A hétvégén bezár a Marks&Spencer utolsó hazai üzlete

A brit cég kivonul Magyarországról, és az utolsó napokban óriási kedvezményekkel lehet vásárolni a Duna Plazában található üzletükben. Megnéztük a végkiárusítást.

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy nem lesz sokáig jelen a márka az életünkben, mert a bevételek drasztikus csökkenése miatt világszerte rengeteg üzletet bezárnak, és Belgium, Litvánia, valamint Észtország mellett Magyarországról is kivonul a cég. A Napi.hu pedig nemrég hírül adta, hogy a hétvégén véglegesen bezár a Marks&Spencer utolsó magyarországi boltja, amely a Duna Plazában található. Csütörtökön délután megnéztük, hogy mire számíthat az, aki az utolsó pillanatban még szeretne jutányos áron hozzájutni a megmaradt termékekhez.

Általában nem szokott tömeg lenni az üzletben, de a végkiárusítás híre sokakat megmozgatott, és hosszú sorok kígyóztak a kasszánál és a próbafülkénél is. A 70 százalékos (illetve mától már akár 90 százalékos) árengedmény valóban elég vonzó, igaz, a kínálat már eléggé megcsappant, vagyis kevés termékből van sok. Azért így is érdemes betérnie, aki olcsón szeretne venni magának farmernadrágot, cipőt vagy inget, esetleg fehérneműt. A férfizakók és egyes női ruhák ára azért még mindig tízezer forint körül vagy afölött mozog, ennyiből pedig tényleg ezer más dolgot lehet venni, de hátha valakinek pont erre van szüksége. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek