LÁJFHEKK

Heti kedvenc: dzsekik 7000 forint alatt

2017. szeptember 6., szerda 07:56

A leárazásoknak vége, de azért vehetsz barátibb áron kabátot kora őszre. Mutatunk példákat!

Hetente jelentkező sorozatunk mostani főszereplői a dzsekik lesznek, hiszen beköszöntött az ősz, és már nem tanácsos plusz réteg nélkül elindulni otthonról. 

Reméljük, hogy lesz olyan jó idő, amikor azért még rövidnadrágban sem fázunk. A szafaristílus kedvelői pedig nyugodtan párosíthatják a képen látható dzsekit kedvenc olívazöld shortjukkal, meg persze valamilyen díszesebb pólóval, ha nem akarnak túl sportosnak tűnni.

Lassan elő lehet venni a bokacsizmákat is, sőt, a lookbook alapján ezzel még októberig sem kell várni, egy nyarat idéző szettel is hordhatja az, aki szereti követni a divatot. Azt meg ugye már sokszor hangsúlyoztuk, hogy egy egyszerű farmerdzseki mennyire fontos darabja lehet egy nő ruhatárának. 

Persze megértjük, ha valaki a világoskék és koptatott darabok helyett inkább egy fekete dzsekit választ. És nem, nem kell feltétlenül egy ilyen monokróm összeállításhoz felvenni, de kellően el tudja venni egy ilyen szép ruha élét, ha kicsit lezserebb megjelenésre vágyunk, főleg a sportcipővel együtt. 

A szaténbombernek még nem teljesen áldozott le, és persze nem feltétlenül kell úgy hordani, mintha egy retróbuliba igyekeznénk, de egyszer ezt is érdemes kipróbálni. A bomberekben egyébként az a jó, hogy nemcsak legfelső rétegként lehet hordani, hanem akár egy másik kabát alá is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta