LÁJFHEKK

Heti kedvenc: készülj az őszre 3000 forint alatt

2017. augusztus 16., szerda 09:39

Ezen a héten olyan akciós ruhadarabokat válogattunk össze, amelyeket nyáron és ősszel is hordhatsz.

Nem akarunk senkit sem elkeseríteni, de lassan vége a nagy nyári leárazásnak és vészesen közeleg a szeptember is, ennek megfelelően válogattuk össze az e heti kedvenceinket. 

A nagy rózsaszínmánia talán már lecsengett, de egy ilyen pasztelles felsővel azért nem lehet annyira mellényúlni. Ha még egy kicsit halmoznánk a viszonylag aktuális trendeket, akkor felvehetjük hímzett farmernadrággal is.

Nyáron mindenki bátrabban hord mintás és élénk színű ruhadarabokat, de nem kell, hogy ezekről lemondjuk csak azért, mert egyre rövidülnek a nappalok. Nem biztos persze, hogy egy zöld farmert annyira ki tudsz használni mint egy klasszikus kéket, de biztos, hogy feldobja a napod, ha néha előveszed. 

Ha elég jó az idő, akkor a kellően hosszú tunikát nadrág vagy leggings nélkül is hordhatjuk, ha pedig már őszbe fordul az idő, akkor ezeket is elő lehet túrni hozzá a szekrényből, ahogyan a zárt cipőket is. 

A rakott és fodros szoknyák nagy kedvencek voltak mostanában, és valószínűleg még ősszel is bátran viselhetjük a képen látható darabot és hozzáhasonló társait. Ha hidegebbre fordul az idő, akkor pedig egy farmer- vagy egy bőrdzsekit is hozzácsaphatunk a szetthez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta