LÁJFHEKK

Heti kedvenc: miniruhák 6000 Ft alatt

2017. augusztus 23., szerda 08:02

A következő évszakra készülve e heti összeállításunkba olyan miniruhákat válogattunk be, amiket a késő nyári és kora őszi időben is lehet hordani.

Ugyan lesz még harminc fok az elkövetkezendő napokban, de ideje felkészülni azokra a napokra, amikor jobb ha blézert, dzsekit vagy kabátot is viszünk magunkkal. 

A fehér tornacipőknek nem nagyon akar leáldozni, de nincs is ezzel semmi baj, a pólóruhákhoz tökéletesen illenek, ahogyan a bőrdzsekik is. És ha már a praktikumon van a hangsúly, akkor a válltáskát nyugodtan cseréld le egy hátizsákra.

Többször írtunk már arról, hogy manapság már bátran lehet kombinálni az olyan mintákat, amik első blikkre nem biztos, hogy illenek egymáshoz. Szóval a kedvenc nyári csíkos ruhádat nyugodtan átmenekítheted a hűvösebb napokra egy virágos blézerrel vagy kabátkával párosítva. 

A ballonkabát alapdarab. Persze minden évben van valami csavar, idén például meg lehet próbálkozni egy kevésbé klasszikus színű kabáttal, mondjuk azzal, ami a képen is látható. Ezzel nemcsak egy monokróm, miniruhás összeállítást dobhatsz fel, hanem mondjuk a fehér póló és farmernadrág kettősét is. 

A galléros miniruhák idén ősszel is megtalálhatóak lesznek a boltban, bár jobban szeretnénk, ha nem csak szinte műszálas anyagból lehetne kapni ezeket. Főleg, hogy így nyáron nem számítanak annyira kellemes viseletnek, az átmeneti időre viszont pont jók, sőt, még télen is lehet hordani ezeket, ha elég rétegesen öltözködünk. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta