Unod, hogy sokáig kell kajtatnod ágyneműhuzatok után?

A párnahuzatba csomagolt szettek véget vethetnek az elkallódott huzatok hosszadalmas keresgélésének!

Az ágyneműtárolást „forradalmasító” módszerre reagáló Twitter-felhasználók reakcióit olvasgatva könnyen az a benyomása támadhat az embernek, hogy a belső égésű motort és az első számítógépet is leköröző találmánnyal van dolga. Tényleg ügyes és takaros kis fortélyról van persze szó, de egy tengeri platformra leszálló rakéta leírásakor könnyen jelzők nélkül maradhat, aki már az ágynemű párnahuzatba csomagolására ellövi a „zseniálisat” és az „elképesztőt”.

Egy huzat mind fölött

Ha többtucatnyi különböző ágyneművel rendelkezik valaki, és sok fejtörést okoz számára az összetartozó huzatok együtt tartása, tényleg hasznos lehet persze az egyetlen mondatban összefoglalható módszer: hajtogasd a hozzá tartozó párnahuzatba az ágyneműt. A párnahuzatokban megbúvó szettek előhúzására így egyetlen mozdulat elég lehet, nem kell tehát hosszadalmasan keresgélni a mosás után hanyagul a szekrénybe szórt lepedők és huzatok között.

A két ujjunk közé csippentett és egy gyors mozdulattal kihúzható szettek ráadásul kifejezetten jól festenek így:

Úgy maradt? Ideje kidobni.

Az ágyneműs tipp mellett egy olyan trükkről is beszámolt egyébként a Daily Mail, ami segíthet eldönteni, melyek azok a ruháid, amelyektől tényleg ideje volna már megszabadulnod. A ruhatárunk felesleges darabjaitól való megválást megkönnyítő módszer szintén nagyon egyszerű: fordítsd egy irányba az összes vállfát az év elején, és amikor felveszel egy ruhát, rögtön fordítsd is meg a vállfát, amiről lehámoztad. Az év végére így csak azok a ruhák maradnak az eredeti pozícióban, amiket szinte sosem hordasz. Na, ezek azok a ruhadarabok, amelyektől ideje lenne megválnod!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek