbálja testközelbe hozni. És elég erősen sikerül is nekik: a gyanútlan vásárló sétálgat Norvégiában (közelebbről a slependeni Ikeában), kipróbálja az előre összeállított mintaszobákat, ugrál egy kicsit a kiállított ágyakon, majd beleütközik valami váratlanba; egy nyomorúságos szíriai lakás 25 négyzetméteres replikájába, salaktégla falakkal, szegényes bútorzattal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bréking: ezentúl a Toblerone is szarabb

nemoszi 2016. november 8., kedd 13:53

A 444-en jött szembe a hír, miszerint a Toblerone Angliában csökkentette a csokik súlyát: de ezt nem ám úgy tették, hogy rövidebbre vágták a jól ismert 400 és 170 grammos rudakat, hanem plusz hézagokat raktak be a háromszögek közé. Borzalmasan néz ki a végeredmény:

A cég azzal védekezik, hogy drágultak az alapanyagok, így két választásuk volt, vagy árat kellett volna emelniük, vagy (ahogy tették) a 400 grammos szeletből 350 grammos, a 170-esből 150 grammost csináltak.

A rajongók most a Tobleronét gyártó Mondelez oldalára öntik panaszaikat, itt lehet szemezgeti a "what the fucking fuck" felütésű szösszenetek közt. Hogy nálunk mikor rontják el a Tobleronét, vagy elrontják-e egyáltalán, még nem tudni, úgyhogy addig vegyen szép szabályos "piramisos" csokit, amíg tud!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lakberendezzen az Instagramról!

bb 2016. november 7., hétfő 18:38

“Nincs semmi a házadban, ha semmiről nem gondolod azt, hogy hasznos vagy szép” – jegyezte meg egyszer az angol Arts and Crafts mozgalomhoz szorosan köthető művész, William Morris, aki szerint olyan dologgal sincs értelme foglalkozni, ami nem feltűnően szép. Elképzelhető, hogy ezen a vonalon indult a sleek-mag.com szerkesztője is, mikor összeállította Instagram ajánlóját a legtrendibb lakberendezési lapokról és skandináv stílusú üzletekről, ami alapján mi is elkészítettük a saját listánkat. A hajtás után mutatjuk a kedvenceinket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghátrált a szexista játékot hirdető Tesco

Dívány 2016. november 7., hétfő 13:28

"A Mikulás segédei nagy felfordulást csináltak és amellett, hogy megpróbálták elrejteni az ajándékokat, egy oda nem illő tárgyat is tettek egy női meglepetésekből összeállított csomagba. Kitalálod, hogy melyik a kakukktojás?" - így indul a Tesco Facebook oldalán meghirdetett játék, aminél már ott elakadtunk, hogy mi az, hogy női meglepetésekből összeállított csomag, főleg miután megláttuk mit is rejt az a bizonyos csomag. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fényben fürdő szoba egyetlen ablakkal? Simán!

ST 2016. november 6., vasárnap 17:54

Egyablakos szobája sokaknak van, hiszen a kislakások olcsóbbak, könnyebb őket fenntartani. De ez nem jelenti azt, hogy könnyű az élet bennük, hiszen az egyetlen ablak azért feladja a leckét, ha otthonosnak és tágasnak szeretné érezni a lakást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki Kendall Jenner 14 milliós kanapéja?

Menő/Ciki

bb 2016. november 6., vasárnap 17:14

A legfiatalabb Kardashian-híresség, Kendall Jenner még a nyáron csapott le Emily Blunt és John Krasinski keleti parti villájára, amiért 6.5 millió dollárt, azaz kb. 1.8 milliárd forintot perkált le. Úgy tűnik, a modellé avanzsált valóságshow-sztár csak most kezdi berendezni a 445 négyzetméteres ingatlant, de az már látszik, hogy - a közeli családtagokhoz hasonlóan - a 20 éves celebgyereknek is jó szeme van a minél drágább dizájnercuccokhoz.

Ebbe a csodába fektetett bele Kendall Jenner.
Ebbe a csodába fektetett bele Kendall Jenner.
Fotó: edra.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
437 szavazat 324 szavazat

Mi lesz abból, ha a dizájnernél elgurul a gyógyszer?

aa 2016. november 5., szombat 19:17

A kreatív tervezők általában olyan koncepciókkal rukkolnak elő, amik valóban hasznosabbá, kényelmesebbé és szórakoztatóbbá teszik a hétköznapjainkat. Néha azonban nekik is megszalad a fantáziájuk, ilyenkor jönnek azok a termékek, amik azon kívül, hogy rendkívül ötletesek, nem feltétlenül praktikusak vagy létfontosságúak, de még így is képesek . A galériára kattintva mutatunk néhány ilyen szerethető találmányt a hordozható lépcsőtől az apanyergen vagy a cserélhető sarkú cipőn át a buborékkádig!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 130

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés