LÁJFHEKK

Hova lyukadnál ki, ha átásnád magad a Föld túloldalára?

2017. július 29., szombat 16:24

Nagy valószínűséggel halak várnak az alagút végén.

Van megoldás arra az esetre, ha valaki már felkészült az extrém nyomásra, a földmag folyékony részén való áthatolásra, és a Lehmann-felület elképesztően sűrű kőzeteinek átfúrására, de szórakozottságában elfelejtette lecsekkolni, hova is lyukad majd ki a nagy utazás végén. Itt a térkép, amivel bárki meghatározhatja mi van a bolygó másik oldalán. 

Víz. Természetesen víz van a másik oldalon. Európában csupán Spanyolország középső része az, ahonnan kiindulva szárazföldre bukkanna a bolygó pontosan ellenkező oldalát helyesen megcélzó ásás-rajongó. És - nem mintha lenne ennek bármi jelentősége-, bolygókon átásni minden valószínűséggel csak azért szokás, hogy dolguk végeztével az ásók összenézhessenek, és a bajtársiasság érzésétől olvadozva kimondhassák: „Megcsináltuk! Mekkora ásás volt! El sem hiszem…”

Vagy valami ilyesmi. Valószínűleg nem lehetetlen a dolog, elvégre Godalming és Java között is fúrtak már alagutat:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta