LÁJFHEKK

Finisbe ért a USE Unused végkiárusítása

2017. július 13., csütörtök 13:36

Az üzlet már bezárt, de a showroomban és a webshopban még vannak akciós darabok. Van, ami 70 százalékkal lett olcsóbb.

Június elején jött a hír, hogy a magyar márka két alapítója, Tóth András és Godena-Juhász Attila a drasztikusan megváltozott divatpiaci környezet miatt a márka megszüntetése mellett döntött. Egy ideig a Sas utca 16. szám alatti boltban lehetett kedvezményesen megvásárolni a még raktáron lévő termékeket, de az üzlet már bezárt, és most a pár méterre lévő bemutatóteremben tartanak egy kétnapos (június 13-14.) végkiárusítást, amin elvileg 70 százalékkal olcsóbban lehet megvenni a megmaradt ruhadarabokat.

A legnagyobb választék az utolsó, 2017-es tavaszi és nyári kollekcióból van, és bármennyire is nagyok a kedvezmények, azért 20 ezer forint felett van a legtöbb ruha ára. Viszont azért maradt a korábbi szezonokból is ez-az, így csíptünk meg egy földig érő pólóruhát hatezer forintért, ami tényleg baráti ár, és aki előre gondolkodik, 38 ezer forintért már egy szép szövetkabátot is vehet magának. A férfiaknak is érdemes lehet betérni, bár nekik csak egy sztender jutott. 

Persze kiegészítők is vannak még, de ezekre nem vonatkozik ilyen mértékű leárazás, bár az eredeti árnál azért ezeket is valamivel olcsóbban lehet hazavinni, a hátizsákok árából például 20 százalékot engednek. És annak sem kell aggódnia, aki nem tud elzarándokolni a Sas utcába, az aktuális kollekció darabjai a webshopon is megrendelhetőek, és a USE bag honlapja sem szűnik még meg azonnal.

Tudnivalók

Helyszín: Budapest, V. kerület, Sas utca 16. II. emelet USE unused showroom

Időpont: 2017. július 13-14. (csütörtök-péntek)

Nyitvatartás: 10:00-19:00

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta