LÁJFHEKK

Heti kedvenc: fekete szoknya minden alkalomra 5000 forint alatt

2017. szeptember 1., péntek 12:09

A minitől kezdve a maxiszoknyáig válogattuk össze az e heti összeállításunk négy szereplőjét.

Egy jól variálható ruhatárnak a fekete szoknya fontos alapdarabja, és nem árt ha több is van belőle. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen fazonokat kapni most, és mutatunk összeállításokat is ötletképpen. 

Az első kedvencünk kicsit kilóg a sorból, mert nem egy klasszikus miniszoknyáról van szó, hanem egy skortról, ami ugye a szoknya és a rövidnadrág szerelemgyereke. Ha kicsit jobban ki akarjuk csípni magunkat, akkor egy szép, mintás blúzzal és egy magassarkúval érdemes kombinálni, de pólóval és szandállal vagy sporcipővel is hordhatjuk, ha úgy hozza a sors. 

Hogy mennyire jól kombinálható darab a fekete ceruzaszoknya, arról már nagyon sokszor írtunk, a csíkos felsőkkel különösen jól mutat, de érdemes egy kis színt is vinni az összeállításba, mondjuk egy feltűnőbb árnyalatú cipővel és táskával. 

Igen, a fodrok és a hímzések nem tűnnek el a következő szezonban sem, szóval a képen látható pólót és szoknyát sem kell a szekrény mélyére süllyeszteni pár héten belül. És ahogy ez az összeállítás is mutatja, ilyen fodros aljú szoknya nemcsak az elegáns szettek része lehet, hanem a lezserebbeké  is. 

Az esős őszi időben nyilván nem annyira praktikus a maxiszoknya, de reméljük, bőven lesznek még olyan napok, amikor hordani lehet, ha mégsem, legkésőbb jövőre újra elő lehet venni, valószínűleg akkorra sem megy ki igazán a divatból. Jó időben elég egy haspóló hozzá, picit hűvösebb napokon pedig akár egy hosszú vagy 3/4-es ujju pólóval is fel lehet venni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta