LÁJFHEKK

Heti kedvenc: leárazott felsők 1000 forint alatt

2017. augusztus 9., szerda 07:55

A finiséhez érkezett a nyári leárazás, most érdemes bevásárolni, adunk is pár tippet, mire költheted el a pénzed.

Ezer forint alatt főként apróságokat találni a webshopokban, illetve az üzletekben, de ha úgy érzed, hogy nincs elég nyári felsőd, akkor ennyiből azt is vehetsz. A hajtás után mutatunk is pár példát. 

Egy lazulós, a városban töltött estéhez tökéletes lehet ez az összeállítás. Fesztiválozáshoz pedig a farmert le lehet cserélni egy rövidnadrágra, a papucsot pedig egy tornacipőre, már ha nem zavar, hogy ezzel a szettel beolvadunk a tömegbe

Ha jobban ki szeretnénk öltözni az esti programhoz, akkor a haspólót egy A-vonalú midiszoknyával is párosíthatjuk, a hátizsák helyett kell egy kis kézi- vagy válltáska, és lehet, hogy az egyébként nagyon mókás papucsot érdemes kiváltani egy elegánsabb lábbelivel. 

A hasat szabadon hagyó felsők a magasított derekú, elegáns rövidnadrágokhoz is mennek, akárcsak a nyárias bodyk. A szalmatáska pedig az idei nyár egyik nagy slágere, és talán még nem késő ebből is beszerezni egyet.

A picit hűvösebb napokhoz ajánljuk ezt a kicsit őszies hangulatú szettet, amivel persze nem feltétlenül kell megvárni a szeptembert.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta