Szerinted milyen állat van a csirkemell filében?

A csirkemell filé nyomokban ízeltlábút tartalmazhat.

Kolléganőnk elment az Auchanba bevásárolni, és ugyan úgy volt, hogy csirkemellet is kell vennie, de végül lemondott róla. Ez eddig hétköznapi sztori, aztán megmutatta, hogy miért ment el a kedve a húsvásárlástól. Bár nem volt kiemelve semmilyen akcióban, de a csirkemell filéhez járt egy kis bónusz hús, egy kisállat képében, ami a folpack alatt lelte halálát. Mutatjuk. 

19866803 10213583910056409 56127807 o
Dívány

"Nyers húst ritkán veszek az Auchannál, de július ötödikén úgy alakult, hogy kellett, úgyhogy ránéztem a csirkemell-kínálatra. Nem hozta meg a kedvem a vásárláshoz, mert az egyik csomagban egy felismerhetetlen, többlábú jószág gazdagította a megszokott látvány-és ízvilágot. Úgyhogy végül inkább nem vettem csirkemellet"- idézte fel az esetet kolléganőnk. 

Egyébként az áruházak rendszeresen ellenőrzik szúrópróbaszerűen a termékeket. Nem, nemcsak akkor, mikor bekerülnek, hanem akkor is, amikor már a polcon vannak, és folyamatosan megnézik a hűtőpult, a zöldség-gyümölcs részleg, vagy éppen a pékség termékeit is, pontosan azért, hogy amennyiben idő előtt elkezd penészedni az eper, rosszul kinézni a hús vagy plöttyedni a hagyma, azt azonnal eltüntessék a polcokról, hiszen az egyrészt nem felel meg a higiéniai szabályoknak, másrészt az emberek a szép epret sem veszik meg szívesen a rothadó mellől, vagy jelen esetben a rovaros csirkemell mellől sem veszik el szívesen a másikat. De most az Auchannál ez átcsúszott az összes ellenőrzésen, úgyhogy megmutatjuk egy kicsit másik szögből is. 

Az ügyben kerestük az Auchant is, válaszukkal a cikket kiegészítjük. 

FRISSÍTÉS: Az Auchan válaszolt megkeresésükre. 

"Az Auchan Retail Magyarország sajnálattal értesült az esetről. Vállalatunknál mindent megteszünk az élelmiszerek megfelelő és biztonságos szállítása és csomagolása érdekében. Rendszeres vizsgálatokat és érzékszervi teszteket végzünk az általunk forgalmazott termékeken, raktárainkban szúrópróbaszerűen és a polcokra kerüléskor is ellenőrizzük azokat minden áruházunkban. A megfelelő higiéniai és élelmiszerbiztonsági eljárásokkal kapcsolatban rendszeresen oktatjuk kollégáinkat. Az eset után további, hasonló hibák elkerülése érdekében rendkívüli oktatást szervezünk minden érintett munkatársunknak, jelezzük a problémát a gyártónak és nála is kivizsgáljuk az ügyet"- áll a közleményben.

19820831 10213583910256414 1932629604 o
Dívány

És akkor jöjjön a szavazás!

Szerinted mi történt?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek