LÁJFHEKK

Heti kedvenc: garbók 7000 forint alatt

2017. szeptember 13., szerda 08:12

Talán visszatér még a nyár, de azért már most érdemes beruházni egy ilyen ruhadarabba. Mutatjuk, hogyan érdemes hordani.

Hetente jelentkező sorozatunkban  most a magas nyakú pulóverekre koncentrálunk, hiszen beköszöntött az ősz, és ebben a szezonban a garbó alapdarabnak számít. 

Ha nehezen megy az átmenet a két szezon között, akkor jól jön egy rövid ujjú garbó. Persze nem feltétlenül kell egy merész (és egy borsos árú) bőrszoknyával hordani, egy sima ceruzaszoknya is pont olyan jó lesz. És ugyan mi is nagyon szeretjük a teljesen fekete összeállításokat, érdemes legalább egy színes kiegészítőt felvenni.

A kicsit túlméretes szürke garbó igazán jól variálható darab. A legtöbben egyszerű farmernadrággal hordják, de azért ennél tényleg több van benne, és igen, nagyon jól mutat olyan feltűnőbb cuccokkal mint például a hímzett miniszoknya.

Ki gondolná, de a magas nyakú pulóver elég változatos műfaj, például vannak fodros ujjúak is. Persze ez önmagában kevés lehet, és ha egy egyszerű farmerrel vesszük fel, akkor nyugodtan választhatunk melléjük feltűnőbb cipőt és kiegészítőket. 

Szerencsére nem kell leragadni a fekete és a szürke színnél, az ősz egyéb árnyalatai is megjelennek a kínálatban, lásd a képen szereplő garbót, és ha nincsen éppen annyira borzasztóan hideg, akkor az ilyen bokalengető bő nadrágokat még nyugodtan lehet magas sarkú szandálokkal hordani. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta