LÁJFHEKK

Belefulladtak az akcióba az online áruházak

(bzs) 2016. november 25., péntek 13:57

Hoppon maradt, felháborodott vásárlók kommentjei sorjáznak az eMag elektronikai cikkeket forgalmazó webáruházFacebook oldalán. A pénteki Black Fridayre készülve többen órákkal korábban felkeltek, vagy akár az egész éjszakát átvirrasztották, hogy olcsóbban jussanak az áhított termékhez. Az eredmény pedig: az akciók indulásának pillanatában elfogyott minden. Legalábbis az online rendszer ezt jelezte, így már hét óra után pár perccel lehetetlen volt megszerezni az eMagnál slágernek számító 50 ezer forintos Xboxot, a 70 ezer forintos iPhone 5S-t vagy a 40 ezer forintos HP laptopot.

15219565 725795684253782 2129018183803843617 n.png
Távolról sincs vége, olvasson még »

A fugázás olyan, mint egy jó utójáték

etelka 2016. november 25., péntek 12:45

Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor bevállaltuk, hogy kicsempézünk egy felújítás alatt lévő konyhát a kolléganőmmel, gyakorlatilag nulla tapasztalattal. A bontás jól sikerült, de persze valamit szétverni, mindig sokkal könnyebb, mint felépíteni, tehát ez nem akkora kihívás. Aztán jött a tényleges burkolás, amivel nem mondom, hogy nem okozott nehéz perceket, de alapvetően simán megugorható volt, csak a dolgok mikéntjére kellett ráérezni. A harmadik rész már a felüdülésé volt, hiszen csak a fugázás maradt hátra, amelyet bárki képes megcsinálni, aki életében egyszer legalább letörölt egy csempét, vagy takarított ablakot. 

Minden, de tényleg minden akciós lesz pénteken

Edicsek 2016. november 24., csütörtök 14:54

Itt a hivatalos Black Friday ideje, vagyis pénteken gyakorlatilag mindenhol akciósan vásárolhat, már ha tudja mire figyeljen oda. Jól teszi, ha most kihasználja az akciókat és megvesz mindent karácsonyra. Ha online rendel, akkor nemcsak pénzt spórol, de nem is kell karácsonyi zenéket hallgatni az üzletekben, miközben a pokolba kívánja a többieket a szeretet ünnepén. Black Friday után pedig itt a Cyber Monday, ami szintén akciókat jelent, igaz ezt kevesebben tartják itthon. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így néz ki a világ legijesztőbb medencéje

etelka 2016. november 23., szerda 15:42

Nem kell nagyon messzire mennie, ha a világ legijesztőbb medencéjében szeretne lazítani, ugyanis Valdorában, Kelet-Tirolban található. A négy csillagos Hotel Hubertust a síelők és a wellnessért rajongók egyaránt értékelik, ráadásul hat medencéje is van, melyek mindegyike fűtött és bizonyára igen kellemes és színvonalas. A legújabbat azonban nem javasolnánk tériszonyosoknak, ugyanis a 25 méteres medence aljának egy része üvegből készült, ami csak azért okozhat izgalmas perceket, mert az ezen kinézelődő úszók így 20 méterrel "lebegnek" a föld felett. De aki nem bánja ezt, annak valóban hatalmas élmény lehet a friss forrásvízben úszni a táj felett, aki meg utálja, az mehet nyugodtan a sós vizes medencébe, vagy mondjuk abba, ahonnan teljes kilátás nyílik a Dolomitokra. A rossz hír viszont, hogy 260.000 forint alatt nem nagyon találtunk szabad szobát. És ez éjszakánként értendő.

Pénz áll a házhoz, ha késik a járata

Edicsek 2016. november 23., szerda 11:31

A felmérések szerint a magyar utasok mindössze 1 százaléka van tisztában azzal, hogy ha törlik a járatát, három óránál többet késik a repülője, vagy túlfoglalják a gépet és neki már nem jut hely, azért kártérítés jár. De aki tudja, gyakran még ő sem képes érvényesíteni a kárigényét, mert a légitársaságok elérhetetlenek telefonon, vagy sok esetben nem is válaszolnak a megkeresésekre. Léteznek azonban cégek, melyek pont arra szakosodtak, hogy megkönnyítsék a jogos követelések behajtását.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tíz év alatt újítják fel a Buckingham-palotát

Dívány 2016. november 22., kedd 15:40

Szégyen, nem szégyen, az 1950-es évek óta nem igazán foglalkoztak a királynő otthonául szolgáló palota víz-és fűtésrendszerével, sem az elektromos vezetékekkel. 2017-ben ezért komoly korszerűsítés kezdődik, és tíz évbe is telhet, amire a felújítási munkák teljesen befejeződnek. A munkálatok alatt igazából semmi nem változik, a királynő is a helyén marad és a látogatókat is szívesen várják. 

A Daily Mail úgy tudja, összesen 10 mérföldnyi vízvezetéket, 6500 elektromos aljzatot, 500 darab szanitert és 20 mérföldnyi szegőlécet cserélnek ki a fokozott tűzveszély, valamint a vízkárok elkerülése miatt.

A lap szerint a 10 éves projekt 369 millió fontba (kb. 133 milliárd forintba) kerül majd. Igen, az adófizetők pénzéből fedezik a felújítást, de az ezt követő 50 évben majd biztosan megint nem kell hozzányúlni az infrastruktúrához. Az illetékesek pedig azzal igyekeznek megnyugtatni a háborgókat, hogy a korszerűsítésnek köszönhetően nyáron sokkal tovább maradhatnak majd a látogatók, több magántúrát lehet majd engedélyezni, és nyilván a közüzemi számlákon is spórolnak majd. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért szívás az azbesztes palatető

ermiz 2016. november 22., kedd 15:39

Házat néz? És palatetős? Akkor van esélye, hogy azbesztes legyen, ami nemcsak azért rossz hír, mert azt jelenti, hogy a tető már öreg, hanem azért is, mert ha le akarja cserélni, egy csomó pluszköltséggel számolhat. Az azbeszt ugyanis erősen rákkeltő anyag, ezért speciális szabályok vonatkoznak a bontására és elszállítására. Persze ez nem jelenti azt, hogy ön vagy az ott lakók állandó halálos veszélyben vannak, csak a bontás során keletkező por jelenthet veszélyt, alapállapotban a palatető még nem ok a rettegésre (és különben is, akkor már a fél ország kihalt volna). Ha azonban új cserepekben vagy komplett tetőcserében gondolkodott, akkor összeszedtük, miket kell tudnia a dologról - nemcsak gyakorlatilag, de anyagilag is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

100 négyzetméter után már simán fog menni!

Divany.hu 2016. november 21., hétfő 10:37

Burkolni mindenki tud! – kezdtük elég nagy mellénnyel a konyha felújítását, aztán mégiscsak rájöttünk, hogy szakember nélkül nem sokra megyünk. Előző cikkünkből megtudhatja, hogyan kell előkészíteni a falat ahhoz, hogy aztán a csempe ne csússzon le róla, most pedig nekiállunk a munka látványos részének és jól kicsempézzük a falat!

Valószínűleg nem gondolkozott még azon, hogyan kell csempét választani és vásárolni, de videónkból ezt is megtudhatja. Nehézség volt számunkra, hogy nagy méretű csempét vásároltunk, ami ugyan szép, de elég nehéz, így a falra helyezéséhez is kell erő. A legfontosabb a csempekiosztás pontos megtervezése, anélkül ugyanis borítékolható a kínos végeredmény. Ezt nem árt kétszer is végiggondolni, ugyanis egy burkolás nem 3 napig marad velünk, hanem jó esetben 10-20 évig. Éppen ezért a csemperagasztón sem érdemes spórolni, az olcsóbb, gyengébb minőségűek ugyanis nem feltétlenül tartják meg a csempéket (főleg a nagy, nehéz darabokat), és nyilván senki nem akar leeső csempékkel bajlódni.

A csempevágás, ragasztókeverés és falra applikálás után a csempék tisztára vakarása marad, illetve a fugázás, amiről következő videónkban számolunk majd be – mert ismét szüksége van készülő művünknek 3 nap pihenésre, száradásra!

Ha csak egyetlen ágy a szoba...

ST 2016. november 19., szombat 14:13

Ha a hálószoba csak akkora, hogy az ágy is épphogy csak elfér benne, akkor az ágyazgatással nem lesz könnyű dolga. De ettől még maga a szoba lehet kifejezetten meghitt, otthonos és kellemes is, ha kihozza a legjobbat a helyzetből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jó, itt a tél, de attól még tarthat kerti partit!

ST 2016. november 18., péntek 19:05

A kerti szezonnak legtöbben az első csípősebb esték beköszöntével búcsút intenek, ami teljesen logikus, hiszen se beszélgetni, se iszogatni, se táncolni nem nagyon lehet úgy, ha az embernek közben hangosan csattognak a fogai. De hideg ide vagy oda, azért ha szépen süt a nap, sokakban feltámad a késztetés, milyen jó volna még egy kicsit kitolni a kerti partik időszakát! Nem véletlen, hogy erre a megfelelő gyártók boldogan szállítják is a megoldásokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Halál a ronda vezetékekre!

ST 2016. november 18., péntek 13:21

Az otthoni rendrakás többé-kevésbé napi, de minimum heti feladat, amit mindenki próbál a minimálisra csökkenteni. És sajnos hiába dolgozunk vele, mindig lesznek olyan részletek, amik akkor is a rendetlenség látszatát keltik, ha még a szőnyeg rojtjait is elvágólagosra fésülte. Igen, a kábelekről, a belógó, lelógó, össze-vissza csavarodó és indarengetegként az életünket keserítő kötegekről van szó. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Óvatosan rendelgessen a Black Friday idején

Edicsek 2016. november 18., péntek 11:28

Elérkezett az év azon szakasza, amikor sorra hirdetnek a webáruházak Black Friday akciókat, melyekben akár 80-90 százalékos kedvezményeket is meghirdetnek az üzletek. Sokan gyakorlatilag sokkot kapnak, ha meglátják, hogy egy drága termékhez most milyen potom áron juthatnak hozzá, és ész nélkül nyomják a vásárlás gombot, mert hát ennyiért a hülyének is megéri. Azonban jó, ha néhány dologra odafigyel még eközben is, hogy valóban a spórolás élménye maradjon meg, ne a bosszankodás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szegedi szállodáé a hotel dizájn Oscar-díja!

Dívány 2016. november 17., csütörtök 10:45

Varró Zoltán vehette át New Yorkban a hotel- és étterem design Oscar-díjaként is emlegetett Gold Key Awards díját a „Legjobb Lobbi” kategóriában. A VarroDesign egyike volt azon két jelöltnek, akik több különböző munkával is döntőbe jutottak. A magyar tervező-csapat a Science Hotel Szeged és a budapesti Onyx Étterem miatt izgulhatott a díjátadó gálán; végül a győzelmet a Science Hotellel aratták. A díjátadót a patinás New York-i Waldorf Astoriában rendezték meg.

Idén minden eddiginél többen pályáztak a díjra; 506 beérkezett pályázatból 21 kategóriában hirdettek győztest.

A Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design, a vendéglátóipari design kiválóság díja, a szakma legnagyobb presztízzsel rendelkező elismerése, amelyet minden év novemberében a New York-i Waldorf Astoria Grand Ballroomjában adnak át 1000 fős gálavacsora keretén belül. A díj a legnagyobb hatású és leginnovatívabb design munkákat jutalmazza a vendéglátóipar összes szektorában. Megszokott, hogy a New York-i gálára a hotel design legfontosabb városaiból kerülnek be hotelek: New Yorkból, Chicagóból, Los Angeles-ből, Londonból, Amszterdamból, Torontóból, Hong Kongból vagy éppen Pekingből. Mindenkinek nagy meglepetést okozott, hogy idén egy szegedi hotel is nyert, hiszen erről a városról a résztvevők többsége még nem hallott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kezdődik a Black Friday őrület!

Edicsek 2016. november 17., csütörtök 10:19

Ezen a pénteken startol el a Black Friday, aminek hiába ez a neve, gyakorlatilag egy hétig tart, sőt, valójában több péntek is beleesik. Idén is az Edigital kezdi, a többiek pedig úgy készülnek rá, hogy akciós hétvégét hirdetnek. A karácsonyra is felkészülhet a héten, sőt mindent bevásárolhat, ami egy jó kis disznótoroshoz kell, akciósan! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Növesszen magának bútort gombából!

Dívány 2016. november 16., szerda 15:40

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy szárított gombából szinte minden elkészíthet magának az esküvői ruhától kezdve a lámpaburán át a székig? Igen, van ilyen, az Ecovative cég alapítója és vezérigazgatója, Eben Bayer ugyanis rájött, hogyan lehetne kiváltani az építőiparban használt anyagokat a fenntarthatóság jegyében magunk által növesztett bioanyagokkal. Az ő választása a gombákra, pontosabban a gombafonalakra esett, és most már bárki megrendelheti tőlük a kezdőcsomagot, ami a szárított micéliumot és kukoricaszárat tartalmazza.

A honlapjuk szerint elég egy kis vizet és lisztet adni a keverékhez, és máris "életre kel" az építőanyag, amit természetesen formába kell önteni ahhoz, hogy használati tárgyakat tudjunk alkotni belőle. Egy csomag 10 dollárba (kb. 2900 forintba) kerül, és ha formát is akarunk hozzá, az 6,50 dollárral (kb. 1900 forinttal) fog többe kerülni, és a mellékelt videóban megnézheti, hogyan is működik ez a valóságban: 

Az Ecovative egyébként szeretettel várja az ötleket, és ha valaki tömeggyártásba szeretne kezdeni, szívesen támogatják abban is. Persze ha nincs kedve alkotni, akkor rendelhet tőlük kész bútorokat is, mondjuk ez már húzósabb lesz, mert egy ilyen asztal 340 ezer forintba kerül, de egy kulcstartó tálka csak 1500 forint. Ezekhez a lakberendezési tárgyakhoz természetesen a saját, gombafonalakból készült bútorlapjaikat és egyéb termékeiket használják.

A leírás szerint az előállításhoz helyi farmerektől vásárolnak mezőgazdasági hulladékot, amelyet a megfelelő tisztítási folyamat összekevernek a gombafonalakkal, és miután ezek felzabálva a tápanyagot elég erős szövedéket alkotnak, szétdarabolják azt. Ezután egy olyan szerkezetbe teszik, ahol tényleg egy szilárd és ellenálló anyag lesz a belőlük, és ezután jön a szárítás, hogy ne nőjenek és szaporodjanak tovább. 

Látta már, hogyan készültek régen a földgömbök?

be 2016. november 15., kedd 15:52

Szinte felrobbantotta az internetet az a videó, ami bemutatja, hogyan készítették régen, a nagyüzemi tömeggyártás előtt (?) a kézműves földgömböket. Az alábbi videó 1955-ben készült, és tökéletesen végigkalauzolja a nézőt, hogyan is nyerték el végső formájukat az általános iskolában és a gimnáziumi földrajzórákon annyit bambult földgömbök.

Az alapgömb állagának masszívnak kellett lennie, ezért többféle fából és rétegből készült el, amit egy öntőforma alapján formáztak ki. Következő lépésként több réteg papírmasé vakolatot visznek fel a falabdára, majd félreteszik száradni. Ezt követi a narancsgerezdek külső felszínére emlékeztető formájú világtérkép-csíkok felragasztása következik, ami nagyon pontos munkát igényel, hisz ha az északi féltekén csak fél milliméterrel elcsúszik az illesztés, a déli féltekén eltűnhet fél Ausztrália. Persze a precizitásba így is csúszhatnak apróbb hibák, de ezek azért javíthatóak: azokon a részeken, ahol mégis minimális eltérés vagy hézag maradt, megfelelő színnel átfestik. Végül az utolsó munkafolyamat a fényezés, ami megadja a földgömbnek azt a csillogást, ami még látványosabbá teszi a földrajzórákat.

Tényleg jobb lesz élete, ha a kávéfőzője is internetezik?

Edicsek 2016. november 15., kedd 14:59

Vajon milyen messze állunk attól, hogy a Jetson-család mintájára nézzen ki az otthonunk, és egyáltalán miért lesz jó nekünk, ha minden eszközünk kommunikál mindennel? A dolgok internete (Internet of Things, IoT) gyakorlatilag észrevétlenül beszűrődött a mindennapjainkba, mégis sokan nem is tudják, mi az – sőt akár azt sem, hogy ők maguk is használják már. Ideje tehát lassan beleásnia magát, hiszen míg a legtöbb cég elkötelezte magát az IoT mellett, sőt már az okos városokkal kísérletezgetnek, addig a felhasználók zöme még mindig sci-fiként tekint rá. Pedig elvileg az a célja, hogy megkönnyítse az életünket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lehet egyedi laptop- és telefonmatricája egyszerűen

ST 2016. november 14., hétfő 16:18

A laptopok és telefonok egyedivé tétele nem csak azért hasznos, mert ezzel majd milyen jól kitűnhet velük a szürke tömegből. A leragasztott felületek ugyanis kevésbé sérülnek, ami a folyamatosan magunkkal hurcolt kütyük esetében kifejezetten előnyös. A designsponge.com oldalon ráadásul felvetettek ehhez egy egészen jó ötletet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nesze neked, kuponozós hétvége!

Edicsek 2016. november 13., vasárnap 17:46

Nem is kell sokat magyarázni azon a jelenségen, amit a hétvégi kuponozós őrületben szúrtunk ki, vagyis hogy az akciós termékek egy része sosem került annyiba, mint ami ilyenkor eredeti árként szerepel rajtuk. Igazából még csak kuponozós hétvége sem kell ahhoz, hogy néhány üzlet teljesen hülyének nézze a vásárlóit és hatalmas kedvezményeket ígérjen. De azért az már valóban a pofátlanság csúcsa, hogy még arra sem ügyelnek, hogy ne legyen egyértelműen látható, hogy az a cipő alaphangon olcsóbb, csak éppen a kedvezményes napok előtt ráírtak egy jóval magasabb árat, amiből majd milyen jót lehet akciózni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kávézna ön a nagypapából?

Menő/Ciki

Dívány 2016. november 13., vasárnap 10:24

Elhunyt szeretteink hamvait gyémánttá tömöríteni már több mint tíz éve lehetséges, Justin Crowe amerikai dizájnernek azonban sikerült megújítania a gyász és emlékezés módszereit. Egy szívéhez közel álló hozzátartozója elvesztése után a tervező meglehetősen szokatlan módot talált a gyász feldolgozására és szeretteink emlékének megőrzésére: a Nourish projekt keretében, 200 elhunyt hamvait felhasználva készített kerámiatárgyakat. Ebből nőtte ki magát a Chronicle Cremation Designs nevű cége, ahol emberi és házi kedvencek hamvaiból készítenek a megrendelő igénye szerinti használati tárgyakat, melyeket aztán a szintén a hamvakból készült különleges mázzal vonnak be. A forma lehet váza vagy mécses, de akár csésze vagy tányér is (ha pedig valaki saját kezűleg készített kerámiát szeretne bevonatni a speciális mázzal, azt is vállalják). Sőt, ha esetleg ön halála után korábban elhunyt kedvese/hörcsöge ölelésében szeretne nyugodni, akár urnát is rendelhet a hamvaiból - írja a My Modern Met.

Érdekesnek, izgalmasnak, bizarrnak, vagy egyenesen felháborítónak tartja az ötletet? Vázát végül is miért ne lehetne csináltatni a nagypapából, de azért teáscsésze formájában már mégiscsak durva volna használni? Ha így érzi, egészen biztosan nincs egyedül, Crowe elismeri, hogy gyakran kap kritikákat, sőt fenyegető megjegyzéseket is, de azt állítja, általában sikerült meggyőzni az ellenzőket arról, hogy ez valójában egy nagyon is méltó és csodálatos megemlékezés. "Ahelyett, hogy egy polcra helyezett urnát vagy egy fotót nézegetnénk, így interaktív módon idézhetjük fel a kedves emlékeket" - tette hozzá. 

És akkor jöjjenek a piszkos anyagiak: egy bögre ára 199 dollár (azaz 55 ezer forint), egy elegánsabb gyertyatartóért 649 dollárt (180 ezer forintot) kérnek, és ha vázát szeretne, az már 850 dollárjába (kb 240 ezer forint) fog kerülni. Ha pedig ennél is közelebb szeretné tudni magához az elhunytat, készülhet a hamvaiból csepp formájú kis medál 189 dollárért (kicsit több mint 53 ezer forint). A rendelést a honlapjukon keresztül lehet leadni, az ügyfél cserébe megkapja a csomagot, amiben elküldheti nekik a hamvakat, és 30-60 nap alatt el is készülnek a tárgyak. Ha saját kerámiát szeretne festeni, az elhunyt hamvaiból készült máz egy adagja 25 tárgyhoz elég, és ezeket két évig tárolja a cég. És persze jó tudni azt is, hogy az elhunyt rokonokból és kisállatokból készült kerámiák és a mázak mikrózhatóak és mosogatógépben is elmoshatóak.

404 szavazat 292 szavazat

Virágállványra a cserepes növényekkel!

ST 2016. november 12., szombat 18:25

A hideg idő mostanra már mindenkit rákényszerített, hogy az eddig esetleg a kertben tartott, nem hidegtűrő cserepes növényeit bemenekítse a lakásba. Ez nem is gond, hiszen így sokkal több zöld lesz a szobákban, de ilyenkor azért mindenki rádöbben, milyen sok helyet foglalnak a cserepek. Ilyenkor jön az ötlet, mennyivel jobb volna virágállványra rendezni őket, így lényegesen kisebb területet foglalnak el a lakás alapterületéből. Ez látványnak sem utolsó, öntözni is egyszerűbb, ráadásul a mikroklíma kialakítása is lényegesen egyszerűbb lesz, vagyis nemcsak mi, de a növények is jobban érzik magukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hány fürdőszobája van Lorelai Gilmore-nak?

aa 2016. november 12., szombat 16:32

Nem teljesen értjük, a miértjét, de idén különösen felkapottak voltak azok az illusztrációk, amiket az olyan kultikus filmek és sorozatok belső terei ihlettek, mint a Stanley Kubrick féle Mechanikus narancs, a Twin Peaks, a Jóbarátok vagy a Simpsons család. Ezúttal a homes.com készített egy szemléletes sorozatot, melyen többek között a Szívek szállodájából, a Breaking Bad – Totál szívásból, a Stranger Thingsből vagy éppen a Felhőtlen Philadephiából ismert házak alaprajzai láthatóak. A lakberendezési tippekben profi oldalt érdemes követni az Instagrammon is, mivel hasznos inspirációkkal látják el azokat, akik felújítás vagy dekorálás előtt-alatt állnak. De a hajtás után most a filmes kedvenceinket mutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Óvatosan az Aliexpress nagy akciós napjával!

Edicsek 2016. november 11., péntek 10:52

Elérkezett november 11-e, vagyis az Aliexpress legnagyobb éves akciójának napja, amikor hatalmas kedvezményeket kaphat és a szokásosnál olcsóbban vásárolhatja meg az egyébként is gyakran irreálisan olcsó termékeket. De azért ne reménykedjen abban, hogy rengeteg pénzt spórol majd, az akciók többsége ugyanis csak ránézésre hatalmas. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Aki okos, ezen a hétvégén letudja a karácsonyt

Edicsek 2016. november 10., csütörtök 19:11

A hétvégén lehet kuponozni, amiket már karácsonyi csomagokra is be lehet váltani. A Joy kuponok mellett a Mammutba vagy a Müllerbe is mehet újság nélkül kuponozni, sőt összegyűjtöttük azokat az üzleteket és márkákat, ahol az online boltban is használhat kuponokat, és ehhez ki se kell mozdulnia. A hipermarketekben pedig rengeteg az akciós édesség, és már most megveheti az adventi dekorációkat, sőt a karácsonyfadíszeket is. érdemes kihasználni, hiszen a következő ilyen hatalmas leárazás majd csak a Black Friday kapcsán lesz. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén is megjelent a legjobban várt karácsonyi reklám

Dívány 2016. november 10., csütörtök 15:22

A John Lewis áruházlánc most már jónéhány éve a fél világon végigpörgő karácsonyi reklámokat készít, lassan ezek az általában megható, kellően giccses és cuki reklámok híresebbek lesznek, mint maga az áruház.

Általában állatok a főszereplők, idén sincs ez másképp, a reklám viszont talán kevésbé próbálja megríkatni a nézőit, mint általában.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 120

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés