LÁJFHEKK

Heti kedvenc: midiszoknyák kánikulához

2017. július 19., szerda 14:32

Visszatért a hőség, összeválogattunk hát négy olyan szoknyát, amit 30 fok felett is hordhatunk.

Nem könnyű eltalállni, hogy miben érezhetjük jól magunkat ha piszok meleg van, de egy bő szabású, vékony és szellőző anyagból készült szoknya viszonylag jó választásnak tűnik. A hajtás után mutatunk pár tippet, hogyan lehet hordani ezt a ruhadarabot. 

A fehér jó választás nyáron, és persze pasztelles árnyalatokkal is nagyon jól mutat, de ha már szezon van, ne féljünk az élénk és rikító színektől. Persze nem kell, hogy ennyire harmonizáljon minden darab, kicsit meg is lehet keverni a színeket. 

A hasat szabadon hagyó felsőket idén is csak úgy dobálják az emberek után a leárazásokon, és nemcsak a magasított derekú nadrágokkal és shortokkal mutatnak nagyon jól, hanem az A-vonalú midi- és maxiszoknyákkal is. 

Mindenhol kék csíkos felsőkbe, ruhákba és szoknyákba futni, szóval ez is egy kihagyhatatlan trendnek tűnik, ha valaki szeret a legutolsó divat szerint öltözködni. Egy ilyen szoknya egy egyszerű fehér pólóval is jól mutat, de a világoskék blúz is jó választás hozzá. 

Nyáron nemcsak a színekkel, hanem a mintákkal is sokkal bátrabbak lehetünk, szóval ha van kedved kicsit kalandozni a mix and match világában, akkor a fehér felsőt lecserélheted valamilyen kevésébé visszafogott darabra is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta