Így nem lett menő esőkabátom Heidi Klumtól

Nem titkoljuk, szeretjük a jóárasított divatot és a kollaborációkat is, ám most egy kicsit hoppon maradtunk.

Tavaly a Lidl is beszállt a divatba, és mivel semmit nem akartak a véletlenre bízni, felkérték Heidi Klumot, hogy segítsen nekik ebben. Úgy tűnik, bevált az együttműködés, ugyanis március 5-én hétfőn a harmadik, #LETSDENIM névre keresztelt kollekció is megérkezett az üzletekbe. Természetesen ez is kapott egy kis hírverést, az elmúlt hetekben különböző külföldi oldalakon több helyen is szembejött a kampányvideó és a termékfotók. 

Nem titkoljuk, ezek alapján mi is kinéztük pár holmit a 40 darabos, nőknek és kislányoknak szánt kollekcióból. Az egyik személyes kedvenc egy jóárasított esőkabát (20 euró) lett, de a színes pulóverek, fémesen fénylő tűsarkú sem tűnt rossz vásárnak. Ha esetleg te is ezeket nézted ki, akkor van egy rossz hírünk, ezek azért nem szerepelnek az akciós újságban, mert az itthoni üzletekben sem fogsz velük találkozni. Gyanúnk szerint ennek az oka, hogy ezek online exkluzív darabok, és Magyarországon pedig egyelőre nem lehet rendelni a Lidltől.

Természetesen kérdéseinkkel megkerestük a céget is. "A vállalat a fogyasztói igények monitorozásával és vásárlói trendek figyelembevételével választotta ki a Magyarországon kapható darabokat" - válaszolták, és azt is megtudtuk, nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben bevezetik majd az online vásárlási szolgáltatást.

Persze ha a farmeringekből, farmernadrágokból és pólókból akarsz betárazni, ha a mix and match az életed, akkor irány a legközelebbi diszkont. Igen, van, hogy a legjobb darabokat még reggel elkapkodják, és csúcsidőben komoly tömegjelenetek vannak a kincseket rejtő középső sornál, de van remény, mi az egyik XIII. kerületi üzletbe néztünk be kíváncsiságból. Nem, már nem mindenből volt méret, igen, emberek szanaszét hagytak dolgokat a dobozokból kivéve, és néha többen nyúltak ugyanazért a farmernadrágért, de azért nem volt tragikusan lefosztva a készlet, és annyit még elárulunk, hogy egy 168 cm magas nőre jó lesz a lányka 164-es farmer is, kipróbáltuk. 

Hogyan lehet jól válni, ha a gyerek is érintett? 

Ezt a kérdést minden válás előtt álló szülő felteszi. Ahogy azt is, hogy vajon mit él át a gyerek szülei válásakor?

Többek között ezekre a kérdésekre ad választ Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő a Dívány rendezvénysorozatának következő előadásán, március 9-én este, a MOM Kulturális Központban. Jegyek korlátozott számban még itt kaphatók.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek