Most menj drogériába!

Glamour-napok helyzetjelentés

Próbáltuk megszívatni magunkat a Glamour napok nulladik napján a Rossmannban és a DM-ben, de egyelőre úgy tűnik, a drogériák veszik az akadályt és flottul megy a bevásárlás!

A kuponfüzetben több oldalt elfoglalnak a rossmannos kedvezmények, és a tisztítószerektől kezdve a higiéniai termékeken át a macskaeledelig tényleg rengeteg dolgot lehet kisebb-nagyobb árengedménnyel megvásárolni már a nulladik napon is, és az előző évek tapasztalati alapján ilyenkor komoly őrület szokott kialakulni a drogériákban.

Reggel

A Dráva utcai Rossmannban szerda reggel kilenckor velünk együtt körülbelül 10 vásárló kereste a sorok között a kezdeményes árukat, kellemesen szellősek voltak a sorok, és a kasszánál sem kellett várni, azonnal fizethettünk. Jó, Lenor öblítőből pont nem találtuk meg, amit akartunk, ahogyan a száraz macskaeledelből sem, vagyis voltak üres helyek a polcokon, de lehet, hogy ezek már korábban is ott voltak, és nem reggel kapkodták el őket. Mert hogy nyitás után, vagyis 8 óra körül azért jóval többen voltak, mindkét pénztár nyitva volt, és késő délután, este ismét tömeg várható - tudtuk meg. Valószínűleg a munkaidő végére teljes őrület alakul ki, hiába dolgozik ezerrel minden kasszás.

Reggel 10 körül a Mammut DM-ben sem kellett megőszülni a kasszánál várakozásban, és még minden fel volt töltve rendesen. Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét arra az alapvető dologra, hogy olvassa el rendesen, mi áll a kuponon: bizonyos kuponokkal több termék, mással csak egy vásárolható! Így lehetséges, hogy samponból végtelen mennyiségűt lehet hazavinni, de például L'Oreal sminkcuccból csak egy darabot! Ne járj úgy mint én, nem esett jól azt látni, hogy teljes áron vettem meg egy szemceruzát, amire igazából szükségem sem volt.

Délben

A Flórián Üzletközpont átalakult Rossmannját nagyon ajánlom Glamour-napozásra, mert rengetegen dolgoznak, a sorok elég szélesek a nagy tömeg befogadásához is és vannak külön árufeltöltők, akik nagyon kedvesen segítenek megtalálni mindent, amit szeretnél. Teljesen kényelmesen be lehet vásárolni és a kasszához sem álltam, csak 10 percet. Az meg egy ilyen napon semmi. Azt nem mondanám, hogy ebédszünetben nem volt tömeg, mert volt, de a bolt kialakítása sokat segített azon, hogy midnenkinek élmény legyen a vásárlás és ne akarják egymást felrúgni a népek.

Este

Igyekszünk majd egy munka utáni helyzetjelentéssel is jelentkezni és ha neked van egy jó sztorid a Glamour-napok drogériás tömegjeleneteiről, esetleg képed is, küldd el nekünk ide!

Update: este a Dráva utcában ugyanolyan lézengés van, mint reggel:

rr
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek