LÁJFHEKK

A hétvégén bezár a Marks&Spencer utolsó hazai üzlete

2017. július 28., péntek 14:27

A brit cég kivonul Magyarországról, és az utolsó napokban óriási kedvezményekkel lehet vásárolni a Duna Plazában található üzletükben. Megnéztük a végkiárusítást.

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy nem lesz sokáig jelen a márka az életünkben, mert a bevételek drasztikus csökkenése miatt világszerte rengeteg üzletet bezárnak, és Belgium, Litvánia, valamint Észtország mellett Magyarországról is kivonul a cég. A Napi.hu pedig nemrég hírül adta, hogy a hétvégén véglegesen bezár a Marks&Spencer utolsó magyarországi boltja, amely a Duna Plazában található. Csütörtökön délután megnéztük, hogy mire számíthat az, aki az utolsó pillanatban még szeretne jutányos áron hozzájutni a megmaradt termékekhez.

Általában nem szokott tömeg lenni az üzletben, de a végkiárusítás híre sokakat megmozgatott, és hosszú sorok kígyóztak a kasszánál és a próbafülkénél is. A 70 százalékos (illetve mától már akár 90 százalékos) árengedmény valóban elég vonzó, igaz, a kínálat már eléggé megcsappant, vagyis kevés termékből van sok. Azért így is érdemes betérnie, aki olcsón szeretne venni magának farmernadrágot, cipőt vagy inget, esetleg fehérneműt. A férfizakók és egyes női ruhák ára azért még mindig tízezer forint körül vagy afölött mozog, ennyiből pedig tényleg ezer más dolgot lehet venni, de hátha valakinek pont erre van szüksége. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta